Wolf Kati Kanadában elkészítette francia nyelven is a sikerszámát (+video)

Úgy tűnik minden tekintetben Celine Dion-ra próbálják formálni Wolf Katit, ennek nyomatékosítása végett az énekesnő elkészítette Szerelem, miért múlsz? c. slágerének francia változatát is a dal megszületésének első évfordulójára. A „Dix Pas Cent Pas” c. francia változatot Celine Dion hazájában egy kanadai DJ/producerrel, Mark Mysterioval alkották meg. A mi értékelésünk szerint a francia verzió vesztett a nívójából és sokkal clubbosabbra sikeredett, bár ez nem zárja ki azt, hogy francia nyelvterületen is hasonló sikereket érjen el ez a dal, mint korábban a magyar és az angol verzió.

A dal keverése és hangszerelése teljes egészében Kanadában történt Marc Mysterio által, aki korábban olyan nevekkel is dolgozott együtt, mint Samantha Fox, Chris Willis vagy az MTV által „Best New Act”-nek választott Karl Wolf, illetve készített remixet David Guettának is. A dalból Marc Mysterio változatán felül készült két további klub remix is, a híres holland DJ, Jesse Voorn, illetve az egyik legsikeresebb osztrák remixer, The Whiteliner és Eric Tyrell jóvoltából, így már a francia nyelvű klubokban is megismerhetik Kati fantasztikus slágerét.

Kati első lemezéről hamarosan újabb dalból lesz videoklip.

A Korábbi magyar és Az Euróvizióra készült angol nyelvű számot az alábbi videókon hallgathatjátok meg:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 hozzászólás

  1. Egyébként már a tavalyi Euro Vision dalfesztiválon éreztem, hogy Wolf Kati a magyar Celin Dion szeretne lenni, bár a What About My Dreams videóklipp egyes elemei még a Madonna stilusára is emlékeztetnek.

  2. Szerintem Céline-t nehéz lenne utánozni, és szerintem nem is kellene ilyen szinten követni Őt. Céline Dion zenéje, hangszerelése is egy kissé kifinomultabb, bár kétségtelen, hogy Wolf Katira simán rá lehet erőszakolni azt a “magyar Celine Dion jelzőt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*