Visszajáró vendég a csokitolvaj mókus (+video)

 Egy torontói üzletben vált a mindennapok részéve a mókusbűnözés, amely ellen gyakorlatilag képtelenség védekezni, ugyanis a rabló annyira cuki, hogy tehetetlenségükben csak videóval kapják le a bolt tulajdonosai!

 Paul Kim a Luke’s nevű bolt tulajdonosa, elárulta, hogy folyamatosan meglopják a kis rágcsálók. Sokszor látja őket sunyin a bejárati ajtóban nézelődni, sőt egyenesen rá is néznek mielőtt akcióba lendülnek.

 “Viszik a rágcsákat, a legbátrabbak még a hátrébb lévő Mr. Big-et is elcsenik, kedvencük a mogyorós ropogtatnivaló. Az elmúlt 9 évben folyamatosan látogatnak bennünket, de tavaly ősszel egy-két mókus már felismerhetően és egyre többször visszajáró vendégünk. Ősszel kb. 48 ropogós rágcsás termékünket lophatták el, de ez csak egy becslés, hiszen sokszor nem is látjuk őket, olyan rafináltak” -mondja Paul Kim

 Nagyon aranyos kis állatok, de szeretnénk ha abbahagynák, és nem lopnának meg többé. Persze be szoktuk csukni az ajtót, de vannak esetek amikor nyitva kell lennie, például takarításkor, és ezt ki is használják. mondja Cindy, a tulaj felesége.

A “tolvajról” készült tavaly november végi felvétel a napokban került fel a netre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*