Tündérmesének indult, de rémálommá vált – Marianna Kanadában küzd a kislányáért (+video)

KV | Toronto – “Sajátos módját választotta a gyermekrablásnak egy Kanadában élő magyar származású férfi, aki Interneten keresztül több nőt is szédített. Így ismerkedett meg a 44 éves Szabó Mariannal is, -aki  Siófokon élt szülei házában, és a kanadai-magyar férfi szintén élt ott egy kis időt velük. Aztán lett egy közös gyermekük és a férfi azzal csábította el Őt Kanadába, hogy kint lesz nagy lakodalom és itt is, ott is élni fognak. Most ott tart Mariann, hogy Kanadában kiszolgáltatva harcol a saját, -ma már két éves- gyermekéért.”- hangozott el a bevezető a Duna TV “csellengők” című műsorában, amelyben Marianna szüleivel készült riport.  Ennek nyomán a Kanada Világa hírportál is megkereste Mariannát, hogy mondja el véleményét a riporttal kapcsolatban, mesélje el történetét és küzdelmét, amit gyermeke visszaszerzéséért folytat és figyelmet irányítsunk arra, hogy mások ne kerülhessenek hasonlóan megalázó, embert próbáló helyzetbe. Reméljük, hogy az alábbi történetet megismerve, – akár olvasóink segítségével, ötletekkel, támogatással – Marianna visszakaphatja életét és kislányát, Klaudiát, ha ennek megvan az alapja.  Marianna párjának véleményére is kíváncsiak vagyunk és lehetőséget biztosítunk számára is, hogy elmondja az ő verzióját.

 

SzMST

A Duna Televízió “Csellengők” című műsora készített riportot Marianna szüleivel.

 

Szabó Marianna története:

2013. június 5 óta nincs velem a kétéves kislányom, Klaudia…..

 Amióta megismertem a kanadai magyar vőlegényem, Steve T-t. 2008-ban, az élet, -mint egy rosszízű szappanopera,  úgy zajlott…, mégsem   hittem volna, hogy egy valóságos rémálommá avanzsál… – Mondta Marianna.

5 éve tartó  kapcsolatunk mesésen kezdődött, egy hónapi ismeretség után megkérte a kezem,  én négyszer utaztam ki Kanadába,  ő pedig 15 alkalommal Magyarországra, ebből ötször az édesanyját is magával hozta. Szerelmünkből kettő gyermek született, sajnos az első kisfiunk beteg volt, így születésekor meghalt. Klaudia kislányunk -éppen ma két éve-  2011. november 8-án Magyarországon, Siófokon jött világra. Apuka eljött a szülésre majd egy hónap múlva tért vissza Kanadába. Héthónapos koráig a babát Magyarországon neveltem boldogságban, szeretetben, szüleim házában, de különálló, gyönyörű, háromszobás lakásomban,  mígnem az apuka és az ő édesanyja, Júlia T. 2012. májusában eljöttek értünk. Együtt utaztunk ki 2012. Június 6-án Kanadába, sőt 300 kg személyes dolgaimat (ruhák, cipők, könyvek, stb )   kiküldtük hajón , hiszen a terv az volt, itt kint összeházasodunk, egy családként élünk tovább, az én drága, kedves szüleim mintájára,, akik 52 éves házasok.

Kiérkezésünk után Steve elvitt engem a házassághoz szükséges szponzori orvosi vizsgálatra is, sőt Kubai nászutat terveztünk nyár végére. De sajnos a 71 éves nagymama , -aki soha nem élt külön a fiától, – sőt 27 év kanadai élet után sem beszél angolul – nem tudott elfogadni másik nőt a fia mellett! Folyamatos féltékenykedései, ármánykodásai, kritizálásai megnehezítették az amúgy is honvággyal teli életem itt az új országban. Bárhova mentünk, a nagymama jött velünk, fiát manipulálta állandó véleményével.  Így nem csoda, kapcsolatunk a párommal lassan megromlott.

Lelki terror és a kontroll nyomása alatt

Egy évig mentálisan bántalmazottként éltem házukban, soha sehova nem mehettem egyedül, pénzem, saját telefonom nem volt, állandóan ellenőriztek, ha a szüleimmel beszéltem Magyarországon, a házi telefonon, vagy a párom laptopján a skype-on, mindig volt mellettem valaki, hogy figyelje, mit mondok…  sőt a számítógépre kémprogram lett telepítve, minden egyes leütött betűt elmentett, így még a jelszavaimat is mindet tudták. Párom ellenőrizte az Emailjeimet, facebookos levelezéseimet is.  A legtöbbet hallott mondat, amit kaptam „ Nekem kuss a nevem, mert nem fizetek rezsit !” Orvoshoz sosem mehettem, mivel turistaként pénzbe került volna.  Kislányom nevelése, szeretete sok erőt adott  hogy elviseljem  a csalódást és a hétköznapok bántalmazásait.

Egy év után a tartózkodási engedélyem, vízumom lejárt.  A terv az volt, hogy hazamegyünk egész nyárra kislányommal , s  az apuka is jön három hétre, majd ha ő visszajön Kanadába, vesz egy nagyobb házat, ahol a 71 éves nagymama külön él majd tőlünk a 35 éves magyar barátjával.

 2013. május 15-en a nagymamával nagy vitába keveredtem, mikor is megkérdeztem a páromat, megvette –e már a repjegyet magának, hiszen az én és kislányom repülőjegye megvolt már, párom kiérkezésünk óta háromszor hosszabbította. A nagymama dühös volt rám a kérdésért, szerinte semmi közöm hozzá, hogy a fia vett-e repülőjegyet vagy sem!  Kifogásolta, mint mindig a gyermeknevelési módszereim, hogy nem bántom a babát, mert szerinte nem nevelem elég szigorúan, ezért  nem fogad szót, mert nem verem meg a kezét, vagy a babát.  Vitánk  hevében a nagymama azt üvöltötte, mindegy mit mondok, teszek, úgyis meg van a tervük, ügyvédi segítséggel,  hogy deportálva legyek és a baba pedig itt marad örökre. Nagyon megijedtem ezek hallatán,sokkot kaptam,  mert már előtte is fenyegettek hasonlóan, de most úgy tűnt, tényleg komolyan ezt tervezik. Az indulatok elszabadultak,  anyósom elkezdte tépni a hajam, leköpött. Utcára kidobálta a táskáim, cipőm, nagyon csúnyán hajba kaptunk, ezért a párom beültette anyját az autóba és elvitte otthonról.  Én ekkor gyorsan felhívtam a szüleim Magyarországon és mindent elmeséltem, így anyukám megkereste másnap a Magyar Konzulátust, s a Magyar Igazságügyi Minisztériumot segítségért. Azonban a kedélyek a vita után elcsitultak, mindenki kedves lett velem s azt hittem, minden rendben.

Előre kitervelten akarták végleg elszakítani az anyukát kislányától

"becsekkolás" a torontói Pearson reptéren (illusztráció)

“becsekkolás” a torontói Pearson reptéren (illusztráció)

2013. június 4-én együtt mentünk ki  a reptérre taxival, hogy hazautazzunk tervek szerint Magyarországra. Apuka megmutatta a 3 hétre szóló repülőjegyét, hozta a bőröndjét is. Elkísért bennünket az apuka barátja és apuka nővére is . Regisztrációkor azonban hirtelen elment, hozott magával két rendőrtisztet, és átadott egy bírósági papírt, hogy a kislányért elhelyezési pert indított, s mivel kanadai állampolgárrá tette a hátam mögött, a gyermek nem hagyhatja el az országot! Eközben engem viszont tolt, hogy én menjek, repüljek el, hisz a vízumom lejár, és a repjegyem is. Mindenáron azt akarta, hogy hagyjam el az országot! Hagyjam el egyedül! Kétségbeesésemben eldobtam a táskáim, megragadtam a babakocsit a babával és a női mosdóba rohantam, ahol sírógörcsöt kaptamPróbáltam szüleimet a magyar telefonomon felhívni, de a párom letiltotta, hogy ne tudjam használni. Ezután egy személyzet segített megkeresni a reptéren a bevándorlási irodát, ahol leellenőriztettem, hogy valóban a kislányom kanadai állampolgár is lett. Kértem a rendőrtisztek segítségét, hogy nem akarok elrepülni a baba nélkül, hisz 18 hónaposan, még soha nem volt nélkülem, hogy mehetnék el , hogy hagyhatnám itt???  Hosszú 5 óra reptéri várakozás után végül elküldtek minket egy menhelyre, shelterbe.

A Menhelyen, Klaudia nélkül

Másnap este a shelterben azonban megjelent az apuka egy bírósági határozattal, amiben az állt, hogy az apuka szerint veszélyes vagyok a babára nézve, miszerint: “soha nem adtam neki enni, agresszív vagyok és hasonlóak, s hogy Kanadából deportálva lettem“, csupa igaztalan vád, hogy megalapozza a gyermek elvételét. Ezen az úton az apuka megkapta a baba ideiglenes gyámságát, sürgősségi elbírálás alatt,  anélkül, hogy engem bárki meghallgatott volna, megnézett volna. A sok hazugságot elhitték neki!

 A babát  14 hónapos koráig anyatejjel tápláltam, eddig csak én láttam el, és nem vagyok sem agresszív, sem idegbeteg.

20130713_141801

Heti háromszor két órát találkozhat egy McDonald’s-ban az anyuka a kislányával

Mindezek után a menhely segítségével beadtam a vízumhosszabbítási kérelmet,  ügyvédet fogadtam, aki segített, hogy a babát heti 3 alkalommal láthattam 2 órát egy Mc Donald’s étteremben. Augusztusban pedig egy kedves magyar család befogadott a házába, 15 hónapos kislányukra kell vigyáznom minden nap, míg dolgoznak, cserébe a szállásért, ételért.

Mai napig úgy érzem, mindez csak egy rémálom, felébredek, és nem lehet igaz, ha már az első  gyermekem elveszítettem, a Jóisten nem engedheti, hogy a másodikat elveszítsem, csak mert az apa és családja gonoszul ezt tervezte el ! Nem, a Jóisten ezt nem engedi meg , vissza fogom őt kapni, én vagyok az anyukája, a szerető, gondoskodó anyukája.

Szabó Marianna | Torontó | 2013. november 8.

Video: Youku

Születésnap egymás nélkül

 klau2011. november 8.-én azaz éppen ma két éve született meg Klaudia. Leszámítva a McDonald’s-ban történő rövidke találkozásokat, a kislány június 5.-e óta kénytelen nélkülöznie édesanyját, és ma is külön “ünnepli” anya és kislánya a második születésnapot. Idegenben, a hazától távol, egymástól csupán néhány tíz kilométerrel elszakítva.

FRISSÍTÉS

Ma, 2014. március 7-én – éppen négy hónapja a fenti cikk megjelenését követően – az édesapa is elküldte álláspontját, amely ITT olvasható.  A mi reakciónkat az édesapa közleményére pedig ITT olvashatják.

390 hozzászólás

 1. Ferenc Farkas

  Ez hasonlit egy nagysikeru film tortenetere, melynek a cime az volt, hogy "A lanyom nelkul soha " A magyarokat arra kerem, hogy legyenek turelemmel es bizzanak a kanadai igazsagszolgaltatasban.

 2. Istvan M. Pless

  Az "őt" ragozott személyes névmás, ezért kisbetűvel kell írni.

 3. szia marianna biztoa a canadai allam jol fog donteni es neked
  fogjak adni a kislanyodat mert az apa egy csalo es szelhamos.

 4. Gabriella Gazso

  hat ez valami crazy shit az tuti

 5. Maria Ventzl Sandor

  Apuka rettegjel,mert biztos vagyok benne,hogy az elet megtorolja azt amit te tettel!!!! Erre merget vehetsz!!!!!
  Marianna neked meg kitartast es nagyon bizok abban,hogy hamarosan nalad lesz Klaudia.

 6. Maria Ventzl Sandor

  Istvan meg jo,hogy te ezt vontad le az egeszbol……(like)

 7. Maria Ventzl Sandor

  Apuka rettegjel,mert biztos vagyok benne,hogy az elet megtorolja azt amit te tettel!!!! Erre merget vehetsz!!!!!
  Marianna neked meg kitartast es nagyon bizom abban,hogy hamarosan nalad lesz Klaudia.

 8. Marianna nem hiszem el,hogy az apuka ezt igy elintezte es ez torvenyes, a magyar nagykovetseg nem tud segiteni? ezekhez a vadakhoz,valami bizonyitekot is kellett nyujtania (deportalasi papir stb) nem lehet azokat megvizsgaltatni,ellenorizni ? vagy megfellebezni az iteletet es felfuggesztetni amig bizonyitod az ellenkezojet? csak egy pici eletrol van szo,akinek szuksege van az edesanyjara es nem csak nehany orara,hanem egy eletre…remelem sikerul visszakapnod ot,es ujra egyutt lehettek a kozeljovoben..

 9. Ez egy hihetetlen tortenet.Kanadai allampolgar lett a gyerekbol es az edesanya nem is tudja?

 10. Barbara Nemeth

  Igen sajnos itt igy mukodik aki itt szuletik az automatikusan allampolgar .

 11. megneztem a videót nagyon sajnalom az anyukat a joistenke segitse meg hogy visszakapja gyermeket azt kívánom

 12. Szeretnem felajanlani ha barmi forditasra vagy tolmacsolasra lenne szukseg, eljovok es ingyen megcsinalom….Hivatalos tolmacs vagyok a Ministry of the Attorney General irodajanak…….emailem pantlika@rogers.com

 13. Az itteni magyaroknak ossze kellene fogni……A templom aki keresztelte a kislanyt ha kanadai, a magyar hazak a kornyeken es mindenki mutassa hogy mennyire utaljak az ilyen viselkedeset az apanak es az anyosnak…szegyeljek magukat…..

 14. De a gyerek nem Kanadaban szuletett,hanem Magyarorszagon Siofokon.Tehat magyar allampolgar.A kanadai magyar consulatusnak is vedelmezni kene a magyar allampolgart.Ez az egesz ugy nagyon erdekes szerintem nem tartalmazza a megfelelo informaciokat Az anyat menhelybe tettek (kinek lejart a vizumja)es itt hosszabitottak meg a vizumat(ki a garanter?)Kusza ugy.

 15. Ferenc Farkas

  Barbara Nemeth Igen, de ha jobban megnezed a videot, vagy elolvasod a storit, akkor lathatod, hogy a kislany SIOFOKON szuletett.

 16. Az anya úgy tudta hogy lejárt a vízum, mert az apa ezt mondta. Később kiderült ki az, hogy van még pár napja, ezért is lehetett meghosszabbítattni az ott tartózkodását. A consulátus annyit tudott tenni, hogy ügyvédet ajánlott, napi kapcsolatban volt a családdal, de tovább az ő kezük sem ér, elvileg..

 17. Vivii Szabó

  Gabriella Gazso neked lehet.. De MAriannának ( a nagynénémnek) és nekünk a családjának nem az ! …………….

 18. Angel Diavila

  STEVE egy hatalmas szélhálmos, sok embert csapott be, húzott le, vert át és nagyon dörzsöltnek hiszi magát! Hosszú lista lenne, ha mindent és mindekit felsorolnék! Nagyon kiváncsi vagyok mikor pukkan ki az utolsó lufi is!

  • Kedves Norbi!
   Neharagudj de minnel tobbet nezem a videot annal inkabb ugy latom es erzem hogy itt igaz hogy csalas volt, de nem hinnem hogy a srac reszerol! Norbi neharagudj de nem nyertel meg! Folytatod a ragalmazast ismeretlenul, vagy esetleg neked kozos dolgod volt mar ezzel a novel talan Magyarorszagon ? Jo baratok vagytok ? Vagy meg kozelebbi ? Teljesen ugy hangzol hogy kozod volt ehez a szokehez ! Mert ha igen akkor hallani szeretnenk rolla , es ha mar ilyen nagy kiteregetesnek van itt helye akkor elvezzuk a showt egy kicsit mit szolsz hozza ? Es megegyszer de nehari , meg mindig azt a videot emlegeted amit ” igen megneztem” tobszor is, ahol anyukaja es apukaja elmondja mi tortent a lanyukkal, es probalnak nagyon meggyozoek lenni a showban , de tisztan latszik hogy nem az igazat mondjak! En is emberekkel foglalkozom es gyogyitom oket a “fejukben”, es 15 megnezes utan nekem most is az jot le hogy ez az egesz egy nagy hazugsag mar elnezest! Es ha igazam lessz ebben az ugyben akkor nyerek egy $1000 rest valakitol fogadasbol. Es abban az esetben ha a srac azt mondta hogy nagy pert fog a nyakugba huzni akkor meg is fogjak erdemelni! Hogy soha tobbet ne tegyenek ilyet egy kulhoni magyarral! Es itt elo embertarsaimra gondolok akik szinten Canadaba elnek , vagy Usaban, tok mindegy! Norbi meg valami, van ezekre mind bizonyitek ami abban a videoban elhangzott ? Mert en nem lattam! Amit lattam hogy ket oreg megprobalja vedelmezni a kislanyukat mert a srac kapta a gyamot, es tok mindegy hogy milyen aron csinaljak ezt beleertve a mediaval akik szarnak bele az egeszbe csak story legyen! A masik itt leszegenyezed , hat ahogy lattam a hazukrol a videoban nem egy csori emberek! Ugy hogy ezutan a hazias video utan arra gondoltam , inkabb en szorulnek anyagi segitsegre nem pedig a szoszi! Ha valakinek kell a szamla szamom orommel megadom , kerem adakozzatok ! A masik, mar megfigyeltem hogy mindig a ferfi a bunos, mert is ? No nem lehet saros soha ? Ha barmi tortenik egybol a ferfit okoljak a nok , azert mert megprobal jo apa lenni ha van gyereke vagy jo ferj lenni ? Nem minden alkalommal hibas a ferfi! Es nem hinnem hogy ahogy irod a vadak hamisak voltak a birosagon , mert cask ugy azt nem lehet beadni! Vagy ha lehet akkor ez a video ugy hamis ahogy van amit felpergettek a mediahoz cask azert hogy kicsinaljak a Kanadai fiut!

   • Farkas Péter

    Ha per lenne ebből , akkor nem ártana ezt elólvasni azoknak akik Magyarországról gyalázzák a kanadai apát. És mondjuk föleg ha megtalálná ezt az oldalt és elkezdené listázni kifelé az őt gyalázó neveket. Én ebben inkább nem vennék részt, és a kanadai vagy amerikai törvény még ettől kétszer keményebb.
    http://batki.info/index.php/a-ragalmazas-es-a-becsuletsertes/

    üdv, Farkas Péter Nagykanizsa

   • Krónus Attila

    Kedves Balázs!Megnéztem a videót többször is és teljesen igazat adok Neked!Az a két öreg nótárius hazudozó, csak a vak nem látja!
    Meggyőződésem, hogy csalásból, mások lehúzásából szerezték a házukat is!Biztos megérdemlik, hogy elveszítsék.Meg merem kockáztatni, hogy több per folyik ellenük csalás vádjával!Szerintem ezek megvették a Duna TV-is, sőt a kommentekért is fizetnek!
    Mindenki azt látja a filmből, ami a lelkében van.

    • Attila! Igen, a 77 éves öregember megvette a Duna Tv-t, meg a kommenteket! Sőt a házat is másoktól csalta ki. Ha

     • Mindig vannak egy ugyben negativ es pozitiv velemenyek. Eloszor is gondolkozzatok el azon, hogy vajon miert van szuksege egy 71 eves asszonynak es a 46 eves fianak arra, hogy egy 2 eves babat elvegyenek az anyukatol? Egy pici baba nevelese nagyon sok gonddal jar! Masodszor ez az anya es fia az USA-ban is koztudott evek ota, hogy szelhamosok, csalok, sok embertol csaltak ki komoly penzeket. Mi a celjuk a babaval PENZ SZERZES????? Tisztaban vannak a siofoki nagyszulok anyagi helyzetevel, hisz evekik oda jartak….. talan a hazukat akarjak??? mert mar volt akitol kicsaltak a haza arat is. Szoval goldolkozzatok el mielott itelkeztek. Igaz nemtudunk reszleteket, de biztos vagyok benne, hogy a nagyszulok tele vannak fajdalommal es nem hazudnak. Egy pici babanak nem az oreg nagymamara van szuksege hanem az anyukajara, johet betegseg barmi ha baja van akkor csak az anyuka karjaiban lel nyugalomra nem ilyen csalo szelhamos emberek karjaiban!!!!!

     • Te túró rúdi , a rák vájná ki a szemed te! Hát
      te tejesen hüje vagy vagy csak tetteted magad ha figylnél kicsit hogy kikröl szól ez a történet kis köcsög akkor nem szólnál ilyet, az a 71 éves a gyerek nagymamája, még a 46 éves a gyerek vér szerinti apja! Haa és mért is lenne csaló
      a csávó azért mert te ezt állitod mint ez a sok béna itt aki rászált , hogy kikészitsék teljesen a csávót?Nézd meg azt a videót Borsodig érzem az ott állitott hazúgság bűzét amit azok őssze hordtak ott csak hogy megvédjék lányukat a kipellengetéstől hogy nem szégyelik magukat ezek az emberek ott siófokon! Alávaló hazugságokkal megrágalmazni a csávót a médián kresztül de úgy hogy még megvédeni se tudja magát se adtak idöt neki, na ez több a soknál! Túró Rúdi te is látjuk beáltál a gyalázkodok sorába mert itt nem sok ebernek van vér a púcájában hogy ezt a szerencsétlen férfit megvédje.De mi figyelemmel fogjuk ezt követni Borsodon mert itt senki nem hisz annak a két hazúgnak amit őssze kreáltak a médiának!

     • Kedves Kolompar! Tisztaban vagyok vele, hogy milyen szalak fuzik a 71 eves asszonyt es 46 eves fiat a babahoz. Eppen ezert erthetetlen szamomra, hogy egy nagymama es az apuka miert tesz ilyet, miert akarja elszakitani a gyermeket az edesanyatol. Mi a bune a baba anyukajanak? Talan Te tudod??? Az en meglatasom szerint csak az a bune, hogy szerette ezt a ferfit, de a kedves anyos jelolt ezt nem hagyja, mert a mai napig iranyitja es manipulalja a fiat. Milyen ferfi az akit ennyi idos korban is a kedves mama iranyit? Az ilyen, ferfinek nem is nevezheto. Felfogja egyeltalan, hogy mennyit art a sajat gyermekenek mert van egy onzo anyja es az O parancsara cselekszik? Igazad van ez egy szerencsetlen ferfi es Ot kellene megvedeni a sajat anyjatol. Meg talan annyit, hogy azert normalis hangnemben is lehetne irni, nem kellene ilyen alpari modon gyalazkodni!!!!

     • Normális hangnemben, és könyörgöm ne tele helyesírási hibával, mert csak Borsodot!! és téged minősít kedves Kolompár! A “hüje” után már tovább sem tudtam olvasni. Talán kicsit komolyabban lennél véve ha látnánk hogy több van benned mint 8 általános, és értelmes gondolatok hagyják el a szádat.
      Köszi!

     • Kolompár Lajós

      Nagyon kedves Túró Rúdi , Szerintem most nagyon arin irok neked! Látod? Különben mondta már valaki hogy tök jó neved van? Na szóval csak annyit akarok válaszolni neked hogy szerintem te olyan vagy mint egy húsdaraló megkaptad a húst aszt szépen ledarálód! Magadét hajtod és szerintem még akkor is hajtani fogod ha kiderülne hogy a csorikám ártatlan vót és a szöke királylány hasba akasztott mindenkit! Szerintem te is nö vagy , de hogy ennyire férfi gyülölö legyé isten bizony nem értem. Nézd még át párszor aszt a videót és nyugottan lassan ellemezd ki előbb vagy utobb rájössz hogy kamu az egész!És honnan tudod hogy a mamaja irányitotta te ott laktál velük? És miböl gondolod hogy a csávókám anyja önző? méé személyesen ismered öt? Nem hinném hogy itt bárki manipulált bárkit a csajszin és a szülein kivül! csávónál a gyerek és biztos megvan a miértje bár még nem hallottuk töle Remélem fogjuk! Kolompár Lajós

     • Kolompar Lajos nemtudom a turorudi ismeri e oket szemelyesen de en igen, es maximalisan egyetertek vele. Te talan ismered a csavokamat? ahogy Te nevezed.

     • kolompar te ingyenelo, adocsalo, tolvaj ,gyilkos cigany hogy szakad volna anyadba a fejed !

     • Denes Demeter

      Kulturalt vita amit eloadsz “Bajnok”

     • turorudi ,talan te is vasaroltal a Lacitol 6000-ert turorudit azert vetted fel ezt a nevet??;-)szia

    • Attila, egyet ertek veled ! Tisztan latszik ez az egesz.Kiakarjak kesziteni a sracot! Abbol a videobol nem hiszek el egy szot sem!

    • Marianna Szabó

     Az utolso mondatod egyedul ami IGAZ ! ” Mindenki azt latja a filmbol, ami a lelkeben van !” Talan gondolkozz el rajta !!!

    • Te agyhalott Laci, hany nevvel vitatkozol es veded magad?Nem ez volt az elso holgy akit kiakartatok nyirni! Magyarorszagra is azert jartal haza mert aldozatot kerestel.Kazincbarcikan is tobb not megkornyekeztel az ajanlataiddal! Csak az a baj hogy mi vagyunk paran akik tudjuk kivagy! Es ha eljon az ido akkor a kanadai hatosagok is tudomast szereznek rola!

     • Denes Demeter

      Bajnok, Te hany aldozatot kerestel a Paltalkon? Soroljam? Kik azok akik ismerik Steve Tolnait? Mond, es azt is meseld el hogy Te ki vagy, ha mar itt vered a nyalad alneven?

     • Denes Demeter! Fizetnek neked ezert, hogy ennyire veded ezt a Stevet? Nevetseges vagy!

     • Na ezt azert kerdezem mert en fizetek azert hogy megtamadjak Stevet! Ugye ez mar annyira nem nevetseges! Bocsesz Denes Demeter, nem akartalak megbantani! En vagyok a hulye, de megkell probalnunk kikesziteni, de nagyon nem akar ossze jonni!

   • Emberek! gondolkozzatok el kicsit mielott vagdaloztok. Eloszor is miert kellett azt a szinjatekot lejatszani az apanak a repuloteren? Ezt nem lehet bele hazudni a dolgokba mert ezt a repuloter alkalmazottai bizonyitani tudjak, a ket rendor aztan az emigracios hivatal stb. Mire volt jo, hogy az apa vitte a borondjet azt szinlelve, hogy O is megy veluk es az utolso pillanatban derult ki, hogy nem sot a gyermeket sem engedi. Ez mar igy ahogy van tisztessegtelen es gerinctelen dolog. Ugylatom a kedves apuka sunyi alattomos modon szerette volna gyorsan feltenni a baba edesanyjat a repulore de nem szamolt azzal, hogy a holgy felkapja a babat es elrohan vele es rendori segitseget ker amit persze bizonyitani is tud ugyanis minden ilyen esetet jegyzokonyveznek. Kerdem en ki itt a sunyi es a hazug?, es ez csak egy porszem a tobbi tortenes kozott!

    • Az apa vitte a rendöröket nem a lány. Halgasd meg mégegyszer a videót!

     • Te pedig olvasd el a cikket, “kertem a rendortisztek segitseget”……… annak ott mar nyoma van, hogy a rendorok segitseget kerte!

     • Nyoma van bizony, de az apukanal es nem forditva. Zavaros az egesz allitas a no reszerol szerintem. De majd kiderul.

     • Ha csak feltetelezed, hogy zavaros az egesz allitas a nor reszerol akkor mitol vagy olyan biztos benne, hogy “nyoma van bizony, de az apukanal es nem forditva”…… ez roppant erdekes szamomra!

     • Balazs, miert nem Cobra44 neven futsz mint a paltalkon?Annyira veded a “lacit” mintha az iker testvered lenne! Talan te is vettel tole turorudit 6000 dollarert? LOL De ha TigerClaw nev jobban tetszik akkor lecserelheted a Balazst ezekre….Gyoker)

     • es meg egy kerdes: az apuka miert a repuloteren rendezte az egeszet rajtautes szeruen, miert nem otthon?

   • Marianna Szabó

    Rad ismerek a stilusodbol… 5 ev nagy ido… ne Balazs neven takarozz.. allj ki magadert !! A fizikai gyamsagot idolegesen megkaptad..- ( hazugsaggal) – de a jogit nem, azt majd a birosag donti el.

    • Mi van ? Mit kaptam en meg ? Te teljesen elvagy tajolodva ! Te mar mindenkiben ot latod aki nem ossza a velemenyedet ?Ezek szerint mi jartunk egyutt, es nem te a fent emlitett uriemberrel ? Varj megkerdezem a nejem hogy o mit tudott rollunk ! Nevetseges ! Vagy mar en is tevebe fogok kerulni , mint ahogy tetted azzal a szerencsetlennel ? Igaz hogy van egy stilusom , nade ennyire mar csak nem hasonlithatunk! De en is mint mindenki mas kivancsian varja a birosag donteset kedves Marianna !

 19. nem tudom pontosan de a Magyar Konzulatust kell bevonni. A gyerek Magyarorszagon szuletett, tehat Magyar allampolgar. A kanadai hatosagoknak ezt figyelembe kell venni vagy ha nem, jogtalanul es torvenytelenul jartak el szerintem. Valamint barminemu hivatalos dologhoz mindket szulo beleegyezese szukseges. Ha valamelyik szulo valamiert nem 'elerheto' arrol hivatalos bizonyitvanynak kell lenni. El tudom kepzelni hogy hamis papirok vannak a jatszmaba kihasznalva hogy az anyuka nem tud angolul es nem allampolgar. Ha az anyuka nem tud telefonalni segitseget kerhet egeszen biztosan a rendorsegtol. Kanadaban elo Magyarok tudnanak segiteni a konzulatus telefonszamaval vagy akar egyszeruen ezt az oldalt a figyelmukbe ajanlani.

 20. ez az oregasszony ijeszto,szegeny gyermek

 21. Katalin Anita Szabó Fatyol

  Mivel az apa kanadai allampolgar, igy a gyerek megkapta a kanadait is. Kettos allampolgar. Ezt a mocskot fel kellene jelenteni tobbszori csalasert, stb.. Sajnos nem sok joga van az anyanak itt, mivel nincsenek kanadai papirjai, es meg bizonyitani sem tudja, hogy egyaltalan egyutt eltek..bar ezt kellene valahogyan, mert akkor mint spouse mar lephetne ..talan

 22. Katalin Anita Szabó Fatyol

  Kettos allampolgar

 23. Katalin Anita Szabó Fatyol

  mivel az apa kanadai, ezert kettos allampolgar. Kanada pedig vedi az allampolgarait, bar ebben az esetben a sajat allampolgaratol kellene vedenie akislanyt. Patt helyzet.

 24. A Magyar is vedi. Es ebben az esetben 2 Magyar allampolgar erdekeit kell vedeni

 25. Hogy tudta elintézni a gyerek kanadai állampolgárságát a férj ?Úgy tudom mindkét szülő aláírása kell hozzá .Ennek is utána kellene járni ,hogyha Marianna nem írt alá semmit akkor itt egy nagy csalást követett el a férj .Remélem lebukik és az édesanya visszakapja a kicsikéjét .Én nagyon szeretném ha sikerülne neki !

 26. Julianna Gál

  "" Én ekkor gyorsan felhívtam a szüleim Magyarországon és mindent elmeséltem, így anyukám megkereste másnap a Magyar Konzulátust, s a Magyar Igazságügyi Minisztériumot segítségért. Azonban a kedélyek a vita után elcsitultak, mindenki kedves lett velem s azt hittem, minden rendben""……………… Marianna itt követte el a hibát, hogy nem vette igénybe a M Konzulátus, M.I Minisztérium segítségét……….hiszen már ismerhette a barátját, és az Anyát ………..

 27. Ez nagyon szörnyü ! Kitartást kívánok neki minden rendbe fog jönni! Újra a kislányoddal leszel!

 28. Julianna Gál Marianna anyukája azonban itt M.o-n nem bízott mindent a véletlenre és minden követ megragadott, hogy A Magyar Konzulátus és a magyarországi Igazságügyi Minisztérium valamilyen módon segítsen. Azonban ez egy magyar származású nemzetközi jogász elérhetősége volt, továbbá közölték, hogy ők nem tudnak mit csinálni, azonnal jogászt vagy ügyvédet kell fogadni! Tudom, hiszen én e-maileztem velük, és semmi olyan információval/ segítséggel nem szolgáltak, amit mi nem tudtunk volna. Sajnálatukat azonban mindig kifejezték.

 29. Pasztorne Szabo Maria

  Sajnos itt nagyon hosszu ido elfog telni mire erdemi dontes szuletik.A ket orszag labdazni fog a kislannyal a paragrafusok kozott.Mindenki magaenak valja es nem fogjak engedni.Kozben az ido megy , a kislany elszokik az anyukatol,elnevelik tole,es mar nem is akar elmenni vele majd vegul.Nagyon mocskos ugy ez.!!Sajnos nem lehet tenni semmit most ,csak varni hogy valami tortenik.De sajna nem fog.Pedig az ido surget ,nem is gondolnak hogy mennyire.Ugyanigy jartam en is ,csak itthon Magyarorszagon.11 evet harcoltam a lanyomert,aki a vegen nem jott el velem mert mar nem akart engem,Akkor nagyon belefaradtam es ott hagytam az apjaeknal.Az altalanos iskolai ballagas utan jott eloszor el hozzam,sajat akaratabol.Azota rendezettek a viszonyok,de az az idot elloptek az eletunkbol,nem lehet vissza adni.A jo isten adjon erot es lelki nyugalmat a csaladnak mert ezt epesszel nehezen lehet kibirni aki benne van.

 30. Nekem ez az egesz buzlik valahol , miutan neki ugranank barki torkanak talan itt mindenkinek megkene gyozodnie elobb az igazsagrol. En ahogy ezt eszre vettem , es keresgeltem az o valasza sehol sincs megirva ezzekre a komoly ragalmakra! Mi van akkor ha ot senki sem kerdezte meg hogy megcsinalhatjak e ezt vele ? Es mind ez a hata mogott zajlott le, es mi meg mint allatok beleavatkozunk masok privat eletebe!Tapasztalataim alapjan sosem egy emberen al vagy bukik a dolog. Pl, mi van akkor ha errol az egeszrol kiderul hogy egy nagy hazugsag volt , es mindnyajan ot artattlanul bantottuk ? Ha a holgy allitasa igaz , akkor mert nem vele van a kislanya jelen pillanatban ? Hiszen a Kanadai birosag vagy a Magyar Allam a Nagykoveten keresztul biztosra veszem hogy utanna nezett a holgy allitasanak mar! Es egy birosag nem fog hazudni senki ket szep szemeert szerintem! Tehat ez a story amit a holgy leadott valahol nem hinnem hogy koser.Mi van akkor ha ezt a szerencsetlent csak kiakarjak kesziteni , mert o kapta meg a gyamot ? Szerintem erre itt senki nem gondolt! Emberek, elkene gondolkozni eloszor es ismerni kene az ugyet teljesen , de nem csak az egyik oldalrol mielott valakinek a privat eletebe beleavatkoznank vagy tonkre tennenk azt!
  Udvozlettel, Balazs Toth Montrealbol

  • Kedves Balázs !

   Talán mielőtt ilyen dolgokat leírsz, kicsit gondolkodj el!

   1., Nagyon jól leírod,pont azon van a hangsúly: Miért is van az apánál a gyerek, amikor a vádak, amik a bírósági végzésen álltak, HAMISAK! És nagyon jól tetted fel a kérdést: “Miért nem vele van a kislány ebben a pillanatban? ” . Erre keresi a válaszokat mindenki ! Ez a cikk is ezért született, mert egy becsapott anya keresi a válaszokat.

   2.,Ha egy kicsit jobban megnézned a videót, láthatod, hogy mindez egy előre kitervelt dolog volt. “Szegény szerencsétlen”, nyomtatott egy hamis repülőjegyet, ígérgette a házat, Kubát, szép jövőt! Ha ez az ember korrekt lenne, (és nem egy gerinctelen senkiházi aki fél USÁT meglopta,) akkor nem csapja be a gyereke anyját, még akkor sem ha erre indoka van /hozzáteszem nem volt./ Vagy talán Te is ezt csináltad volna ?
   3., Nagyon nem lehet őt kikészíteni, hiszen ha ilyen dolgot megtett, hogy a gyereke anyját ilyen helyzetbe hozta: konkrétan az utcára dobta,akkor bátran merem róla állítani: nem ismer se Istent, se embert. Ő vitte ki Kanadába, ő gondoskodott róla, és az utcán hagyta: az állítólagos szerelmét, menyasszonyát, gyermeke anyját.

   Továbbá az apa közölte az anyával,hogy akkora pert akarsz a magyarországi családra hogy a házuk is rámegy. Megnézted a videót?

   Kedves Balázs! Továbbá azon is elgondolkodnék, hogy ha ez az egész “nem lenne kóser”, – ahogy te fogalmaztál,akkor nem lenne ebből gond, hanem egy egyszerű gyermekelhelyezési per, úgy ahogyan még több száz ezer a világban. Ez az ügy azért került be a médiába, mert megdöbbentő, hogy léteznek ilyen emberek, mint az apa, aki ráadásul váltig állítja, hogy a lányának semmi szüksége az anyjára.

   Sajnálom, hogy kételkedsz ezek után is! Annak viszont nagyon örülnék, ha utánajárnál. hogy a canadai bíróság miért adta ki a végzést az apa “két szép szeméért”. Azt hiszem ez több embert is érdekelne.

   U.i: Az anya életét lehet már jobban tönkretenni, ez nekem hidd el !

   Üdv: Norbi Magyarországról

   • Ez a tortent nagyon szomoru. Sajnos sok ilyen van. Az elmult nyaron a szomszedom, ( kanadai allampolgarok) egy ketgyermekes anyuka kotott ki shelterben…a ferje osszehazudta amit lehetett…es a rohadt rendorok elvettek a gyerekeket az anyukajuktol ot pedig kiraktak az utcara….Jol ismerem oket, 6 eve… Tanuskodni is elmentem, nem cask en sokan masok is az anyuka mellett, megis hetekbe telt mig ujra lathatta gyermekeit….a targyalasok meg ma is tartanak…a szivem tobbszor megszakadt az elmult honapokban…sajnos ma a torvenyeket konnyen ki tudjak jatszani a gonosz ketszinu emberek.

  • Angela Diavilanak van igaza. Ez az ember egy vilag szelhamosa, csalo, tolvaj, bortonbe valo es nemcsak ezert a tetteert. Itt az ideje, hogy a hatosagok a helyere tegyek a dolokat. Apanak meg ez az ‘apa’ olyan, aki korlatozza a gyerek folyadekivasat, hogy kevesebb pelenkat kelljen venni. A hozzaszolasokbol latszik, hogy ki az aki talagat es ki az, aki ismeri oket.. Soma

   • Soma , mért ott voltá , vagy te mérted ki talán a vizet ? Szálj már le a csávórol , és fejezd eszt be,ö nem bántott itt még senkit!

    • HIdd el kedves Lajos, nem bantanek senkit – vegan eteleket eszem es a legyet is kiteszem az ablakon elve. Egy darabig csak neztem a hozzaszolasokat es amikor elkezdtek az emberek ,nyilvan ismeretlenul bantani a kegyetlenul osszetort anyukat, akkor muszaj volt megszolalnom. Aki ismeri az anyukat, az nem fordul ellene. Sot!

     Tudom, sok apanak keseru az elete a gyerekei nelkul es sajnalom is oket nagyon. Ez itt mas.

     Igazad van, messzirol nem tudni, hogy igazat mondok-e. En tudom. Tobbeves osszegyult keseruseg jott ki belolem, utolso cseppkent, hogy meg erre is kepes volt Steve. Nem muszaj hinni nekem, aki kozel van, tudja. Vannak bizonyitekaim, de ettol fogva ez mar nem ide tartozik. ( csakhat nem vagyok az a feljelentgetos) Most kiszallok 🙂 szeretettel udvozollek!

   • Mit szolnál ha téged hivnánk csaló, tólvaj gazembernek és még azt se engednénk meg hogy megvédd magad azért mert a csávónál a gyámság Vigyázz mit beszélsz !!

    • Jo, tegezodjuk 🙂 Hidd el, tudom, mit beszelek. Rolam nem fogja senki azt mondani, hogy csalo, mert nem ugy elek.

     Nem szoktam hozzaszolni ilyen ugyekhez, de ugye mindenki azt szeretne, ha az igazsag kerulne napvilagra. Ugye? Biztosan Te is jolelku ember Vagy es az igazsag partjan szeretnel allni. Persze, mindenkit meg kell hallgatni, de epp az a problema , hogy ez az ember gatlastalan es nagyon megnyero a gyonyoru, magabiztos szovege. Nagyon sokra vihette volna, ha jora hasznalja, barcsak igy lenne. Azok, akiktol szazezreket csalt ki ( dollarban) tudjak, mirol beszelek. Bekesseg..

     • én téged sem ismerlek , mért ne modhaték rólad azt amit akarnék honnan tudom hogy nem hazúdsz? ez az ügy is erről szól.. és itt utánna mindenki rajtad fog csámcsogni ez szép szerinted? kipróbáljuk? üdv kolompár lajós Borsodból

  • Kedves Balazs azaz Steve aki a fohose ennek az egesz mocsoksagnak…
   ugy latszik nagyon melyen erint teged ennek a “szegeny” apukanak a sorsa…..
   Majd meglatjuk, hogy a birosag mit mond erre az egeszre, hiszen ahogy te is irtad a hazugsag ki fog derulni es a biro majd dont.
   De persze konnyu nagyszajunak lenni mikor tisztaban van vele a “kedves apuka”, hogy az anyukanak se statusza se semmilye nincsen Canadaban.
   Es ha azon aggodsz kedves Balazs, hogy az apukat nem hallgatta meg senki akkor batran nyilatkozhat o is (tehat te)..senki nem tartja vissza. Halljuk a masik oldalt is…. Meg arra is kivancsiak vagyunk, hogy a tobbi embert ez a szegeny apuka vajon miert hasznalta ki es csapta be ugy, hogy hazakat veszitettek el…….

   • En is kivancsi vagyok az igazsagra , ugyan ugy mint te . De emlitettem ha nekem lessz igazam akkor nyerek egy 1000 rest. Engem az igazsag erdekel, es nem az amit itt ossze hazudoznak ellene, beleertve teged! Az hogy ki hogy vesztette el a hazat mar ne haragudj hogy jon ehez a temahoz ? Mert bekoltozott helyettuk ? Vagy kidobta oket a sajat hazukbol ? Hallod magad mit beszelsz ? Ki o isten ? Hagyd a szaros dumadat, es meglatjuk mi lessz az igazsag!

    • Es meg valami, miaz hogy (tehat te) ? En montrealbol irtam es ott a becses nevem! Nem bujtam inkognitoba mint te Judge Judy! Megadhatom a szamom is ha gondolod , sot beszelhetsz a felesegemmel is! Ha en lennek az a gyerek akit itt lehordtatok artattlanul akkor itt ko kovon mar nem maradna ! Udvozlet Montrealbol !

     • Add meg a szamod Cobra44 es en felhivlak meg anyadat is Julika1-et a PalTalk chat oldalrol! Mi vagyunk paran akik szemelyessen is ismerunk Laci! Balazs csak egy gennyes ember bujkal (like you)!!!

     • Denes Demeter

      Bajnok. Te beszelsz? Azt irod hogy csak egy gennyes ember bujkal.(irod ezt Bajnok neven) nem vagy Te egy kicsit nevetseges? Huhhhhh

     • Igazad van! Nevetseges vagyok! Sot rohejes is! En vagyok egyszemelyben “unga bunga” is. Bocsanat Denes, Steve, es mindenki akit megsertettem! De hat en egy ilyen hulye paraszt bunko allat vagyok. Most lathattad Denes!

 31. Mindig van egy helyesírás bajnok ….Köszönjük….LOL

 32. Szia Balazs, Szerintem igazad van! Barkit ellehet aztatni a median, kozben kiderul hogy nagy kamu volt az egesz! Ez a csajszi nem ugy nez ki ahogy nezem hogy szet kene sajnalni. Nekem is buzlik az eloadott anyuci es apuci tortenete! Biztos megvan a miertje hogy nalla a gyamsag! Altalaban 99.9% hogy mindig a no kapja meg. Mindegy hogy hol el vagy hany allampolgarsagu, De itt nem ugy tortent, tehat ez az eloadott video kicsit furi szerintem!

  • “Altalaban 99.9% hogy mindig a no kapja meg.” – ÚGY LEGYEN!

  • Gondolom még nem voltál ilyen helyzetbe. velem hasonló dolog történt. az apuka elvitte a lakásból az 1 éves kisfiúnkat. persze rablásnak nem lehet mondani mivel az apukána ugyanannyi joga van mint az anyukának. a bejelentett lakcímünk máshol volt mint ahol éltünk így mikor a rendőröket kihívtam h az apja el akarja vinni a gyereket azt mondták h vigyék a bejelentett lakcímére ( persze az apuka szülei ott élnek). így mennem kellett utánnuk. minden ott töltött perc maga volt a rémálom. 2 napig jártam a hivatalokat: Gyámügy,rendőrség,családsegítő,bíróság. senki nem tudott segíteni.egész nap a lelki terrort kaptam, h én nem vagyok jó anya. alkalmatlan vagyok (érdekes addig míg nem romlott meg a kapcsolat jó anya voltam). a gyerek a feszült környezetben kezdett kikészülni. elvittük gyerekpszichológushoz… az apuka azt mondta h ha a pszichológus azt mondja h jobb neki ha az anyjánál van akkor elengedi. és igen azt mondta a pszicho h a gyereket minnél előbb ki kell szakítani a feszült környezetből. megígérte h elvihetem. aztán persze az utolsó pillanatban mégse vihetem. Betelt a pohár majdnem 3 hét szenvedés után megelégeltem. összeszedtem a gyereket beraktam a babakocsiba és elindultam. persze nem engedtek el a volt élettárs és annak az apja elkaptak és elkezdtek ráncigálni,kidobtak a házból és ezt végig nézte a kisfiam. rendőrt hívtam. a rendőrök előtt megígérte h elvihetem a gyereket. lekísértek a vonatállomáshoz és a vonat érkezése előtt 10 perccel kivette a gyereket a babakocsiból (én pont telefonáltam) és elindult. én rohantam utánna ő kiabált ne rángassam a gyereket ( hozzá sem értem, csak hangosan kérleltem h adja ide) és h nekem elment az eszem hívjanak rám orvost. én elrohantam a vonatállomáson ügyelő rendőrökhöz ők állították meg.végül is haza tudtam hozni a kisfiamat Budapestre várjuk a tárgyalást. ha nem lép az anyuka akkor sajnos bármi megtörténhet!!!!!!!!!!!!

   • Oszinten sajnalom ami veled tortent emese. Szomoru ugy,es megerdemelte volna az apuka hogy letartoztassak. De ez az ugy kicsit mas ahogy elnezem. Itt en ugy latom hogy zavaros ez az egesz! Es ezt a videora ertem.Te ugyed orszagon belul tortent ahogy ertelmezem. De gondolom nem tettetek tevebe a privat eleteteket!

 33. Sziasztok.

  Megnéztem a videót, elolvastam a cikket. 15 – 20 kilós
  személyes dolgokról beszélnek a videóban, itt 300 kilós csomagról van
  szó. Ha mindez igaz, csúsztatás van a videóban.
  Jelenleg hol vannak azok a holmik? Ott maradt minden az apánál? Mit kezd azokkal a holmikkal? Mindet vitte az anyuka haza? Erről senki sem beszél.

  Gyermekelhelyezés per folyik jelen pillanatban akkor a videóban mért, hangzik el, hogy az apa “ellopta”? Akkor a videót ismét hazugságon érjük. Felmerül bennem a kérdés : hangsúlyozom csak 1 verziót ismerünk a történetből az itt le írtat ,videóban mennyi csúsztatás van még? Az apa nyilatkozna, mik derülnének ki még.

  A magyar hatóság miért nem tett tesz tett semmit az anya vélt igazsága érdekében? Mert a törvény nem az ő partján áll még Kanadában sem. Pont ez miatt pereskednek. Ami sokáig el fog húzódni előre láthatóan, sajnos. Mint előttem is írták.

  másképp nézve az egészet: Ki állna az apa pártjára, ha az anya Magyarországon kezdeményezte volna a gyermekelhelyezési pert ? Nagyon úgy gondolom senki sem. Mert az esetek 99%ban az anyának itélik a gyereket.
  Azért ítéljünk el valakit, mert más előtt lépett meg valamit? Ostobaság szerintem, ilyen világban élünk gyerekek. a bíróság meg dönteni fog előbb utóbb. Ezért lehet panaszkodni mindenhol, annyira felesleges és gyerekes, csak csámcsogás lesz a vége.

  • Lia Peresztegi

   15 darab 20 kilós dobozok. 15 x 20= 300 🙂

   nagyon jól tudod értelmezni a cikket, ahogy ebből is kiderül, fogalmam nincs hogy jön ide a m.o-i gyermekelhelyezési per..

   Aki nem tud értelmeset szólni ehhez a cikkhez, inkább ne is írjon, hiszen ahogy énis, azért járok ide vissza, mert kíváncsi vagyok van-e valami fejlemény az anyukával, de ezzel csak még jobban elszomorodok, hogy mennyi buta ember próbál okoskodni..

   • a gyöngébb képességű Lia Pesztregi kedvéért
    “és lányomnak 15-20 kg-s személyes holmiait, ruháját”
    Kedves mama ezt mondta a kamera előtt vagy nem? Volt ideje átgondolni
    többször, is mit fog mondai,
    és lehetett volna azt is mondani 300-400, de nem tette. T

    Ez a cikkben van leírva
    “Próbáltam szüleimet a magyar telefonomon felhívni, de a párom letiltotta,
    hogy ne tudjam használni.”
    Hogyan gondolja mindezt? Letiltani Kanadából Magyar telefonszámot ,másik
    személy telefonszámát?
    Hazudik, mert csak simán lebeszélte az egyenlegét. mért?
    ” soha sehova nem mehettem egyedül, pénzem, saját telefonom nem volt,
    állandóan ellenőriztek,”
    Volt vagy nem volt telefonja? Szegény, hazugság-hazugság hátán. Röhejes
    hogy az igazságot mennyire el lehet ferdíteni, ha egy “nem-“elég okos nő
    meséli el.
    Nagyon sokak még el is hiszik a hattyú dalát.. Nem érdemel több figyelmet
    ez az egész téma. Dönt a bíróság.

    • Te aztán tudod hogy mi a hazugság és mi nem. Vagy ott voltál kedves Viktor? Ha már úgyis természetessé vált más nevében irogatni..

     A telefon letiltása egy szimpla egyszerű, telefonbeállítás, még a házból sem kell kitenni a lábunkat. Az, hogy te meg rosszul értelmezted a 67 év körüli mama szavait, te gondod, valószínű nem 20 kilóval költözködik egy ember, vagy ennyivel indul el egy hajó, de a szállítólevél bizonyíték, ha igényed van rá, kérd el az anyukától. Hidd el, a mama sem rutinból állt a kamerák elé, azon felül hogy mit élt át az előző hónapokban.
     Továbbá, “saját telefonom nem volt,” ami annyit jelent, hogy azt is ellenőrizték,= SAJÁT,PRIVÁT, lehet nekem telefonom, ha ellenőrzik, akkor az már nem az enyém… Vagy hogyan mondjam már neked hogy megértsed?! vicc.. értelmezési probléma… Igaza van Lia Pereszteginek! Hülye hozzászólásokra tényleg nem szoktam válaszolni,csak nevetni, de ezen már sírok… ez annyira minősíthetetlen, hogy egy ember ennyire értetlen, hogy nem tudtam megállni…
     Bocsi, ha a lelkedbe gázoltam, de muszáj volt megemlítenem. Főleg a “gyöngébb képességű” kicsit szürreális a bejegyzésedben.
     és, bizony-bizony: a bíróság dönt.
     A szavaim igazságtartamát meg nem tudod megkérdőjelezni, hiszen részt vettem ebben a fájdalomban, amit te egykönnyen (vagy nem) hazugságnak nevezel.

     Ezért is nem szoktam válaszolni, csak figyelem a kommenteket, de ezt.. hát ne is haragudj, nem tudtam megállni… Az hogy meg valaki nem elég okos.. hát aztán te tudod, IQ bajnok..

     Ajánlom olvass sok könyvet, hogyha esetleg kimarad egy “darab” szó, úgy is tudd értelmezni a videót. 😀

     Üdv: Diána Mo.

     • Denes Demeter

      Diana, nem is irtad hogy Te is egy rokona vagy Mariannanak. Micsoda veletlenek……..

     • De okos vagy kedves Demeter! Talán abból jöttél rá, hogy én is részt vettem ebben a fájdalomban? Nem a szomszédnéni írta, hogy titkolja. 🙂 Aki ismeri a családot, -ahogy látom te is utánajártál- sejtheti ki a család és ki nem. Megint nagyot szóltál, nagyon benne vagy az ügyben csak így tovább, jókat nevetünk rajtad!

 34. Steve Tolnai

  Kedves itt levo mindenki! Aki elhiszi ezt a sok ossze hordott hazugsagot, ami itt es Magyarorszagon ossze let hordva az vessen magara! Mert sajnalattal kozlom a tisztelt egybe gyulteknek hogy ez az egesz nem mas csak egy felbuzditas a kedvesnek hitt edesanya reszerol mert szegeny igy eli ki bosszu vagyat ellenem mert a birosag nem osztja a hazug allitasait! Ha valakinek nem tettszik a Canadai birosag itelete es hazugsagnak veli azt, uraim holgyeim belehet perelni a birosagot! Kivancsian neznem ok mit lepnenek erre magukkal szemben! "Kedves kanada vilaga" , amint idom engedni fogja letre fogjuk hozni az intervjut ami nem hinnem hogy az itt elfogult emberek mariannaval szemben es egyetemben tul nagy oromot valtana ki reszukre, mert talan kiderulne a varva vart "igazsag" ami termeszetesen nallam van "sajnos" es nem nalla! Ezert erre az itervjura hogy megtortenjen varni sziveskedjen es fogok jelentkezni! Tisztelettel, az itt levo mindenki fele es Magyarorszagon levoektol az "apatol ( tollem) , aki nem azzal kezdi hogy becsmereljen , vagy bemocskoljon barkit, akik egyfolytaban ot mocskoljak annak ellenere hogy csak 1 oldalt halottak de halvany finguk sem volt a 2 oldal reszerol ahol az igazi igazsag rejtozik! Udvozlettel, Steve Tolnai

 35. Kiss Zsuzsanna

  “Kedves Balázs ” !
  Látom nagyon érdekel a téma, csak nem esetleg van valami érdekeltséged ebben??? Esetleg nem Steve-nek hívnak !!?? Előfordulhat, különbem nem írogatnáll ilyen hevesen vadidegen történetről !
  Egy biztos ha Magyarországon lettek volna akkor az ürge nem tudta volna ezt megcsinálni… előre eltervezett szaga van a dolognak !
  Ez az ürge aljas szándékát , jellemét, bizonyítja az a tény, hogy a gyermek állampolgárságát az anyja háta mögött csinálta !
  Ezen kívül annyi jelleme sincs, mint egy marék lepkének, mert ennek ez egésznek a levét, mind a gyerek issza meg ! Ha ezt nem tudja,nem érzi, akkor nagyon sötét !
  Minden bíróság az anyának ítéli a gyermeket – ha nem alkoholista, pchzihopata, vagy drogos – itt ahogy láttam kizáró tényezők ne m állnak fenn.,
  Kedves apuka… hozhat bármilyen tanút, DE FELHÍVOM A FIGYELMÉT, HOGY A HAMIS TANÚZÁST A TÖRVÉNY BÜNTETI !!!! És ez szól a leendő tanúknak is!!!

  • “Kedves Zsuzsa”
   1, A record kedveert, nem Steve-nek hivnak!
   2, Itt mindenki hevesen irogat errol a vadidegen tortenetrol!
   3, Jol beszelsz, elore eltervezett szaga van ennek az egesznek!
   4, Az apanak joga van itt Canadaban allampolgarsagot csinalnia a sajat gyereke szamara!Legalabb is itt Monrealban igy van.
   5, Nem hinnem hogy ez azert volt hogy a gyerek igya meg a levet, es azt se ertem hogy te hogy jossz ahoz igy a nevedet eltitkolva biraskodj masok felett annak ellenere hogy semmit sem tudsz a masik oldalrol, beleertve igaz engem is! De az en eredeti nevem lathatod vissza tekerve a valaszokat, es igen ez az igazi nevem megha ramfogjatok is hogy Steve vagyok mivel csak ellemeztem a videot es kilog a lolab belolle es szoltam a srac erdekeben! Ezek szerint mindenki aki az erdekeben szol Steve lessz a szemetekben?
   6, Nem minden alkalommal iteli meg a birosag a gyereket az anyanak! Legalabb is az regen volt ugy, mert elfogultak voltak a nokkel szemben, de miutan sok no bebizonyitotta az ellenkezojet ezt a torvenyt megvaltoztattak! Ahoz hogy Steve kapja meg a gyamsagot, meg igy is nyomos ok kelett hoza velemenyem szerint.
   7, Teljesen egyet ertek veled, a hamis tanuzast a torveny bunteti,legyen az barhol a vilagon es ezalol Magyarorszagra is celzom, es egyben a levetitett videora is! Remelem jol pontokba szedtem hogy megertsd! Udvozlettel, Balazs Toth Montrealbol

   • Te Balázska!

    Végig olvastam itt a kommenteket.

    Ha neked van szép feleséged, meg gyerekeid, akkor a 40 kommentár közül mért 20 a tiéd? Mindehol: balazs..balazs, balazs toth montrealbol én vagyok blabla….

    Dehát balázska, azért dolgozni is kellene, bevásárolgatni, gyerekek, megszeretgetni az asszonykádat.. Persze azért belefér fél óra netezés, közösségi oldal, de nem tudok rájönni, mi hajt egy “férjet” arra, hogy folyamatosan vissza-vissza térjen erre az oldalra, és a szabadidejét egy vad idegen (vagy mégsem?) ember pártolásával, megvédésével töltse. Szembeszállni több tucat emberrel, és folyamatosan azzal tölteni az idődet hogy itt bohóckodj, és mind a 20 kommentárodba leírod ugyan azt.. Ahogy írtad a Mariannának, na ezért felhívnám a kis feleségedet, hogy ehhez mit szól?

    Én is szoktam véleményt kifejteni, persze, hálát adok istennek, és erre te is ráébresztesz, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a véleménye. Én ha egy síró nőt látok, akkor nem az jut eszembe, hogy hazudik. Vagy te akkor szoktál sírni amikor hazudsz?

    Tehát ilyet írni az egyik kommentre, hogy

    “Folytatod a ragalmazast ismeretlenul, vagy esetleg neked kozos dolgod volt mar ezzel a novel talan Magyarorszagon ? ”

    Aki ismer balázska, az tudja, kinek a szava járása ez. ILYET, EGY VAD IDEGENNEK, AKI CSAK ÚGY IDETÉVEDT ERRE AZ OLDALRA, AKKOR SEM SZABADNA MEGJEGYEZNI, HA NEM Ő A SZTIVI APUKA. – de mivel sanszos az egész,…. ajajj

    Ahogy mondtam már, énis nagyon “ellenforradalmár vagyok”,mindenbe a másik oldalt keresem, de ilyet leírni.. Öcsém, ehhez pofa kell, és kettőt se mondok, add már meg a nőd számát, kíváncsi vagyok mit szól ezekhez.

    Krónus Attila hozzászólásáról meg ne is beszéljünk, csak te vagy olyan banga hogy nem olvastad el az utolsó mondatot.. Azért te sem gondolod komolyan hogy a papácska megvette a duna tv-t, örül ha a protkójára van pénz a mai világban. Mindenki röhögött rajta, azon az irónikus hozzászóláson, te meg rögtön helyeseltél: igen, igen, igen, attila igazad van! Nem hiszem el hogy nem térdeltél le a géped előtt.. jajj egyem meg a drága szived, kis naiv…

    Azzal, hogy az ember megvédje magát, van elég tiszta dolog… Itt más senki nem hiszi el hogy nem te vagy az apuci aki mindenkinek kommentárva megvédi magát. Persze lehet ne te vagy, de akkor valamit itt nagyon elcsesztél. És még egy amiért apucika elárulta magát: ahogy Kiss Zsuzsanna is mondta, ennek egy előre kitervelt szaga volt. Igen, lehet a közös gyerekünket állampolgárrá tenni egymagam is, de azért megkérdezem már az anyát aki kihordta, meg megszülte: hogy figyelj ide te, a lányod kanadai lesz, jó? Ennyi. Vagy te is így átvágnád a nejed? mondhatom szép is feleséged lehet, ha így hozzádment.

    Mindenesetre szerintem ne égesd tovább magad így,mert ígyis-úgyis rosszul fogsz kijönni belőle, mindig lesz aki rád fog kontrázni, bármit csinálsz…
    pontokba szeded.. 😀 behalok.. mindenesetre nekem válaszolhatsz, én nem fogod ide visszajönni, mert olyannyira nem érdekel a véleményed, hogy az hihetetlen.. Felállok a tetőre és olyan magasból tojok a fejedre. és tudod miért? mert higgy amit akarsz barátom, de NEKEM VAN IGAZAM! és nem érdekel, ha 100ból 101 nem így gondolja, mert engem nem érdekel más véleménye. És tudod, itt a baki.. Ha neked igazad lenne, nem erősítgetnéd. Ahogy nézem a Marianna sem teszi. Mert felesleges. Ő szerinte igaza van és kész. És ha te ennyire véded apucit, azzal csak őt gyengíted. Mert talán sejtelmesebb lett volna ha senki nem “pártolja őt’, biztos több embernek jutna eszébe, hogy hoppá-hoppá… és az apa?

    ahhoz, hogyha minden embernek visszairogatok, hogy ez nem így van, ez nem úgy van, jajj a Steve egy szent.. hát barátom, nem vagy egy taktikai játékos, póker, wow-ot nem ajánlom a figyelmedbe,

    Gondolkodj ezen balázska, pártatlan maradok az ügyben, hiszen nem ismerem a másik félt, de engem így is meggyőztél, hogy miért ne az apucikának higyjek majd.

    lassan az 50 fele már el lehet dönteni ki az aki rizsázik,majd ha te is annyi leszel, megtanulod pajti!

    P.Ágoston Guszi

    • Kedves Agoston Guszi -alias -( Szabo Marianna ) baratja 🙂
     Nagyon szepen koszonom hogy ezt igy ilyen jol megfogalmazva vetted a faradalmat es leirtad! Az aki kezdi a felbujtast az viselje a kovetkezmenyeit! Es meghogy te partatlan maradsz az ugyben, ezen meg komolyan rohognom kell kedves Guszi Marianna 🙂 Es igen itt kovetted el a kozonseg elott a legnagyobb hibakat, pont amit leirtal , hogy 50 fele mar ellehet donteni ki rizsazik es a sok rizsabol mar kilepni keso Guszi szamodra 🙂 Kedves Szabo Marianna en tudom hogy nem erdekel a velemenyem es mert is jonnel ide vissza hogy tovabb rizsazzon az Agoston Guszi ? 🙂 De ha a fentiekbol itelve tevedes van akkor elnezest Guszi baratom. Dehogy Marianna nem erositgeti igazat ???? Mert is tenne ?? Ha mar mindenkit felbuzditott ellene, beleertve a mediat es sajat anyjat es apjat is akik vakon kovetik ot termeszetesen minden hazugsagba ugye Guszi ? Es ha “hazudni kell akkor kell!” jelszoval ezt a vilag elott megis teszik , nem tartva annak barmifele kovetkezmenyetol ugye Guszi ? Aztan szepen karba tett kezzel rohogve figyeli a kovetkezmenyeit ! Ez eleg szomoru! Nem nekem kene erositgetnem a srac igazat, hanem neki kelett volna egyezsegre jutni vele es szepen megoldaniuk ami ezek utan mar aligha tortenik meg szereny velemenyem szerint Guszi ! Mert lehet akarmilyen privat csaladi szennyes de azt normalis ember nem fogja kozolni publikusan ha van egy csopp esze hogy ezzel megprobaljon leegetni mast, de ugyanakkor sajat magat is! Azt szoktak mondani aki masnak vermes az, maga esik bele! Es ez beis kovetkezett a draga itt mindenkinek artattlannak vett anyuka szamara szerintem, de ha meg mindig nem tanult ezek utan is folytattja jatekait akkor nagyon nehez lessz kikecmeregni abbol a godorbol valaha! Es ha mar mindenki szarja steve-et en mert is ne alhatnek be a vedelmere ? Tiltja a torveny ? Vagy mar annyira faj az igazsag, ami ugyis felszinre jon es jott a Canadai biroi igazsagszolgaltatassal a kedves joindulatu anya ellen? Azert latod tobbet felbukkani a nevem kedves Guszi , mivel a sok barat aki beszeretne tartani galadul steve-nek irogat nekem hogy meggyozzenek az oaltaluk hit bedumalt es agyukat kimosott vakon hit anyai igazsagrol! Hat ez nem jot ossze sajna nekik, mert az igazsag steve-nel van %100 ig! Es hat ha irnak nekem, termeszetesen valaszolok es magatol erthetodo! Es ha mindenki ezutan cask nekem fog irni akkor en meg mindenkinek ezekutan is valaszolni fogok! Es ha nem hissed el hogy en en vagyok kedves Guszi, akkor mert kene elhidjem neked a gyonyoru P.Agoston Guszi nevet! :)))))) Most ugy nevetek hogy eskuszom meg a konnyeim is kijottek 🙂 Udvozlettel, Balazs Toth Montrealbol

     • Balazs(alias Steve) hagyd mar ezt az onsajnalatot es erolkodest! Mindenki tudja aki ismer teged hogy kik vagytok ti az anyaddal egyutt! Ahogy Guszti is leirta erthetoen.vilagossan (lehet neked nem) minden szar nevvel aki Stevet vedi az sajat maga Steve! Nem cssak ez az ugy van a rovasotokon amik ezzel egyetemben napvilagra fognak kerulni! Gondolkodj el Balazska:D roppant atlatszo vagy!

   • Kis Zsuzsanna

    Elnézést szeretnék kérni, és helyesbiteni Szerintem itt mindenki tudja hogy én kivagyok és csak azért jöttem ide hogy megpróbáljam letenni és kicsinálni Stevet és ha itt valaki igazán seggfej az én vagyok! Kérlek ne haragudj Steve amiért én ilyen alávaló hazug modján megvádoltalak De az én személyiségemmel vannak gondok mert ilyenkor agyilag zokni vagyok!

    • Kiss Zsuzsanna

     Hát jellemző, kedves Köcsög Steve !!! Itt mindenki vágja, hogy a feljebb lévő bejegyzést nem én írtam !!! Hülye seggfej paraszt vagy Steve!!!!! ÉS meg kapod a büntetésed !!!
     ÉS még másolni sem tudsz Te seggfej , mert Kiss nem Kis !!!!
     Nyílván elírom a saját nevemet mi ??? IDIÓTA !!!!

     • Hagyad stevet békén te kőcsőg értettük egymást? Tudom ki vagy és hiába rejtözködsz nöi név mögé remélem nem keresed a problémát!

     • Kiss Zsuzsanna

      Tudod ki vagyok ??? Huuu nagyon “okos” lehetsz !!! Kiss Zsuzsanna Bp.-ről !!! Egy anyuka!!! Kéred a címemet is??? Nyugodtan meglátogathatsz Te kis buzi !!! Állok eléd!!! Nagyon beszartam 😀 De neked nem lehet könnyű ezzel a névvel !!! Igazi jellemtelen gané vagy! Büdös cigány !!!

 36. EZ IGY VAN AZ ANYANAK ALLAIRASA IS KELL

 37. Kiss Zsuzsanna

  Szerintem itt mindenki Tudja , hogy Balázs ( az az Steve ) egy kibaszott nagy seggfej !!! Hülyének nézi az itt hozzá szólókat ! Abszolut vágni, hogy róla van szó ! Már csak a -fentiek tükrében – a fogalmazásból, a rettentően rossz helyesírásból és a borzalmas fogalmazásaiból ! Kedves Steve Balázs ! A személyiséged az kritikán aluli… biztos a jó édes Anyukádtól tanultad.
  Inkább tanulnod kellet volna akkor nem lennél ilyen buta !
  Az a baj, hogy nem érzed a tetteid súlyát és mivel agyilag elég gyenge vagy ezért nem is fogod érten, hogy mi a baj veled !

  • A helyesirasi hibak stilusjegyeiben megegyeznek a “Balazs” neven es a “Steve” neven irott szovegekben.. Nem reszletezem.. Akiknek tobb van, mint befejezetlen komuves szakmunkaskepzo, azok latjak..

  • Te mit tanultal a jo edes anyukadtol? A helyzet az hogy neked mar szemelyiseged sincs! Es te beszelsz nekem igy elbujva hogy tanulnom kellett volna? Ki vagy te? A jo edes anyucikaddal ott, tudod “hol” szorakozhatsz te “Analfabeta”! Megfogod erdemelni sorsod meglasd, mert ezzel meg kissebb lettel mindenki szemeben, de majd hamarosan rajossz hogy ezt azert nem kellett volna es foleg igy de mar keso! Udvozlettel, kinyalhatod!

 38. te budos cigany Kolompar, te tudatlan barom ingyen elo tetves cigany inkabb iskolaba jartal volna, te nagyon “hulye” tanulj meg helyesen irni!

  • Denes Demeter

   Hiaba, a kultura megmutatkozik az irasodbol “unga bunga”

  • Neharagudj Kolompar, teljesen hulye vagyok es egy bunko paraszt de ket enem van most mit tegyek ? Tisztelettel Bocsanatot kerek itt “Mindenkitol” amiert segitkeztem haragudni itt mindenkinek! Annak a sok szemetnek is bocsanatot kene kerni!

 39. Baj Isten malmai lassan őrölnek.

 40. Julianna Gál Szerintem az ember jogin fog folytatódni.

 41. Úgy teszek mint a bíró te Tolnai jól tudtad hogyan lehet kijátszani feleségedet.Tudtad milyen törvények vannak oda át vissza éltél a helyzettel .Mi lenne ha ő is megvádolna bezártad verted rabszolga ként tartottad hány évet is kapnál??????????

 42. Úgy teszek mint a bíró te Tolnai jól tudtad hogyan lehet kijátszani feleségedet.Tudtad milyen törvények vannak oda át vissza éltél a helyzettel .Mi lenne ha ő is megvádolna bezártad verted rabszolga ként tartottad hány évet is kapnál??????????

 43. Németh Miklós

  László Füstös a lany helyeben azt is tennem! Mert betudja bizonyittani hogy felt es azert nem ment rendorsegre mikor terrorizalta a ferje! Tobb embert is beakartak csapni nem csak Kanadaban hanem Magyarorszagon is! Anyja -Fia tarsulat!

 44. Tunde Pal Ki tudja mit adtak be neki hogy írja alá csak valami hazugságot nem?,,,,,,,,

 45. Németh Miklós Köszönöm hogy egyet értesz velem volt dolgom az ottani bírósággal unokám végett tudom hogyan működik ott a bíróság olyan semmilyen döntés fog születni Hágai emberi jogi bíróság fog döntést hozni szerintem.Bízom hogy az ottani törvénykezés is igazságos lesz.

 46. Mr Denis, mikor a kulturat osztottak te szabadnapos voltal….budos paraszt vagy maradjunk enyiben 🙂

  • Denes Demeter

   Hogy ki a “budos paraszt” az a Te irasodbol kiderul. Nem kivanok vitatkozni egy kulturalatlan egyennel.

 47. Neharagudj Kolompar, teljesen hulye vagyok es egy bunko paraszt de ket enem van most mit tegyek ? Tisztelettel Bocsanatot kerek itt “Mindenkitol” amiert segitkeztem haragudni itt mindenkinek! Annak a sok szemetnek is bocsanatot kene kerni!……. NOT :)))

  ne az en nevemben irogass te olacigany!

 48. igy van biztos foleg nem tud angolul. hazudtak neki

 49. Az mar regen rossz es nem jo irany ha valaki azt mondja az igazi igazsag nala van. Hiszen a mondat szerkezetileg sem helyes. Olyan hogy igazi igazsag nem letezik. Vagy valami igaz vagy valami hamis. Vannak fel igazsagok is es vannak torzitott igazsagok, de igazi igazsag nincs. A kanadai birosag ha jol veszem ki ebbol az intervjubol meg nem dontott, tehat Mr. Tolnai azt kijelenteni hogy a birosag dontese alapjan maganal van az igazsag megint nem allja meg a helyet. A birosag csak egy On alltal beadott inditvanyban dontott nem az egesz ugyben amelynek meg most lesz meg a targyalasa. Tehat senkinek sem kell hala Istennek beperelnie senkit es az igazsagot is beken hagyhatjuk meg egy pillanatra azoknak a kezeben akik az ember torvenyei szerint eljarnak. Ez esetben a kanadai birosag kezeben. Viszont Isten elott es sajat maga elott mindeg jo ha az ember tukorbe nez es nem ijed meg attol amit lat.

 50. Szorad Gabor Kedves Gabor! Teljes mertekben egyetertek Onnel. Tudnia kell azonban, hogy vannak emberek akik ha sokszor ismetelnek egy hazugsagot, akkor azt egy ido utan sajat maguk is elhiszik. Ugylatom itt ez az eset all fenn.

 51. Szorad Gabor Kíváncsi vagyok mit fog dönteni a bíróság.Nekem nincsen jó véleményem az ottani törvénykezéssel.Nehogy ki toloncolják az édesanyát .Az emigrációs hivatal hozhat közvetlen döntést mivel teljesen külön áll a bírósági döntés hozástól.Pláne ha van ott is összeköttetés az apának,Én visszavonnám az állampolgárságát és haza dobnám őket a mamival együtt.Jobb esetben lecsuknám………

 52. Ezek a kerdesek viszont nem a mi donteseink. Ha azon gondolkodunk mi lehetne es mi nem es miert igy es miert ugy akkor a vegen ebbe belebolondulnank. A lenyeg hogy az ember tudjon hinni abban ami a sajatja. Hinni kell es bizni ebben. Keves ember kepes erre. Most erre van szukseg. Tolnai ur amig hiszem hogy o is valahol hisz a sajat igazaban, oszinten magaban tudja azt hogy ez a cel amit o kepvisel visszataszito es rossz. senki errol nem fogja ot tudni meggyozni, hiszen o hisz a sajat igaz igazaban. 🙁
  A dontes nem a mi vagy az o kezeben van, hanem a birosag kezeben amely hinni kell azt fogja nezni hogy mi valosag es mi a gyermek legjobb jovoje.

 53. Szorad Gabor Pontosan a gyermek jövőjét nézve ott volna neki jobb világ.De széthullott a család ezért olyan döntés fog születni hogy marad a gyerek lehet nevelő szülőknél abban az esetben ha az apát börtönbe zárják.De valóban a bíróság hoz döntést mi csak találgatunk a lehetséges és lehetetlen között..

 54. Sziasztok!
  Lehangoló ez a történet… a látottak alapján egyértelmű, hogy a hölgy egy nagy csapdába sétált bele, rendesen át lett verve. Egy normális gondolkozású, lelkületü férfi nem csinál ilyent !
  Steve!!! Nem fogod ezt az ügyet megnyerni, mert a vak is látja, hogy nem vagy tisztességes ember!
  No persze egy valaki nem látta, eddíg !!!

  • Denes Demeter

   szia Arpad!
   Tenyleg lehangolo a tortenet, es szegeny fiu belesetalt egy csapdaba, amelyik majdnem bezarodott. Nagy szerencseje volt hogy az utolso pillanatban sikerult kiugrania. Egy normalis lelkuletu no nem csinal ilyet!
   Ezt a pert csak is Steve nyerheti, hisz a vak is latja hogy a holgy csak egy kis kanadai dollara vagyott havonta. Negyven negy evesen jol jon egy allando havi bevetel. Latod Arpad igy is elo lehet adni!
   Udv: Denes

   • Denes Te mibol latod onnet Albertabol, hogy a holgy mire vagyott?
    Kezdesz nagyon nevetseges lenni az irasaiddal. Mit nem csinal egy normalis lelkuletu no??? Mert azert meg senkitol nemvettek el a gyermeket mert esetleg tobbre vagyott. Az nem kizaro ok a gyereknevelesre. Jobban tenned ha csendbe maradnal Denes.

    • Denes Demeter

     Latom, ismet egy Guest reagal. Ugy latszik szegyenli a nevet kiirni.
     Eloszor is nem akarok Soma lenni, aki kritizalja a nyelvtant, de legkozelebb ird hogy onnan,(nem onnet).
     Masodszor pedig miert maradnek csendbe? Ugy tudom hogy ez egy nyilvanos oldal, ahol mindenki elmodhatja a velemenyet.(meg akkor is ha neked ez nem tetszik)
     Harmadszor, mi koze van a targyhoz az hogy en hol lakom?
     Negyedszer, ideznek kedves irasodbol:”Mert azert meg senkitol nemvettek el a gyermeket mert esetleg tobbre vagyott.” Mas karara akart jobb eletet? Hmmmmmmmm….
     Erdekes megfogalmazasa Marianna gondolkodasanak.
     Koszonom!
     Udv: az igazi Denes,(aki nem alnevvel, vagy Guest nevvel mond velemenyt)

     • onnan, onnét (határozószó) mindket alkalmazas helyes!

      A távolabbra rámutatott vagy távolinak tekintett helyről, pontról.

      Ha mar itt tartunk akkor nezd csak meg a mondatot amit irtal.

      “Harmadszor, mi koze van a targyhoz az hogy en hol lakom?”
      Talan ugy ertelmesebb lett volna “mi koze van annak a targyhoz stb. Tenyleg jobb lett volna ha csendben maradsz!
      Nagyon unalmas mar az erolkodesed!

     • Denes Demeter

      Magyarazod a bizonyitvanyod? LOL

     • Tavol all tolem, hogy magyarazzam, csak ramutattam, hogy helytelen a kritizalasod. A masik pedig az, hogy mikoze ahhoz, hogy Te Albertaban elsz, hat annyi, hogy Te szemlyesen nem ismered a kedves apukat de vagyunk paran akik igen.

     • Denes Demeter

      Guest! Az anyukat sem ismerem szemelyesen, de velemenyem meg lehet.

     • Amit Te eloadsz az nem velemeny hanem egy altalad ismeretlen szemely magas foku kritizalasa! Mindezek mellett, szinten akit nemismersz az mellett pedig hatalmas partoskodas. Ez a ketto valahogy nem jon ossze! (Ez vonatkozik az osszes hozzaszolasodra.)

     • Denes Demeter

      Neked nem jon ossze! Masnak igen.

     • Aha latom, foleg neked:))))

     • Katalin Anita Szabó Fatyol

      Ezt honnan veszed, hogy ” mas karara akart jobb eletet?” Haza akart menni a kislanyaval. Nehogymar az bun legyen, ha egy no beleszeret egy ferfiba, szul neki egy gyereket, akit a ferfi lathatoan szeret, es elhivja magahoz mindkettojuket, akkor a szerelmes no boldogan megy. Miota bun ez???

     • Az nem bun ha boldogan megy! De akkor minden mast amit a fentiekben irtal ezzel a kijelenteseddel megis cafoltad! Nevetseges vagy Katalin!

     • Gyulám, értelmesebben, értelmesebben, mert nem értjük a mondataidat!!

     • Denes Demeter

      Andrea, a Szabo csaladbol senki sem erti? Hmmmmmmm…

     • Eleg baj hogy nem ertitek, mert mikor az elet ertelmet kellett volna megtanulnotok onakaratulag hiany cikke valt ez bennetek! ( Nem akartam irni hogy hianyoztatot az elet iskolajabol, ami igazsagra tanit, es nem a forditottjara) ami arra tanit hogy kell valakit letenni es bemocskolni!

   • Ha az igazi Denes Demeter lenne akkor meg kellene jelenjen a facebook kepe automatikusan a beiras mellett. Igy teljesen logikus, hogy ki is bujik meg a nev mogott.

    • Denes Demeter

     Vajon Guest neven, ki bujik meg? Nekem teljesen logikus hogy ki, mondjam?

     • Mondjad hat! Bar mondjuk lehetnek Yvett, Zsuzsa, Krisztina, Timea, Mariann es meg jopar nev, mondjam meg?

     • Sziasztok, végig kisértem ezt az egyveleget itt ami történik. És guest, nem értem a hozzá szólásaid ehez az egészhez már ne haragudj neked mi a szereped ebben a témában vagy ahogy látom csatában, ha nem haragszol hogy megkérdezem? Mert jössz nevekkel mint tercsi fercsi kata klára és valahány név a naptárba, de nem áll össze a kép És ha gyerek elhelyezésröl van szó birósági itéletnél, ahogy kiveszem akkor végkép nem értem a hozzá szólásaid! Leforditanád kinairól? Légyszives. Köszi! Kálmán.

     • Ne strapald magad Kalman, akinek szol az nagyon is erti!

     • Na vajon es en ki lehetnek? 5 nevet irtal, hat akkor csak en is 5-tel beerem 🙂 Tamas, Gabor, Zoltan, Ronald,George, vegtelen a lista, mondjam meg?

   • Katalin Anita Szabó Fatyol

    Akarhogyan akarod eloadni, mindenkeppen santit. Az anya tisztesseggel ellatta, es gondozta a gyereket, igy senkinek sincs joga tole elvenni. Nem szakitotta el az apjatol, lathatta amikor akarta, tehat a no minden tekintetben becsuletesen jart el. Vele azonban becstelenul, es el akarjak szakitani a gyereketol. Az, hogy tobbre, jobbra vagyott: miert az a senkihazi szemet, aki kicsalta mi a feszkes feneert van kanadaban?? Mert tobbre, jobbra vagyott! Az, hogy szaz eves koraban meg az anyja hatsojaban van, alapbol pszichesen beteg allat.

    • Szerintem, “Te” vagy a pszihesen beteg allat Katalin! Ha az anya olyan becsuletesen jart volna el, mint emlited akkor nem hinnem hogy ott tartananak ahol vannak most! Katalin , meg valami , mit szolnal ha teged ribancolnanak le ? Mert az vagy ? Nem! Akkor tartsd be a tiszteletet mindenki fele!

    • Denes Demeter

     Katalin Anita Szabó Fatyol, elfelejtetted emliteni hogy Te Marianna testvere vagy. A masik amit emlitenek, hogy irod:”Nem szakitotta el az apjatol, lathatta amikor akarta, tehat a no minden tekintetben becsuletesen jart el” Miert a Steve megtiltotta hogy lathassa a gyermeket? A harmadik, hogy irod:”Az, hogy szaz eves koraban meg az anyja hatsojaban van, alapbol pszichesen beteg allat.” OOOOOOO Marianna nem a szulei “hatsojaban” van? Steve 46 eves, Marianna 44. Rosszul tudom? Akkor Marianna 98, ha Steve 100.
     Udv Denes

     • Gratula Denes, ez talalt is es egybol sulyedt ! 🙂

     • Marianna Szabó

      Azert mindenki aki Szabo, nem a testverem ! 🙂 Nincs szuksegem alneven irogatni, amit mondok azt fel merem vallalni. De a tenyek beszelnek…
      ..hja es sajnos nem vagyok a szuleim “hatsojaban” Barcsak ott lennek es olelhetnem oket !!!!

     • Denes Demeter

      Mik a tenyek Marianna? Meseld el akkor hogy itt mindenk tudja. Peldaul, hogy mi van az ugyvededdel? Vagy hogy mi tortent Nov. 28.an? Tudnam meg sorolni a kerdeseket, de nem teszem, mert uriember vagyok, es nem akarlak nehez helyzetbe hozni. A beirasaim nem neked szoltak, hanem a sok primitiv embernek,(tisztelet a kivetelnek)

     • Marianna Szabó

      Koszonom .. az ugyvedem dolgozik az ugyon 🙂
      nov 28: bekito targyalas elhalasztva januar 20 -ra. Viszont valtozott a babalathatas, ezentul mar minden szerdan is VELEM a baba ! Sot 24-en is !
      Amugy meg nem a kerdesekkel hozol nehez helyzetbe, hanem a puszta letezeseddel Steve Laslie…Az igazi Denes Demeter fotoval commentel a kanadai magyarok oldalon es azt allitja ismer Teged, Steve ! Itt meg hirtelen teljesen mas a stilusa… messzebb koltozott…. ugyanmar!!

     • Ez nagyon jo hir, hogy kicsit tobbet lathatod a babadat.

 55. Kedves Dénes
  Látom baj van a felfogó képességeddel! Mond végíg nézted a videóüt? És fel is tudod fogni az ott lévő dolgokat ????? Vagy Te is a Steve haverja vagy ?? Esteleg maga Steve? 😀
  Koispofám Dörmögő Demeter ! A Stvee-nek az egy veszett ügy !!! Hogy miért? Miert a bíróság sem hülye!!! Ha laikus ember átlátja ezeket, szerinted a bíróság nem fogja??? Elég nagy barom vagy, ha így gondolod !!!
  Ráadás a az apuka nagy szarban van a bíróság félrevezetésért !!!!
  Vajon miért lapít most a kedves apuka ??? Hmmmm???

  • Denes Demeter

   Arpad, eleg primitivre sikerult a valaszod. Tudod alltalaban nem szoktam reagalni olyan embereknek akik egy minimum inteligenciat sem tudnak felmutatni, de ebben az esetben kivetelt teszek.
   Az elso talan amire valaszolnek, hogy a felfogo kepessegemmel semmi baj nincs, es vegigneztem az egyoldalura sikerult videot is, amibe ha belegondolsz egy kicsit, te sem hiszed el.
   A masodik, ami egy erdekes kerdest vet fel, hogy irod:”Vagy Te is a Steve haverja vagy ?? Esteleg maga Steve? :D” Ezt a butasagot mar jonehany ember megkerdezte tobb olyan hozzaszolotol akik nem az anya partjan alltak. A kerdesem az lenne hogy vajon miert csak a Steve gondolkodhat maskeppen? Mas embernek nem lehet esze? Ami ebben a videoban elhangzik, az logikatlan, es hianyzik az ok, hogy vajon miert csinalta azt amit csinalt. (Steve)
   A harmadik, talan az lenne, amit nehezmenyezek, hogy az alpari stilus amit hasznalsz, es itt ideznek: “Koispofám Dörmögő Demeter” vagy “Elég nagy barom vagy”. Biztos vagy benne hogy ezek a kulturadat bemutato beirasok segitenek abban hogy komolyan vegyelek?
   Az utolso megjegyzesem az lenne, hogy a birosag nem csak az egyik felet hallgatja meg, hanem mindkettot, es nem itelkezik egy videoban osszehordott feligazsagok hallatan.
   Ha netan valaszolni akarsz nekem, legyszives keruld a primitiv stilusodat, es szoritkozz a tenyekre.
   Udvozollek: Denes

   • Mar megint ugyanaz az innen-onnan jol ismert helyesirasi hiba…

    • Denes Demeter

     Kedves Soma! Orulok hogy nem az irasom lenyeget kritizalod, csak a helyesirasomban talaltal kivetnivalot. Metsegemre szolgaljon, hogy kozel 30 eve nem elek otthon Magyarorszagon, es igy nem sok gyakorlatom van az otven evvel ezelott tanult helyesiras szabalyainak betartasara.
     Udv: Denes

     • Kedves turorudi. Egyértelmű, hogy a fenti Demeter, Balázs stb. érintett az ügyben ! Ezt csak a vak nem látja! És merek fogadni, hogy néhány óra múlva jön a következő paraszt hozzászólása ( uk ) A kedves apuka nagyon meg fogja szívni, minden tény erre utal.

     • Igazad lett Arpad! Megtortent a kovetkezo paraszt hozza szolasa !! “Tealtalad” ! Es megvalamiben igazad van, hogy remeljuk a kedves anyuka fogja megszivni, de ahogy elnezem ezek mar tenyek, mert nemlatjuk hogy ropdosnetek a boldogsagban!

     • Marianna Szabó

      Felesleges irnod, hogy remeled, hogy a kedves anyuka megszivja !! A kedves anyuka mar ”megszivta”… errol szol az alaptortenet ! $teve Te dollarfeju..nagyon vicces vagy ! Gyula, Robi, Balazs, Denes Demo stb neven erolkodsz…inkabb a babara figyelj !!

     • Denes Demeter

      Marianna, nem vagyok a Steve! Ird meg a skype nevedet es beszelhetunk ugy hogy latsz engem. Szeretnem ha ezt a buta vadaskodast abbahagynad.
      Az igazi:Denes Demeter (nem Steve) Huhhhhh….

     • Kedves Denes! Lenne egy javaslatom, ha a facebook jelre rakattintasz akkor a keped is megjelenik igy kitudod kuszobolni az esetleges gyanusitasokat es nem kell bizonygatnod, hogy az igazi vagy. Udv: Ildiko

   • Kedves Denes,
    Mint latod primitiv emberek, primitive stilussal! Paraszti hozza allassal, de ugy hogy a kappa kilatszik a kezukbol! Azt hiszik ok szartak a ( nem a spanyol) de a Magyar viaszt! Szerintuk itt mindenki hulye, es csak ok az okosak! Mindenki aki stevet vedene az maga steve! Nevetseges! Azert mert jopar kishitu ossze fogva jatsza itt a Mikulast es nem December 6 an adjak elo valahol a tanyan azt hiszik hogy ezert szamba fogja oket venni valaki! De mi mast is varnal el tolluk? Ezert mar nem is szoltam a temahoz, mert ezeknek szerintem annyi iskolajuk sincs mint mezei nyulnak a reten!
    Udvozlettel, Balazs Toth

    • Pont az beszel arrol, hogy kinek mennyi iskolaja lehet aki egy tiz soros kommentet tele tuzdel sulyos helyesirasai hibakkal.
     Konyorgom legalabb pont Te ne emlegesd azt, hogy ki mennyire primitiv!

     • En biztos vagyok benne hogy meglepodnel iskolaim szaman! Es nem hinnem hogy feltudnad venni a versenyt, vagy hogy tobbet mutass mint en! Canadaban elek Canadai vagyok es angolul es franciaul irunk itt, leszarom nagy ivben a ti magyar helyesirasi kepmutatasaitokat kedves rudon csopike! Udvozlettel,Balazs

     • Biztos lehetsz benne, hogy nemlepodnek meg az iskolaidon, mert a hozzaszolasaidbol nem az tunik ki, hogy egy tanult ember lennel akar hany nyelven is beszelsz! A nyelvet sok ember megtanulja anelkul, hogy egyetemi vegzettsege lenne, es Te nezted itt le a hozzaszolokat es Te vontal le olyan kovetkeztetest, hogy nincs iskolajuk. Inteligens ember nem kerkedik a vegzettsegevel. A “rudon csopike” pedig ezekutan csak Te lehetsz. Canadaban elsz en pedig a niagara masik oldalan 40 eve es nehogy meglepodjel a vegzettsegemen, nempedig az iskolaim szaman, mert iskolaid lehet par, de vegzettseg is kell. Ezek utan biztos vagyok benne, hogy a rudon csopike mellektermeke vagy!

     • Iskolaim vegzettseggel jottek elarulom neked! Es kepzeld van kozte egyetem is! Na puff! 🙂 Es igazan nem tud erdekelni hogy a Niagara innenso vagy a masik oldalan elsz! Tartsuk be egymassal a tiszteletet es ennyi! Ha te szepen fogsz hozzam szolni inteligens ember modjara aminek ezek szerint hissed magad, akkor en is azt fogom tenni! Ha nem, akkor magadnak koszonheted a folytatast! Mert ha az a nagy inteligencia amivel magad altatod kicsapta a biztositekot nallad azzal nem a vegzettsegeid szamat mutatod ki az emberek elott kedves Turo Rudi! Udvozlettel, Balazs.

     • Ezekutan arra lennek kivancsi mikor es hol voltam tiszteletlen?
      Mikor es melyik hozzaszolasomban irtam primitiv modon? Ugyvelem, hogy Te voltal az aki nem inteligens ember modjara szoltal hozzam es meg akkor sem sertegettelek es nem dicsekedtem az iskolaimmal. Te voltal az aki a tobbi hozzaszolot leparasztoztad es iskolazatlannak minositetted. Az iskolazatlan minosito irasodhoz szoltam hozza, hogy elobb nezzel magadba. A masik hozzaszolasomban sem sertegettelek csupan kozoltem veled, hogy en sem magyarhonban elek es ha neked jogodban all ketertelmu jelzokkel illetni engem, akkor nekem is jogom van hozza, hogy ugyan ugy jellemezzelek Teged!

     • Denes Demeter

      Balazs vs turorudi!
      Ez amit eloadtok, ez vita, vagy veszekedes? (nem ugyan az)
      Udvozlet mindkettotoknek: Denes

   • Legyen úgy ahogy mondod…. kíváncsian várom a fickó interjúját ! De akár mit is mondasz a gyereknek az anyjánál van a helye ! Ha ott akarta volna hagyni a fickónak, akkor most mit keres ott???

   • Katalin Anita Szabó Fatyol

    A kanadai birosag a kanadai allampolgarsagu kiskoru eseten, amikor az egyik szulo szinten kanadai allampolgarsagu, a masik pedig statusz nelkul van kanadaban, akkor a kanadai allampolgarokat fogja vedeni. Ez van. Sajnos az anyanak itt kanadaban semmi joga. jelen helyzetben a dragalatos apuka kicsalta az anyat igeretekkel, belerangatta abba, hogy a gyerek az egyik szulo jogan megkaphassa az allampolgarsagot, es az anya hitt neki, tehat johiszemuen belement mindenbe, mert azt gondolta, hogy az adott szo, az adott szo, tehat itt fognak elni mint egy csalad, csakhogy a “kedves” apukanak csak eddig kellett az anya, azaz ket labon jaron inkubatornak hasznalta, miutan a gyerekre ratette a mocskos kezet, a z anyat szelnek eresztette. Megtette ezt, emrt tudta, hogy az anya a kanadai jogrendszer szerint nem tehet semmit, hiszen statusz, es minden (lakas, penz) nelkul eleve kizarhato, mivel nem kepes ellatni a gyereket. Csakis azzal kezdhet valamit az anya, hogy bebizonyitja, hogy ez az ember becsapta, kicsalta, es -ez nAGYON FONTOS!!!- bantalmazta, mert amint ezt sikerulne valahogy bebizonyitania,(foleg, hogy az anyos nevelesi szokasai koze tartozik a gyerek verese), azonnal melle allna a birosag, mert ez csaladon beluli eroszak, es csalas, szoval ez az egesz ha bizonyithato akkor az anyanak maris jogai vannak, es a birosag melle fog allni. A kerdes: tudja-e bizonyitani?

    • Sziasztok, en eddig nem igazan szoltam hozza az egeszhez mint latjatok lattatok , ez a harmadik hozza szolasom. De ezt sajna nem hagyhattam mar szo nelkul! Es igazan minden jo lelku ferfi neveben, Denes Demetertol elnezest kerve hogy valaszolok, de szeretnek en is valaszolni a Katalin Anita Szabo Fatyolnak! “Katalin Anita Szabo Fatyol” hogy lehet teged hivni ? Akinek ennyi neve van, hogy lehet hivni ? Jo valasztok egyet ok ? Katalin azt hiszem megteszi. Eloszor is azzal kezdenem hogy KATALIN “SZEGYELD MAGAD” ezt minden ferfi tarsam neveben kimerem jelenteni neked! Akkor kezdjuk azzal amit irtal Honnan tudod “TE” azt hogy a dragalatos apuka kicsalta a holgyet igeretekkel? Te voltal a lampa tartojuk es egyszemelyben tanacsadoja is netan a holgynek? A videobol kiderult, ha eleg inteligens “NO” lennel hogy megertsd hogy ok ketten evek ota jartak! A hallottak alapjan az apa tobbszor volt Magyarorszagon, es az anya tobbszor volt Kanadaban!! Akkor ha elkezdjuk ellemezni a dolgot, mert is let volna a ferfinak erdeke az hogy kicsalja csak ugy a not, teherbe ejtse evek utan, mint hallottuk a videon hogy megcsak nem is ez volt az egyetlen gyerek, hisz volt megegy aki meghalt ugye? Tehat mibol veszed te azt hogy a ferfi csak ra akarta tenni a “mocskos” kezet (ahogy irod) a gyerekre, ennyi aldozat utan amit hozhatott ugy emberileg, anyagilag mint ferfikent a noert es a gyerekert ? MOND TE NORMALIS VAGY? Emberbol vagy te egyaltalan vagy noi allatbol? Az utolsora saccolok, ezutan a beirasod utan. Es engedelyedel ezt bemasolnam ferfi tarsaimnak itt a Canadavilagan, sot, ehez mar nem kerek engedelyt, de angolra is atforditatom amit leirtal, mert nagyon is felhasznalhato ez ugy ellened mint masok ellen is akik csak ezert jottek, Kanadaba, vagy az Usaba hogy tokon rugjak a ferfit ha sikerul es igy szerezzenek Allampolgarsagot, vagyont, hazat, es mindent amit lehet! Na akkor masolnam irasod Katalin! KATALIN ANITA SZABO FATYOL irta:—-Csakis azzal kezdhet valamit az anya, hogy bebizonyitja, hogy ez az ember becsapta, kicsalta, es -ez nAGYON FONTOS!!!- bantalmazta, mert amint ezt sikerulne valahogy bebizonyitania,(foleg, hogy az anyos nevelesi szokasai koze tartozik a gyerek verese), azonnal melle allna a birosag, mert ez csaladon beluli eroszak, es csalas, szoval ez az egesz ha bizonyithato akkor az anyanak maris jogai vannak, es a birosag melle fog allni.—– Na szoval, az ilyen nokbol mint “TE” volt boven Kanadaban! Mert ugye te szo nelkul bevarnal barmilyen ferfit ugye Katalin ? Meg akkor is ha artattlan csorikam nemigaz? Mindent a cel erdekeben nem ? Es mivel “NOBOL” vagy ezert nem is kell bizonyitani semmit mert hisznek mi ? Gondolod te! Pont az ilyen nokert mint te is, akik ilyen szandekkal ismerkedtek hogy aztan kesobb ezt tegyek a ferfival, valtoztattak meg a torvenyt azaltal hogy bebizonyosodott hogy hazudtak! Es ha jol emlekszem ezt ma mar 3 ev bortonnel sulytjak ha bebizonyosodik a ferfi artattlansaga es termeszetesen azzal egyutt a no hazugsaga! Kanadaban mindenre bizonyitek kell, es nem is kicsi! Az nem eleg hogy besetalsz es azt mondod hogy bantalmazott valaki. Ezt manapsag mar barki mondhatja es ha kiderul mint irtam az ellenkezoje akkor isten orizzen a nonek a birosagtol! Ahogy kiveszem irasodbol nagy spiller egy no voltal te, es nem ketlem hogy amit irsz es tanacsot osztogatsz itt mindenkinek , hogy te ezt mind veghez is vitted regen, es azert olyan nagy a szad! De hala istennek most mar mas vilagban elunk, es a torveny mar nincs elfogulva annyira a noi igazsagtol mint regen! De igazan sajnalom azt a ferfit aki melletted letette vagy teszi a voksat! Mert szegeny nem tudhatja ezek utan mi tortenhet vele a kesobbiekben! Sajnos! De vissza terve, Kanada nem egy olyan orszag akit csak ugy belehet csapni, es a gyermek vedelem kituno! Ezaltal ha az anyos verte volna a kicsit, mert ahogy irod ez is beletartozik a nevelese koze, mar reg elvettek volna a sractol, minden megkerdezes nelkul! Tehat ez az allitas is hazugsag ezek szerint! Jol gondold meg milyen tanacsokat adsz Katalin, mert ennek nyoma van itt, akar mennyire probalod aztatni a sracot a public elott! Ha a gyerek meg mindig nalla van, annak megvan a miertje! Es hagyjuk ezt a Birosagra!!!

     • Gyula vagy Balazs vagy akarki mert hat ugye ugyan az az osszes negativ hozzaszolas ami jol latszik, nem kell ahhoz szakertonek lenni. Nagyon nevetseges es zavaros erolkodes az irasod. Sertegetni nagyon tudsz……… jellemzo!!!!!

     • Denes Demeter

      Vendeg! Ha jol ertem, akkor az osszes hozzaszolas ami Steve mellett van az egy szemely, es az Steve maga. Akkor logikus, hogy Mariannat partolok is egy szemely, megpedig Marianna. Akkor minden rendben van, hiszen itt targyaljak ki a problemakat.

     • Denes Demeter Te nemertesz semmit Te csak kotekszel mindenkivel, mi hasznod ebbol neked? Jo lenne ha mar eldugulnal! Kivancsi lennek arra, hogy hogyan reagalnal ha Te leanyodtol akarna valaki igy elvenni a gyermeket! De nemfontos valaszolnod mert ugysem a temara fogsz valaszolni.

     • Denes Demeter

      Guest, vagy Marianna, mi lenne ha Te dugulnal el. 🙂

     • Figy hivjal Stevenek jo ? 🙂 Nallatok itt a nagy kozossegi csaladban ahogy denes is mondta senki sem Marianna az tuti! De itt az aki megvedi Stevet , az maga is Steve lessz szerintetek!! 🙂 Hmm, Andrea, Soma, Peter, Guest, Ildiko, Dobos Krisztina etc.
      kijon meg ? :)))))))) Nem igy van Balazs Show ? :))) Nevetseges! 🙂

  • Helló mindenki, Ha már mindenki hozzá szólhat hát én is megteszem! 🙂 Elnézést talán a hülye kérdésért Árpád, de ha mind ezt egy laikus emer átlátja, és a biróság is, akkor most kinél a gyerek jelen pillanatban? És ha az apánál van netán, akkor már nem is laikus a birói itélet neked Árpád? És ha az már nem laikus akkor mért nem az? Bocsi az értettlenkedésemért de nekem az nem laikus, amit irkálsz itt őssze vissza mindenkinek! Nem látom az ősszefüggést Nincs benne logika! Robi

 56. Végh Andrea

  Üdvözletem !
  Tényleg szomorú történet. Az a helyzet kedves apuka csak akkor kapja meg a gyermeket, ha bebizonyítja, hogy az anyuka: mentálisan sérült, agresszív, drogos, vagy alkoholista. Ha ezekből egyet is be tud bizonyítania nyert ügye van. Mert jogász emberként mondom, hogy minden fejlett országban az anyának ítélik a gyermeket. A videon viszont nem az jön le, hogy egy általam felhozott példa is megvalósult volna.

  • Kedves Andrea! Tokeletesen egyetertek veled. Talan meg annyit fuznek hozza ha az anyukanak mentalis problemai lennenek akkor a csalad sem alkalmazna 18 honapos babajuk melle ahol jelenleg van. Sot az az asszony aki 14 honapon keresztul szoptatja a babajat az nagyon turelmes es gondoskodo edesanya, mert a mai vilagban a nok 80 %-a azon van, hogy minel elobb abbahagyja a szoptatast mert minden baja van tole. Nem itelkezem es nemtorok palcat senki felett de merhetetlenul sajnalom azt a pici babat akinek ebben a korban meg nagy szuksege lenne az edesanya kozelsegere.

  • Tehozzád sem mennék akkor ha nállam baj lenne! 🙂 Szeritem te is csak annyira ismered a kanadai törvényeket mit én Andrea! 🙂 Ahogy értelmezem ezt az egész videót szó sincs arról hogy az apa azt mondta volna hogy az anya drogos vagy ehez hasonló. Legalábbis a két öreg ilyenröl nem beszélt. De a gyerek még mindig nálla van ezek szerint, és ahogy elnézem ott is marad! Mert sehol nem olvasok olyat hogy már az anyánál lenne a gyerek szerintem kár nekünk itt találgatni bármit is hisz nem látom az apa oldaláról a történetet! És kitudja milyen bizonyitékokkal szolgál a biróság felé. Ez az én meglátásom! Sziasztok

 57. Barbara Nemeth kis odafigyelessel a kislany nem itt szuletett!

 58. Sziklai Péter ügyész

  Nos, a legokosabb az lenne, ha az apuka önként lemondana a gyermekről, vagy valahogy megegyeznének. Mert így a gyerek fog sérülni, vagy már sérült is. Ez egyetlen normális szülő sem akarhatja.
  De az eddigiekből kiderül, hogy az anya jóhiszeműen cselekedett. Viszont , ha a bíróságon kiderül, hogy az apa hamis tanúzást követett el, hamís tanúzásra feluújtott, és a bíróságot szándékosan félrevezette, akkor megütheti a bokáját.! ÉS ez után a rágalmazás és lelki bántalmazás vádjai is meg fogja állni a helyét.
  Az apuka nyugodtan megkérdezheti a fentiekről az ügyvédjét !
  Üdv. Sziklai

  • Denes Demeter

   Kedves Peter!
   Nem igazan tudom, hogy a neved utan az az ugyesz szo mit jelent, de ha netan a foglalkozasodra utalna, nagyon sajnalom. A kerdesem az lenne, hogy milyen mefontolasbol kommenteltel, erre a feloldali, propaganda jellegu ujsagcikkre? Ha Te egy ugyesz vagy, akkor ahhoz hogy bar milyen velemenyt mondanal, legalabb hallgasd meg a masik oldalt is. Most nem is beszelek arrol, hogy ki, mit tud bizonyitani!
   Udvozlettel: Denes Demeter

   • Dobos Krisztina

    Te tudod ugye kedves Denes, hogy ki mit tud bizonyitani! Te ott elsz veluk es mindent tudsz! Legalabbis a reagalasodbol ez vonhato le. Majd a birosag eldonti, hogy mi lesz a legjobb a gyermeknek. Hiaba vitatkozunk, talalgatunk itt mindannyian ugysem rajtunk fog mulni.

    • Denes Demeter

     Krisztina kedves, ismet eloadod a mar sokak altal reagalt valaszt, megpedig:” Te ott elsz veluk es mindent tudsz!”.
     Nem kedves Krisztina, nem elek veluk, sott nem is egy provincban elunk. Ha erdekel, Albertaban lakom.
     Soha eletemben nem talalkoztam, Steve, vagy az edesanyjaval, de felhaboritott az hogy az emberek,(beleertve teged is) minden informacio hianyaban, palcat tornek egy ember felett, csak azert mert egy ujsagcikk, video feligazsagokat mond egy tortenetrol. Senki sem kifogasolja az anya viselkedeset, megpedig hogy 5 eve kapcsolatuk volt, es ennyi ido alatt sem ismerte ki a ferfit. A masik hogy ha ez nem eleg, akkor hazassag elott szulte a gyereket, ugy hogy koztuk semmi sem volt tisztazva. Ezt ugy hivom hogy felelotlenseg!
     Persze lehet mondani hogy szegeny fiatal tapasztalatlan kislany, de ez nem lenne komoly, hisz az anya 44 eves erett no! Azert neki egy kicsivel tobb eszenek kellett volna lennie, ha csak nem elore megfontolt szandekkal tette, amit tett.
     Udv: Denes Demeter (Alberta, Canada)

     • Dobos Krisztina

      Talan figyelmesebben kellene olvasnod, senki felett nemtortem palcat es pontosan arrol beszeltem, hogy majd a birosag megoldja. Szamomra teljesen erdektelen, hogy ki hol el. A mai vilagban viszont a parok 80 %-a nem el hazassagban, tehat ez nem felelotlenseg!
      Udv: Krisztina

     • Denes Demeter

      Krisztina, figyelmesen elolvastam amit irtal, es ha akarod idezek belole:”Te tudod ugye kedves Denes, hogy ki mit tud bizonyitani! Te ott elsz veluk es mindent tudsz!” Majd azt irod most:”Szamomra teljesen erdektelen, hogy ki hol el.” Akkor hogy is van ez ???

     • Dobos Krisztina

      Ugylatom Demeter Denes, hogy a felfogo kepessegeddel gondok vannak, melle beszelsz nem a konkretumokra reagalsz, inteligens ember nem igy viselkedik. Mindenkit kritizalsz, ragalmazol masokat, hogy ki kinek a rokona. Szerinted ez igy normalis ugye! De azt a faradsagot nem veszed, hogy figyelmesen elolvass egy kommentet es az adott temara reagalj. Ne csodalkozzal ha mindenki nevetsegesnek tart, magadnak harcoltad ki!

     • Denes Demeter

      Engem? Hat Te nem valaszoltal a feltett kerdesemre! Ideztem toled, a ket hozzaszolasodbol, es megkerdeztem a vegen hogy :” Akkor hogy is van ez ???”
      Lehetne vitatkozni hogy ki a nevetseges.

     • Dobos Krisztina

      Mire is kellett volna valaszolnom kedves Denes a sajat kerdesemre? amit hozzad ideztem es kitertel elole annyival, hogy hogy is van ez? Szoval hagyjuk ezt az altalad magasroptunek hitt eszmecseret teljesen ertelmetlen es haszontalan.

     • Denes Demeter mi az amit itt eloadsz, vita vagy veszekedes? (mert a ketto nem ugyanaz)

     • Te Demeter, te mindenhol ott vagy? Balázs eltünt, jön Demeter. Érdekes, hogy a Kanada Világa facebook oldalán még azt írtad, hogy te nagyon jól ismered steve-t és az anyját is. Már ott is idegesítettél, de csak a fejemet fogtam amikor itt is megláttam a neved. Ott még istenítetted Steve-t, először még te nem a Marianna ellen vagy, aztán már itt is konkrétan minden normális kommentet lefikázol, megmagyarázol. Ahogy olvasom, Sziklai Péter ügyész, semmi olyant nem mondott,amivel a te jó barátodat leszólja. Egy egyszerű tényt közölt, és nem csodálom, hogy a Kanada Világa, Dobos Krisztina (és még jópáran) hozzá(d)szólt, téged már nem lehet sehogy leállítani. Primitív, helyesírási és szerkezeti hibákkal teli mondatok, kb. mindegyiknek ugyanaz a lényege. Felelőtlenséget emlegetsz.. Ha 5 éve vagyok együtt azzal akit szeretek, és gyermeket szülök neki, úgy gondolom nem felelőtlenség, de te tudod.. Nagy szavakkal dobálózol te sehall selát demeter, azt hiszed okosnak tűnsz, de az értelmes ember tudja a szavak jelentését. Tudod, nem mindegy hogy helység vagy helyiség… 😉 De te úgyis mindent jobban tudsz, hidd el, hogy nagyon sokan nevetnek rajtad, és ezekkel a kommentárokkal nem hogy érveket társz a nyilvánosság elé, hanem lejáratod magad.

      Figyelemmel kísérem Marianna ügyét, és nagyon drukkolok neki! Te meg válaszolhatsz erre, meg több száz másik kommentre ami a Marianna mellett áll, de azt tudd, hogy aki ide visszatér, az mind várja a fejleményeket, és nem a te hülyeségedre kíváncsi.. Menjél arra az oldalra ahol a Steve nyilatkozhatNA, és ott istenítsed.

      Puszi Marianna és kitartást kívánunk Neked Magyarországról!!!

     • Denes Demeter

      Andrea, koszonom a primiv es buta beszolasokkal tele kommentedet, es az irasod arrol tanuskodik hogy Te is egy testver vagy a Szabo familiaba. Soha sehol nem irtam hogy valaha is talalkoztam volna veluk, es ha te ezt allitod akkor egyszeruen nem mondasz igazat, de hat ugy latom hogy az emberek felrevezetese egy csaladi dolog nalatok. Az irasaim tobbsege is tenyeket kozol, csak mas oldalrol, es nem a Ti oldalatokrol. Azt hiszem hogy arra a megjegyzesedre hogy:”Menjél arra az oldalra ahol a Steve nyilatkozhatNA, és ott istenítsed.” nem is erdemes valaszolnom, hisz arra az oldalra megyek ahova jolesik (tetszik neked vagy sem) Meg annyit hogy a lejaratasrol Te neked nem kellene emlitest sem tenni, hisz azt tetted most, lejarattad magad.
      Udv: Denes

     • Horváth Ferenc

      Kedves Dénes!
      Ha szeretsz valakit akkor nem mész vissza hozzá?
      Mert szerintem 10/9 visszamegy…..
      Üdv: Ferenc

   • kanadavilaga

    Tisztelt Demeter Úr! Az újságunk lehetőséget adott Tolnai Úrnak a válaszra, illetve a saját álláspontjának ismertetésére. Ezt a lehetőséget természetesen továbbra is fenntartjuk számára a méltányosság és a fair play jegyében a kezdetektől fogva. Azaz a féloldaliság leginkább Steve-en múlik továbbra is.

  • Talon Róbert Főügyész

   Mélyen tisztelt ügyész úr! Magának halvány fingja sincs a törvényhez már neharagudjon, legyen az Kanada vagy Magyaroszág és ugy röhögök magán hogy a könnyeim is kicsordultak. Mondja kedves kolléga, ha a maga gyerekéröl lenne szó egy hasonló szituációban, maga önként lemondana gyerekéröl? Hova tünt magából a gyereke felé irányuló szeretet mint apa? És miböl gondolja maga hogy az anya jóhiszeműen cselekedett, miután ön sosem látta a birósági végzéseket? És milyen rágalmazásról beszél itt maga? Mert én látok itt rágalmazást dögivel, de nem az úriember részéről hanem forditva a hölgy részéről látom ezt az egész balhét hiszen ezért vagyunk most itt mindnyájan és irogatunk nemde? Mindenhez kellenek bizonyitékok péter és nem hinném hogy az apa megcsinálta volna mindezt bizonyiték hiányában! Tehát itt birósági félrevezetésről szó sincs véleményem szerint! Ugyanakkor hamis tanúzást, rágalmazást,média ellőtt való lejáratást a hölgy részéröl is bünteti a törvény és elég keményen tisztelt kolléga! Majd elválik mi lessz! üdvözlettel Talon Róbert Főügyész

   • Dobos Krisztina

    Tisztelt Talon Robert Fougyesz Ur! 2013-ban igy kommunikalnak a Fougyeszek? Akkor nemcsodalkozom, hogy hosszu ideig tartanak az ugyek. (fingja, rohogok….. stb.) Kovetkezo hozzaszolo maga a miniszter lesz.:))))))))))))))))))) Udv: egy egyszeru dolgozo no es anya!

   • Sziklai Péter

    Kedves Apuka ! Majd a bíróság elött bizonyítsa rátermettségét ne itt,. Itt már leszerepelt!
    Nem ide kellene írogatni a buta kis írásait, már a fél ország Magán röhög…..

    • Ugyan már ügyész úr komolyan mondja ezt? 🙂 Igen apuka vagyok szintén, de maga meg egy nagy barom kedves ügyész úr!! 🙂 Akin röhög az ország az maga nem én!!! És jól mondja maga már leszerepelt itt, de szerintem máshol is tisztelt ügyész úr!! :))))))

    • A másik meg ezt maga inditotta el, és most nem tettszik a rendszer, kedves ügyész úr ? :))))

 59. En mar nem is a story-t kovetem, hanem ennek a dormogo baromnak a beirasain rohogok. Te okoska, neked fogalmad sincs hogy menyire lejaratod magad. Marha okosnak tartod magad, de ha tudnad milyen hulyeseget beszelsz hat szerintem elasnad magad, Kimutatkozik belolled a szorostalpu bocskoros, taknyos orru Roman paratsz esz. de szerintem te azert veded ezt a takony Steve et mert te is egy Olacigany csaladbol szarmazol mint O, ohh ja o nem az csak az anyja es az apja az!

 60. Tisztelt kommentelo kozosseg! Szeretnem nehany
  eszrevetelemet kozze tenni , hogy azok is tisztan lassanak akik hulyenek
  neznek bennunket!

  1./ Steve Tolnai · Chain Of Partners LTD. at Owner /
  idezet a kommentjebol:
  nallam van “sajnos” es nem nalla
  1 oldalt halottak de halvany finguk sem volt

  2./ Robi

  idezet a kommentjebol:

  Tehozzád sem mennék akkor ha nállam baj lenne
  még mindig nálla van

  3./ Gyula

  idezet a kommentjebol:
  Ha a gyerek meg mindig nalla van, annak megvan a miertje
  Nallatok itt …….
  hogy nalla a gyamsag….

  4./ Balazs

  idezet a kommentjebol:
  kappa kilatszik a kezukbol
  De mi mast is varnal el tolluk
  nallad azzal ………

  Jelen
  pillanatban ez nem helyesiras ellenorzes, tavol all tolem. Ezek csak
  szosszenetek a sok – sok hozzaszolasbol amit a kedves apuka irogat.
  Tudom, hogy az inteligensebbje ezzel tisztaban van, de nemart kicsit
  frissiteni az emlekezetunket, hogy kivel is allunk szembe! Egy inkorrekt
  becstelen emberrel! Aki nemriad vissza sem torvenytol sem semmitol! Aki
  azthiszi, hogy eveken keresztul meguszta a simlis dolgait es most is
  ebben bizik. A baj csak az, hogy most nagy faba vagta a fejszejet es
  remeljuk az a fa vegre a sajat fejere fog hullani es nemfogja tovabb
  szedni a hiszekeny aldozatait!

  Mr. DENIS: hozzad
  annyit szolnek, ha en lennek Mariann akkor ez az egesz nemtortent volna
  meg, mivel en nemvagyok naiv es hiszekeny.

  De az mar
  undorito amit itt muvelsz, mindig tudtam, hogy nemvagy egyenes ember es
  mar ertem miert is veded ennyire a Stevet. Egyformak vagytok! Miert is
  tanacsoltak vagy kuldtek el anno a magyarhaz vezetosegi tagjai kozul? Ne
  vadaskodj ne vagdalkozz szavakkal mert Teged is ismernek eleg sokan!

  • Oppá-hoppá.. :O Várjuk a reagálásod Robi, Balázs, Gyula ……..

   • Oppa hoppa En inkabb varnam a reagalasat a Guestek tomkelegenek , peternek, krisztinanak, Arpadoknak, andreaknak! etc 🙂 Es akkor uraim holgyeim vegyenek nagy levegot es johet a tobbi semmit mondo nev! :)))) Hurra,

    • Okoska mihez szoljanak hozza? Mire reagaljanak? a Te hulyesegedre? az ertelmetlen irasodra? Nem az O nevuk van ott Te fo okosnak hitt nepi motivum hanem a Tied!!!!!

    • Dobos Krisztina

     Balazska milyen reagalast varsz a tobbi nevtol? Mert ezt csak egyfele keppen lehet reagalni, megpedig ugy, hogy az osszes felsorolt nev egyetlen egy szemely. Erre vagytal? Nemertem miert erdekel ennyire Teged Montrealbol a guestek es stb. reagalasa ha nem vagy erdekelt!

  • Guest , A pofatlansagnak is van hatara ! De a Szabo csalad es baratai nem ismernek lehetettlent!!!! Emberek vigyazzatok nehogy “fing” szo legyen a komentetekbe , mert azonnal Stevek lesztek!!! Nevetseges, sot siralmas is vagy ezuton “Guest” a nagy mindent lato! :)))

  • Denes Demeter

   guest neven bujkalo,”igazmondo ember”!
   A hozzam irt firkalmanyodra valaszolva, eloszor is tobben” tudtak” hogy en Steve vagyok, amit Te nem hiszel, sott azt irod hogy ismersz engem, es itt ideznek abbol a szoszenetbol amit Te irtal:”mindig tudtam, hogy nemvagy egyenes ember “. A kerdesem az lenne, hogy Te egyenes ember vagy, aki meg a nevet sem adja a kommentjehez? Te vagy az egyenes, aki bujkal Guest neven? Nem vagy egy kicsit nevetseges? Masodszor, irod:”Miert is tanacsoltak vagy kuldtek el anno a magyarhaz vezetosegi tagjai kozul?” Az informaciod teves, ebbol is latszik hogy nem ismerhetsz engem. A harmadik pedig hogy mi koze van mindennek az itt targyalt temahoz? Ez korulbelul olyan, mint ha a birosagon a biro meghozza az iteletet, es valaki elkezdi mondani hogy en aztan ismerlek birokam, es tudom hogy megcsaltad a feleseged. NA ES??? Hogy jon ez ide??
   Ugye milyen komoly amit irtal?
   Legkozelebb a nevedet ird be a kommented ele kulonben nem valaszolok.
   Denes Demeter (latod igy)

 61. Steve Tolnai

  Marianna, Orulok hogy orulsz, hogy szerdan is veled lehet a baba, sot 24-en karacsony szent napjan is! Sot nem 11-tol 5-ig hanem 10-tol 6 tig valtoztattam! Ezt a valtoztatast nekem koszonheted, mert en mondtam az uj ugyvedednek hogy igy legyen! Ezt egesz nyugottan megkerdezheted tolle, es lefogja igazolni hogy tollem jott ez! Namost vissza terve ide, vigyazz hogy hivsz engem es milyen jelzokkel illetsz engem! Ezen meg valtoztatthatok! Es nekem sem kell bujkalnom es nincs miert hozza szolnom az uninteligens emberek hozza szolasaihoz! Marianna , nekem nincs mit kerdeznem tolled, hisz mindent tudok rollad, es ha kerdesem van azt megkerdezem szemelyesen tolled vagy ugyvedeken keresztul! Es nagyon sajnalom hogy a puszta letezesemmel hozlak nehez helyzetbe, de ennek igy kell, es kellett Lennie! Te is inkabb Klaudiara figyelj oda meg veled van a lathatasodon! Koszonom. Steve

  • Marianna Szabó

   A lathatasba bele kellett eggyezned… nem volt mas valasztasod . De Te engem kerlek, hogy ne fenyegess…!
   Tovabba ne engem akarj meggyozni, hogy igy kellett lennie… mert rajtatok kivul ezt ki hiszi el?

   • Steve Tolnai

    Ez nem volt fenyegetes hanem Teny! Es nem, nem let volna fontos beleegyezzek , mint irtam kerdezd meg az ugyveded o majd szepen elmondja neked !Es hogy rajtunk kivul ki hiszi el ? Maga a Biro es nem csak elhiszi hanem tudja is! Hiaba szepitgeted itt magad mindenki elott! Nem vitattkozom veled, az a resz az ugyvedekre tartozik es magara a birosagra! szia

 62. Lajos Serege Szevasztok! Belecsoppentem ebbe a nagy zurzavarba. Denes (Dome) mar megint mit csinaltatok? Te ez nem a Cobra meg az anyja? Csinaljak itt a fesztivalt? Mar Magyarorszagon is megcsinaltak (Szegeden) Dome ne idegesits fel! Vegigolvastam mindenkinek a kulturalis megjegyzeseit, mar ismerjuk a Cobrat mar tobb eve, meg a Paltalkrol! A kapa kiesik a szajabol, s o akar itt okoskodni? Dome az anyjat nem Julika1-nek hivtak a Paltalkon? Gyerekek ne csinaljatok mar, egymassal szurtok ki? Csak rohogo gorcsot kapot a beirasaitoktol! Dome lebontom Edmonton falat, ne szorakozzatok velem! Vannak kedves beirasok, de nem kene egyoldaluan nezni a dolgokat! A holgy nagyon jol tudta, hogy miert akar idejonni, miert kell neki a Steve, 44 evesen szul egy gyereket, s most el akarja jatszani Terez Anya szerepet? Ugyan! Dome csak nezd at a dolgokat, s talan latni fogok hogy mi is tortenik itt! Amugy koztunk maradjon… Katalin Szabo urholgynek eleg jo ralatasa van a dolgokra, igy gondolkozzal, O is kimeletlen, ahogy en is az vagyok, de legalabb tudja, hogy mit csinal. Paprikajancsit mindenkibol lehet csinalni, de csak abbol aki hagyja. Dome Tiberiusz puszilja a csaladodat, mint regi haver! God with you my friend!

 63. Tibor Csontos alias tiberiusz alkoholista bukott truck driver! Mi a bocskoros anyadat ugatsz itt te elmebeteg tolvaj?A paltalkrol is kiutaltak mert a videoba utotted a feleseged es utana lehuggyoztad! Huzz az anyadba te perverd!

 64. Molnár Cecília Bp

  Kedves Steve!
  Az ősidőktől fogva az anya neveli a kisgyermeket, miért akarja ezt megváltoztatni ? Legyen nagyvonalú ! Lássa be, hogy a gyerek az anyánál van a legjobb kezekben. Attól még Ön ugyan úgy az apja marad, és gondolom részt vehet a nevelésében! Ha Ön Úri ember akkor nem használja ki a kanadai előnyét! Mert gondolom ezt Magyarországon nem tudná megcsinálni ! Legyen nagyvonalú és ne az önnön érdekek a “csak azért is megmutatom” vezérelje ! Viselkedjen okos apa módjára!
  Üdvözlettel Cini

 65. Üdvözletem!
  A világtörténelemben az anya és gyermeke kép együtt jár.
  Steve Tolnai légy FÉRFI ! Egy igazi férfi nem jár kerülő úton, nem csapja be azt akit szeretett, vagy szerintem még mindíg szeret! Minden FÉRFI tudja, hogy a gyermek az anyjánál van a legjobb helyen ! Níílván nálad is jó helyen van, de az anya az még is csak anya! Olyan ez az egész , mint ha valamiféle bosszú lenne részedről !
  Légy FÉRFI ! Meríts a saját példádból !!

 66. rántottgomba

  Kanada Világa “gyermekrablásról” ir, amikor úgy néz ki az apának van egy ex parte interim order a kezében ami feljogositja arra, hogy ideiglenesen magánál tartsa a gyereket. Nem kellene ezt az amúgy is zaklatott és láthatóan a helyi törvényekkel tisztában nem lévő anyát tovább uszitani.
  Az anyának a birósághoz kell fordulni egy ügyvéddel és szépen higgadtan elmondani a történetét. Itt szócsatázni (amit a cikk alatt csinál) semmi értelme, csak jogi úton tudja elintézni. A tanulság meg az, hogyha valaki külföldre költözik egy gyerekkel, és ha már kezd romlani a kapcsolat, akkor tisztában kell lenni a helyi törvényekkel, különben ilyen helyzetbe kerülhet. Én az anya helyében nem adnék több ilyen interjút ilyen helyre mert a biróságon ez csak “smear campaign”-nek fog látszani, és ez rontja a karakterét és legfőképpen nem csatároznék az exemmel nyilvános web oldalon.
  Mint anyának, vannak jogai, de most sajnos olyan helyzetben van hogy időbe telik amig érvényesiteni tudja. Az anya be fogja tudni bizonyitani hogy jó anya – szerezzen a munkáltatójától “affidavit”-et, barátoktól, ismerősöktől “character reference”-et, menjen el orvoshoz és irasson vele levelet, hogy nincs semmi mentális problémája, nem szerhasználó, stb. Nem szabad teljesen pánikba esni, ez a helyzet rendbe fog jönni.

 67. – Ezt a hozzászólást a benne megemlített személy kérésére eltávolítottuk, mert az számára sértő és trágár kifejezéseket tartalmazott –

  • Steve Tolnai

   Hazug Abuse -beirasod- megkaptam,
   lefenykepeztem ,leforditattam hivatalosan elfaxoltam es tovabitottam ugy a
   Canadai RCMP rendorseg mint az Amerikai es a Magyar Rendorsegnek a –Kanada
   Vilaganak kozossegi oldalan elkovetett “Abuse” , “Ragalmazas” “Slander
   Hazugsagok terjesztese” Weben torteno es elkovetett buncselekmenyek rendorsegi
   osztalyara! Megkaptak es kettotol mar megis jott a Feljelentesemet tartalmazo
   ismeretlen szemely altal elkovetett buncselekmenyre az atveteli
   visszaigazolas! Mivel ISP-det nem tudod cserelni , es az elekronikus
   ujlenyomatodat mar ott hagytad, ezert csak az IP-d valtozhat mikor a
   Kanada Vilaga foruman ismeretlen nevvel irtal es beleptel ezert , mar most
   elkezdhetsz bujdokolni! DE UGY IS MEGTALALNAK!!! Kedves KANADA VILAGA !
   Tisztelt Remzso Laszlo foszerkeszto ur, tudom hogy maga “Canadaban’ el es
   dolgozik a lapon, meg a Fo kozpontjuk Magyarorszagon talalhato! Cim szerint
   tudom pontosan hol! A kerdesem a kovetkezo! Maguk egyaltalan cenzurazzak a
   kozossegi oldalukon beerkezo irasokat ? Mert ha nem, akkor talan komolyan elkene
   kezdjek nem gondolja ? Hogy az ilyen komoly kivitelu kozzossegi oldalon torteno
   “Abuse’ ne tortenhessen meg onoknel az emberek fele ! Amivel ugyszinten az onok
   hirnevet, tisztesseget, tagjai vedelmet, oldaluk sponzorait befeketitik, es
   leteszik oldalukat Kanada Vilagat a sarga foldig! Ezt mar nem hivjak szolas
   szabadsagnak! Tudtommal ezt a torveny is kemenyen bunteti, ha onok ennek nem
   tesznek eleget! Ha onok ezek lattan nem lepnek az ugyben, es azt hiszik hogy a
   maguk altal kialakitott forum, szabad kezet adhat az ilyen nemu
   buncselekmenyek elkovetesere onknel , akkor maguk nagyot tevednek! Ezuton kerem
   hogy ez ugyben lepni sziveskedjen haladektalanul! Ennek elmulasztasa eseten
   KANADA VILAGA, megteszem onok ellen a hivatalos lepeseket , amit most ezek utan
   valora is valtok ugy a Canadai, kedves Remzso Laszlo, mint a Magyar Hatosagok
   kozos bevonasaval, hogy vegervenyesen pontot tegyunk erre az ugyre! Ez volt
   egyben az utolso figyelmeztetesem amit onok lattak! Steve Tolnai

   • – Ezt a hozzászólást a benne megemlített személy kérésére eltávolítottuk, mert az számára sértő elemeket tartalmazott –

 68. Steve Tolnai

  Kedves KANADA VILAGA ! Tisztelt Remzso Laszlo foszerkeszto ur, tudom hogy maga
  “Canadaban’ el es dolgozik a lapon, meg a Fo kozpontjuk Magyarorszagon
  talalhato! Cim szerint tudom pontosan hol! A kerdesem a kovetkezo! Maguk
  egyaltalan cenzurazzak a kozossegi oldalukon beerkezo irasokat ? Mert ha nem,
  akkor talan komolyan elkene kezdjek nem gondolja ? Hogy az ilyen komoly kivitelu
  kozzossegi oldalon torteno “Abuse’ ne tortenhessen meg onoknel az emberek fele
  ! Amivel ugyszinten az onok hirnevet, tisztesseget, tagjai vedelmet, oldaluk
  sponzorait befeketitik, es leteszik oldalukat Kanada Vilagat a sarga foldig!
  Ezt mar nem hivjak szolas szabadsagnak! Tudtommal ezt a torveny is kemenyen
  bunteti, ha onok ennek nem tesznek eleget! Ha onok ezek lattan nem lepnek az
  ugyben, es azt hiszik hogy a maguk altal kialakitott forum, szabad kezet adhat
  az ilyen nemu buncselekmenyek elkovetesere onknel , akkor maguk nagyot tevednek!
  Ezuton kerem hogy ez ugyben lepni sziveskedjen haladektalanul! Ennek
  elmulasztasa eseten KANADA VILAGA, megteszem onok ellen a hivatalos lepeseket ,
  amit most ezek utan valora is valtok ugy a Canadai, kedves Remzso Laszlo, mint a
  Magyar Hatosagok kozos bevonasaval, hogy vegervenyesen pontot tegyunk erre az
  ugyre! Ez volt egyben az utolso figyelmeztetesem amit onok lattak! Steve Tolnai

  • Tisztelt Tolnai Úr!

   Bárkinek akinek észrevétele van a hozzászólások tartalmával az jelezheti a kapcsolat@kanadavilaga.com Email címünkön. Megjegyzem, hogy a moderációs szabályunk szerint nem vagyunk kötelesek mindenkoron ismerni a hozzászólások tartalmát, Illetve azok tartalmáért nem vállalunk felelősséget. Ezáltal nem is monitorozzuk folyamatosan a hozzászólásokat. http://kanadavilaga.com/moderacio/

   Amennyiben úgy érzi, hogy bármely hozzászólás sértő Ön számára, akkor azt jelezze nekünk pontosan, hogy melyik komment, melyik mondata az! Ezután megvizsgáljuk, hogy valóban sérti e a szabályzatot. Amennyiben úgy találjuk akkor a sértő részt eltávolítjuk természetesen. Köszönettel: Kanada Világa szerkesztősége

 69. Kedves Hozzászólók! A jelen cikk sok indulatot keltett, amelyek már a cikk tartalmi mondanivalójától igencsak távol esnek.. Éppen ezért kérek minden jövőbeli hozzászólót, hogy mellőzék mások sértegetését, kerüljék az obszcén vagy trágár kifejezéseket illetve a rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi, szexuális vagy politikai és világnézeti hovatartozását – gyalázó, sértő kifejezést és magatartást akkor is ha igaznak gondolják saját sérelmeiket.

  A moderációs szabályzatban foglaltak szerint, minden hozzászóló a hozzászólásával elfogadja a felhasználási feltételeket. http://kanadavilaga.com/moderacio/

  Köszönjük megértésüket: Kanada Világa

 70. Sziasztok. Minden estre elég érdekes, hogy az apuka mindezidáig nem adott interjút! Elég furcsa. Itt valami bűzlik !

 71. Tisztelt olvasók ! Ha a Tolnai Úr annyira ártatlan lenne akkor az arcát adná ehhez az egész történethez !!! Nem így van ????! Vaj van a füle mögött ! Teljesen egyértelmű, hogy az anya jóhiszeműen cselekedett ! Ez valószínű ki is fog derülni, és a hamis vádakat még Canadában is büntetik ! Úgyhogy kedves apuka kezdhet spórolni !

  • Anita Tancsics

   § Tisztelt Marietta, vagy mit tudom én kivagy! Nem hinném hogy Tolnai úrnak az arcát kéne adnia az igazához,ártattlanságához, vagy bármihez is ami itt ezen az oldalon, vagy bárhol körülötte zajlik a biróságon kivül. És ez főleg nem azt jelenti , hogy ő itt, vagy máshol, köteles lenne beszámolót tartani bárkinek is az ügyük jelenlegi állásáról! Az itélkezés és bárminek a megállapitása hogy az ( anya jóhiszeműen cselekedett e vagy nem, meg hamis vádak előhozatala ) Tolnai Úr részéröl , amit én igazán kétlek, az a biró dolga és nem a tied Marietta! Aki itt igazán rejtegeti az arcát,vagy probálja búzditani a jónépet már megint Tolnai Úr ellen az én szerintem te vagy! Aminek nem látom az értelmét! §

   • Steve Tolnai

    Koszonom Anita.

   • Kedves Anita… vagy mit tudom én , hogy ki vagy !!!! Ahogy olvasom a kommenteket gyanús, hogy Steve Tolnainak hívnak !!! ( Mert ugye ezért mert van egy faceebookod, ami 1,5 hónapja startolt, és van rajta 2 db letöltött kép, és EGYETLEN ismerősöd sincs ….. ráadás Budapesti vagy és hajnal 5 órakor komment írogatással töltöd az időd… nos ez elég gyanús, sőt több mint gyanús )
    Szóval kedves Anita…. ez egy komment oldal, és ugye megengeded, hogy leírjam a véleményem !??!??!?!
    És, ha Te igazán nő lennél ( mert nem vagy az ) átéreznéd ennek a súlyát…..
    De felesleges bármit is írnom, mert nyilván nem vagy Anita!
    Elég átlátszó……szerinted mások nem látják mennyire óvodás, és fogalmazáshiányos, az indok nélküli védekezés??!?!?!?
    Nyugodtan válaszolj csak , mondjuk engem hidegen hagy, csak magadat röhögteted ki .

 72. Kedves Anita Tancsics!
  Szamomra nagyon furcsa, hogy valaki aki az ELTE-n tanult es ugyvedi irodaban dolgozik es csaladjogi csoporthoz csatlakozik az ilyen semmit mondo hozzaszolast adjon! Az is furcsa, hogy egy noben nincs annyi joerzes esetleg anyai oszton, hogy bele gondoljon annak a babanak a helyzetebe es csakis Ot nezze! Igen megneztem a facebook oldaladat, nagyon tetszetos fotokat talaltam, ami tulajdon keppen nem gond. A gond az ott van, hogy sajnos a kepek HAMISAK!!!!
  KEDVES KOMMENTELOK! a kepek kulonbozo adult oldalakrol lettek letoltve: mint pl.
  clubxxxnaughty.com/tag/Store/‎, http://clubxxxnaughty.com/tag/Web/ es meg sorolhatnam!!! Ugy hogy ennyit a “szavahihetosegrol”!!!!!!!! Talan nem igy kellene jo fenyben feltuntetni es tamogatni a “Tolnai Urat” hanem valos tenyekkel, akkor meg engem is meglehetne gyozni, de igy csak megnagyobb ellenszenv es felhaborodas alakul ki minden joerzesu emberben, es megjobban bebizonyitja, hogy armanykodas folyik a hatterben az anya ellen a kezdetektol fogva!!!!
  Udv: Ildiko

  • Anita Tancsics

   Tisztelt Ildiko Furi,
   Köszönhetöen emberekkel történö gyakorlatomnak,tudtam ha bepártolom Stevet egyből elindul a lavina. Hát pont ezért mivel a kiváncsiság majdnem megölt hogy vajon kik lehettek még Mariannán kivül természetesen, hogy mindent megfogva és átgázolva tönkre tegyék stevet, miután én szolok pár szót az érdekében ezért nem tettem fel az igazi arcképemet.Gyanum bevált és igazam lett hogy ezért ha kell órák hosszú sorát, az internet előtt töltsétek hátha megtaláljátok az ellenszert a védésemre aztán mint eddig stevel vagy az ő pártján állókkal eddig csináltátok engem is félre állitsatok szépen.Hát remélem tetszett a kép nektek. De van egy szomorú hirem számotokra, minden más igaz rólam és az is igaz hogy ezek után mégjóbban befogom pártolni stevet, ha kell neki és kérné legális uton is itt MO-n. A másik pedig itt nem arról van szó hogy nincs bennem jóérzés,vagy anyai ösztön mert én is nőből vagyok. Hanem, nem csipem az olyan nőket akik saját gyereküket felhasználva igy akarják dobni az apát , és kapcsolatukat.Hogy aztán élhessék világukat.- és téged kedves Ildiko Furi, nincs miért meggyözzön bárki,mert itt senkit nem érdekel hogy te kinek hiszel vagy sem, mert ebben az ügyben egyedül a biróság dönt hálisten és nem olyan kétszinü előkőtős,szerinte minden furfanggal és hályal megkent emberek mint te is vagy. Aki azt hiszi mert talált egy szerintem csajósabb fényképet róllam aki nemén vagyok akkor már nem is létezem. Nevetséges vagy ildikó. Bár steve megmondta előrre hogy bennem is őt fogjátok látni, Marianna vagyis Marietta szavaival élve az előző kommentjában, amit annyira nevetségesnek tartok hogy válaszra sem méltattam.Ha valós tényeket akarsz látni ildiko, menj el a biróságra mikor folyik Tolnai ws Marianna ügye. De jol mondod, bár a legnagyobb ellenszenv és felháborodás a jóhiszemü emberekben feléd irányul majd mert ahogy irod, és bebizonyitottátok nekem a mai napon a lebuktato profilképpel , hogy ti vagytok az ármánykodok az apa ellen megállás nélkül, azt keresitek hogy kössetek belé vagy bárkibe aki helyt foglal Tolnai úr mellett! Hajnal 4, 45 van és én még mindig irok, bár ezért hogy ezt leirjam megérte fenn maradni! Nyugottan tovább lehet vizsgálódni kivoltomról,mivoltomról, a végén csak kiköttök majd az ügyvédi irodámban de akkor sajnos nem kávéval várlak titeket, az eljárásnak finomabb zamata van!

   • Kedves Anita! en nem sertegettelek sem Teged sem mast, en tenyeket vazoltam fel. Jobb lenne ha atnezned a fogalmazasodat es a helyesirasodat is……ez valoban egy nagyon ovodas modszer amit itt eloadsz 🙂 es nevetseges is.

    • Anita Tancsics

     Hát reggeli 5kor elég nehéz már fogalmazni. De egyáltalán nem volt rossz a fogalmazásom.A magyar helyesirást pedig neked kéne gyakorolni ott Californában ahogy elnézem, Adult oldalak nézegetése és időtöltése nélkül! Nem tudom mit szól mind ehez a férjed Karl Furi, hát ha valami igazán óvodás ez az. -:) De ha ez elégit ki téged háát nézegesd! 🙂 Irod hogy te tényeket vázoltál le , és nem sértegetsz senkit. A 6 hozzá szolásodból 4 nem erre utal. Ugye nem akarod hogy bemásoljam Ahogy elnézem te semmit nem tudsz a Tolnai-Marianna ügyröl csak eröltettsz valamit amit gondolom elmondott neked Marianna , mint ahogy nekem Tolnai úr de a tények mások mint ami itt hangoztattva vannak! Na ez az igazán nevetséges módszer ahogy ti ezt megpróbáltátok kivesézni ősszehordott hazúgságokkal letámadva Stevet.Szép éjjelt a férjeddel inkább arra koncentrálj, mint hogy beleütőd az orrod mások magán életébe! Kiváncsi lennék hogy te mit szólnál ha mindez veled történt volna meg mint Tolnaival! Hát becsüld meg magad és házasságod és ne bánts embereket akit nem is ismersz hidd el jobban jársz! További kellemes napot!

     • Mint ahogy Te es sok mas ember is, ugy en is elmondhatom a velemenyem ezen a forumon! Az adult oldalakat pedig Neked kellett nezegetni ahhoz, hogy talalj egy megfelelo fotot a hamis profilodhoz en csak a foto szarmazasat neztem meg 😉 ami ugylatszik szurja a szemedet! De nincs is ebben semmi rossz:)
      A hazassagom a Te jokivansagod nelkul is remek:) Nyugodtan valaszolgassal, nemigazan erdekel az erolkodesed csak jokat nevetek rajta 🙂 Bizzunk abban, hogy gyozni fog az igazsag hamarosan!!!!!

     • Anita Tancsics

      Ha itt valaki erölködik az te vagy, 😉 és a profilom mint emlitettem nem hamis! Nekem nincs mért erölködnöm Különben nyugottan nevetgess, mert ugyis az nevet majd aki utoljára nevet ahogy a közmondás is mondja! De hogy igazat is adjak neked,valamiben, abban igazad van hogy az igazság gyözni fog, én ebben biztos vagyok És akkor szivesen megnézném hogy nevettek utána!!!!! 🙂

 73. Hello mindenki ! Csak annyit, az olvasottak szerint amit itt az apuka művel az átlátszó, szánalmas, és nevetséges! Akinek van egy kis I. Q.-ja az átlátja az olvasott válaszait más néven., ebből következik, hogy másokat néz hülyének.
  Gondolom a hiúsága nem engedi meg a kritikát, de a butasága elárulja magát!
  Már csak azt nem értem hogy a hölgy, hogy a fenébe nem tudta kiísmerni állítása szerint ennyi idő után ????

  • De kérlek Kálmán én vagyok !

   átlátszó, ? szánalmas, ? és nevetséges ? Akinek van egy kis I. Q.-ja ? az átlátja az olvasott válaszait más néven ???., ebből következik, hogy másokat néz hülyének.? —- ( más néven ) ? mint pl ” Kálmán ” ?
   Gondolom a hiúsága nem engedi meg a kritikát, de a butasága elárulja magát ?Már csak azt nem értem hogy a hölgy, hogy a fenébe nem tudta kiísmerni állítása szerint ennyi idő után ???? Ezek mind az anya szavai , nem is tudom ki probál kit hülyének nézni! Igazán szomorú! Hagyd békén a Kálmán nevet az nekem is tettszik ! :))))) Nagyon de nagyon röhögnöm kell! Ez a hülyeség nem szánalmas ? :)))))))))))))

   • Ne haragudj, de te honnan tudod, hogy az anyuka milyen szavakat használ? biztos nagyon jól ismered…ha pedig ténylegesen ismernéd akkor tudnád, hogy nem ő írta.

 74. Kedves Steve Tolnai. Azt nem értem, hogy reggelenként, hogy tud tükörbe nézni ??? Van Önnek lekiisrmerete? Csak azért tud ez az ügy bírósági szakaszban lenni, mert Canadában vannak, Magyarországon esélye nem lenne ! De megsúgom Canadában sincs esélye! Mert látszik hogy a hölgy jóhiszeműen cselekedett, küzd a gyermekért, főleg, ha fedhetetlen, ezt mind figyelembe veszik, és a gyerek az anyjánál van legjobb helyen , ezt mindenki tudja ! A bíróság is tudja. Önnek sokba fog kerülni ez a vesztes per, de meg érdemli, ha annyi esze sincs, hogy megoldja lelkiiismeretes ember révén a problémáját, mint sok más ember – elvált ember – a földön !

 75. Egy anyától elvenni a gyerekét ? ?????
  NEM VAGY FÉRFI ÖREGEM !
  Ilyent egy igazi férfi nem csinál !

 76. Apuka! patkány vagy ! Az a szerencséd, hogy nem vagy Mo.-on Ilyen mocskokat szoktam enni reggelire!

 77. Minden elismerésem az apukának ! Jól kitervelte!
  De vigyázz barátom, mert a hazugságok ki fognak derülni !

 78. A legpatkányabb dolog egy anyától elvenni a gyerekét !!! Rgo ugye nem kell leírnom, hogy mi vagy ? Tudsz következtetni ?

 79. Hello. Megnéztem ezt a videot. Egy anya 1 évig neveli otthon a gyermekét, azt kimegy Kanadába egy évre, hogy ott hagyja a gyerekét??? Ezt melyik bíróság hisz el EMBER !!!!?!?!?

 80. ÁÁÁ a Tolnai ?! Ez a segédmunkás !!!? Jól ismerem. Szégyen !

  • Amerikai magyar

   Mosonmo—Siofoki , tolnai nem volt segedmunkas soha eleteben! Tudod kit ismersz te ? szerintem a Szabo csaladtagot vagy epp te magad ?! aki egesz eleteben nem tudott felmutattni Magyarorszagon talan meg egyeves munkaviszonyt sem! Mert ahogy hallottam konnyebb volt lehuzni a volegenyeket es belolluk elni, mint megelni rendes munkaval! Tolnai volt a 7-dik volegeny! Na mirol is beszelunk? Jah jol ismered magadat az biztos!

 81. Egy kis adalék: Mint az ügy jó ismerője:…. Tolnai úr így állított ide Siófokra, hogy ő egy nagy vállalkozó Kanadában, 5 nyelven beszél, építész mérnök, New Yorkban járt egyetemre ja és vadászrepülő pilóta !!!
  Hát annyira, nemhogy 5 nyelven de 20 év alatt még angolul sem tudott helyesen megtanulna, a magyar helyesírása meg kb 2.as szintű,….építészmérnök?? Kiderult hogy építkezésen dolgozik, mint munkás…..egyetem? a Mo-i . sulit sem tudta befejezni….vállalkozó? hát az bukta! ja és pilóta!! Ugyan már kérem !!!!!
  Ilyen ember is van közetetk kanadai magyarok !!!!
  ÉS nyugodtan jelentgessen fel Tolnai, ezeket én mind tanukkal bizonyítani tudom !!!!!

  • Pilóta??? Ahham 120 kg-os pilóta!!! 😀 Valaki látott már ilyent? 😀

   • Amerikai magyar

    Kurvat lattal mar Marietta ? Mert akkor nezz tukorbe!! Neked meg az ufo is megalna ha meglatna az utca sarkon 🙂 Es lehet hogy kiszalna belolle egy 500kg-os alien de te szo nelkul elfogadnad, mert az szegeny csak annyit tudna mondani penz, penz, penz 🙂

  • Amerikai magyar

   Eskuszom ez ku.va jo 🙂 Te is egy idiota vagy SF 🙂 Nem vagy Siofoki csaladtag veletlenul ? 🙂 EMBER nezd mar meg a te helyesirasod! Te beszelsz a tolnai helyesirasarol ? Az egyeves kisfiam kulonbul es helyesebben letudta volna ezt irni eskuszom:-) En itt a helyszinen megbuktattalak volna helyesirasbol! 😉 A masik pedig te annyit tudsz a tolnairol mint az itteni liberalis part a Magyarorszagi jobbikrol 🙂 Lofaszt ismered te a tolnait! Tolnai igen is beszel tobb nyelvet, es jol mondta hogy New Yorkban jart egyetemre vazze, mert ott ismertem meg ot! Azon kivul a Gyori Hild Jozsef epitoipari technikumban vegzett te igen nagyon hulye idiota Siofoki! Es hogy valalkozo ? Igen az! Szivessen dolgoznek vele barmikor! Ezen kivul nem vagy te veletlenul a feljebb levo Canadai magyar nevvel takarodzo szarhazi ? Mar megirtam a fentiekben, ne is probalj a Canadai vagy az Amerikai magyarok neveben itt pofazni es lazitani, mert mar sokan tudjuk hogy mijaratban vagytok es mit akartok elerni ezzel pajti! Ugy hogy huzz innet a picsaba es inkabb szeditsd a Siofokiakat! Azok meg bedulnek az ilyen pofarangatoknak mint te SF, vagy paprikajancsi akinek nem tettszik a rendszer, vagy a Canadai magyarnak kiadta magat szaros de helyesen nem tud irni idiotanak!! 🙂

   • Canadai magyar

    Áááá ismét egy primitív hozzászólás !!!
    Figyelj öregem !! Nem kell ahhoz érettségi, hogy megnézd az írásaid Steve ! Soroljam a hibákat? Ötödikes szinten vagy, agyilag is…gondolom most olyan ideges lehetsz… vigyázz, ne hogy az arcod másik fele is lebénuljon az idegtől !!!
    De tudod mit az érettségit sem hiszem el , talán akkor, ha ide be scenneled, bár akkor sem, mert okirat hamisításból, úgy hallottam nagyon jó vagy !!! A saját nevedet is kis T-vel írod?? Szégyen !!! Vagy szégyen az ilyen barát !
    Az meg, hogy vele dolgoznál szívesen!! Kívánom azt , hogy dolgozz vele…vagy saját magaddal Paprika Jancsi … még saját magadat is átbasznád !!!!
    S !!!
    De légy nyugodt, és nézz a hátad mögé, mert van sok Canadai magyar aki már jól kiismerte a román stílusodat !
    Suttognak és megvetnek a hátad mögött, hidd el így van , mert a saját fülemmel hallottam !

    A hírek terjednek tovább és olyan rendszeren ami ellen nem tudsz semmit tenni….
    Ne fáraszd magad a válasszal, mert úgy sem fogom el olvasni, jobb dolgom is van annál , mint itt írogatni….
    Csak a beképzelt pökhendi fajtádból van már elegünk…….
    Magyarok Háza…ugye sejted, hogy miről beszélek !?

    • Amerikai magyar

     Most nagyon rahibaztal, mert nem vagyok a Tolnai, nesze neked nagy betuvel irom bazdmeg es talan utanna is kerdezhetsz az itteni csokatol, majd megmondja o neked, szivesen honnan internetezek de konnyitek neked vazze itt az ip-m 108.62.48.246 de igazan ki nem szarja le! Es nem vagyok az oreged pajti! Az siofokon van ha az vagy akire en gondolok hogy vagy es nem tevedek, es mert is ne lennel az! Az en arcom meg nem benult le soha az idegtol nekem nem voltak ilyen gondjaim, vagy almatlan ejszakaim! De a te arcod hamarabb lebenul a hazudozasaidtol amit eltudok most is kepzelni hogy rangatodzik az idegtol hogy vegen megis hazugsagban maradsz mindenki elott! Azon kivul, mivel ezt nekem irtad hogy roman stilusom van? Nem is ismersz te engem pajti, de en annal jobban teged ahogy hallottam a tortenetet. Es mindent tisztan latok es tudok! Tudod mit? Roman stilusa van annak budos cigany anyadnak aki megszult teged, mert hiaba tuszkolt volna vissza hogy ne legyen ilyen hulye gyereke vagy hogy ne gyere napvilagra mert csak szomorusagot hoztal volna a csaladodra sajnos mar nem tudott vissza tartani mert kidugtad azt az agyalagyult bena fejed, es mikor kipotyantal is fejre estel! Es mit akartal mondani te nekem a magyarok hazaval ? Az itt is van ahol en vagyok, es nem a Tolnairol suttognak az itteni emberek hanem rollad!! Mert most tudtuk meg az igazsagot hogy a video amit ossze krealtatok ellopott anyagbol es semmi masbol nem alt mint az ossze vissza allo hazudozasaitokbol Szabo Csalad! Azon kivul hogy milyen rendszeren terjednek, vagy terjeszted a hazugsagaid azzal nem a Tolnainak artassz te igen nem normalis, hanem sajat magadnak! Amiert megint komoly gondjaid lehetnek. Szemelyiseg komoly megserteset, ellopott, es nem engedelyezett fenykepek vagy, hamis vadak es hazug video kozleset buntetik Amerikaban elarulom neked! Majd rajossz!! A masik meg, nem kell ezt elolvasnod pajti, eleg ha mindenki mas olvassa el, es akinek van egy kis csopp esze az azonnal rajott erre az aljasan kitervelt szemetsegre amit Tolnai ellen csinaltatok, hogy minket johiszemu magyarokat akik itt vagyunk megtevesszetek ! Alex

 82. Szabo Csaladnak es Baratainak

  Igen “nem normalis” es “agya vesztett” Szabo Csalad,”( jol tudjak azok pontosan kikrol is van szo, es talan par kivetel azert akad a csaladjukban aki normalis )” , es baratai akik esetleg meg kozre jatszanak ennek az abszolut de semmi ertelme gyerekes beirasoknak ,amit ti itt folytattok , tercsi fercsi es kata klara es valahany nev a naptarba atlatszo nevekkel!! Hat nem veszitek eszre magatokat ?? Most komolyan… Ki a fene kivancsi a ti ossze hordott baromsagaitokra ?? Hazudozasaitokra ? Aljas ragalmaitokra ?? Mondjatok nem volt eleg az, hogy meg a mediat is hulyere vettetek ?? Mert akartok mindenki mast, hulyere venni ?? Azt hiszitek hogy mindenki majd nektek fog kalapolni es hinni ?? Hat tenyleg azt hiszitek hogy mindenki hulye ??Mert a szegeny hiszekeny emberekre akarjatok huzni a hazug igazatokat, hogy azok majd ennel is jobban megsajnaljon titeket ahogy ezt eddig is muveltetek ???? A Canadai , vagy az Amerikai magyarok nem hulye emberek es egesz biztos vagyok abban hogy sokan nem hajlandok reszesulni a ti agylag elvont es inkabb gumi szobaba, vagy a korhazatok zart osztalyahoz illo veszelyesen agyi idiota viselkedesben reszt venni!!!!!! Hat a masik pedig , hogy ha azt gondoljatok hogy ezzel segitetek Mariannanak hat irto nagyot tevedtek !! Ezzel a viselkedessel amit itt folytattok csak azt eritek el, hogy meg nagyobb tuzet, es ellenszenvet szittok magatokra es Mariannara akinek szerintem elege van mar ebbol az egesz biraskodasbol amibe ” TI ” belekenyszeritettetek ot a legelejen!!!! Egyet ne felejtsetek el , es vessetek bele a hig hibbant agyatokba , barmi is lessz a birosagi eredmeny , APAI beleeggyezesre mindig szukseg lessz, hogy Canadabol kimozduljon amig elnem eri a 18-at !!! Hat ennek tudataban igy folytassatok tovabb ezt az idiota viselkedest, de akkor ne varjatok hogy ezen valaha is valtoztattni fogok!!!! Steve

 83. Canadai magyar

  Nem vagy egyenes ember Steve, ezt mi Canadai magyorok már tudjuk… sok embert atvertel es megkarositottal a hirek terjednek…. de el fogod nyerni melto buntetesed igy vagy ugy!

  • Amerikai magyar

   Te Canadai Magyar, eleg gyengus vagy ezzel a beszolassal, ugy hogy neharagudj pajti, de te akkor vagy Canadai magyar, mikor en voltam a papa Vatikanban! Ugy hogy en a te helyedben nem beszelnek tobbes szamban, mert mar sokan rajottunk am a mocskos jatszmatokra Tolnai ellen! Es foleg nem fenyegetoznek a helyedben! Jah es meg valami, ha annyira Canadai magyarnak szerettel volna latszani, legkozelebb ne felejtsd el levenni a -mar-rol is a vesszot mert ez igy ugye kicsit idiotan nez ki es nagyon atlatszo 🙂

   • Canadai magyar

    Ja öregem nyugodj meg…magyar billentyűs lap-topom van… gondolom erről még nem hallottál? !

    • Amerikai magyar

     Mond te kit nezel ennyire hulyenek ? Ugy rohogok rajtad hogy ez mar fajdalmas! Valald fel hogy lebuktal vazze!

 84. Hát kedves Apuka Maga csinálta ezt a hamis repülőjegye sotryt, Maga akarta az Anyát kitoloncoltatni Canadából, Maga tette ki az utcára fedél és pénz nélkül !! ( a riport szerint ) Még is mit vár???????? Ha olyan ártatlan lenne miért nem nyilatkozik ????? Miért támadják annyian ???? Nem is ez a fő baj, hanem az, hogy nincsen elég intelligenciája a probléma megoldására. Dogmatikus pökhendi stílusa és az egoja nem engedi ! Valószínű, hogy ennyi idősen is az anyukája hatása alatt van ez már ideje lenne változtatni !!! Nem akarom támadni, de gondolkozzon el, hogy mi lenne a gyerek érdeke, bár gondolom a fent említett dolgok miatt ez süket fülekre talál.

 85. paprikajancsinak

  nagyon kis ügyes vagy tolnai ! De már késő a szemétséged eljutott a célemberkhez, és jó sok Canadai magyrhoz is ! Baszhatod ! 😀 D 😀 Ne hidd magad győztesnek mert vesztes vagy !

 86. Szep jo estet mindenkinek. Kedves KanadaVilaga amit en nem ertek mar ne haragudjon ha valaki bepartolja Tolnai Urat es veszi az idot es a faradsagot hogy elmondja velemenyet, egy szerintem ugyan olyan serto beirasra, amin jokat mosolyogtunk akkor azt onok mert veszik le?
  Mikozben a masik serto beirast meg onok fenn hagyjak ? Onok ossze jatszanak az illetekes szemelyel ? Elnezest kerek az erthetettlensegemert de mire tobben elolvastuk volna az Amerikai Magyar valaszat addigra eltunt. Bar azert joparan elolvastuk gondolom, es koszonom Amerikai Magyar az infot.
  udvozlettel,
  karesz, Vancouverbol

  • Kedves Karesz,

   Mi nem távolítottunk el egyetlen hozzászólást sem. Az “Amerikai Magyar” néven író kommentje minden probléma nélkül olvasható a hozzászólások között. Üdvözlettel: Kanada Világa

  • kanadavilaga

   Kedves Karesz,

   Mi nem távolítottunk el egyetlen hozzászólást sem. Az “Amerikai Magyar” néven író kommentje minden probléma nélkül olvasható a hozzászólások között. Üdvözlettel: Kanada Világa

 87. Nagyon Szepen koszonom a valaszt. Bar amit olvastunk a ket helyre posted valaszat meg most sem latjuk Mindegy ezek szerint nallam a hiba.
  Maradok Tisztelettel,
  Udv
  Karesz

  • kanadavilaga

   Négy hozzászólása volt tegnap az “Amerikai magyar” néven beírónak és mind a négy itt van teljes terjedelmében. (Lefelé kell görgetni, mert van amelyiket más kommentelő hozzászólásához írta, így az lentebb található…)

 88. Ez a kislány egyszer meg fogja kérdezni, hogy hogy és miért akartál elszakítani az anyámtól apu ??? Akkor mint mond neki ???!!!

  • Véleményem szerint az apa ezt mondaná, : Kislányom ez pont forditva
   történt volna sajnos! És ha apád ezt nem állitotta volna meg az utolsó
   pillanatban akkor talán soha nem láthatott volna téged! És szépen megmutogatná a bizonyitékokat a Kislányának hogy, hogy is történt ez valójában, és mennyi mindenen kellett keresztül mennie saját
   gyermekéért ,és mennyi gyalázást kellett elviselnie , lenyelnie plusznak idegen emberektöl akik megrodták a saját gyermekéért harcoló apát, akik nem is ismerték öt vagy az igazságot, csak azért mert ö férfi , és nem tudta ugy sajnáltattni magát hazúgságokkal kicicomázva mint az anya! Aki megprobálta elhitettni mindenkivel hogy ö ártattlan , és mindenki higgyen neki mert ö a Nö és az Anya egyszemélyben még az apa csak egy
   férfi és pont ezért egy nagy senki mint minden más olyan férfi akivel már
   megtörtént ilyen és sajnos nemtudta kivédeni és elvesztette szeretett
   gyermekét! Aztán megmutogatná a lementett irásokat ,a hazug kitervelt videót is amivel az anya kiakarta csinálni öt , és igy tovább. Lenne mit muttasson lányának böven ehez nemfér kétség! Szerintem ezt tenné. Ha nem, akkor tévedtem! 🙂

  • Véleményem szerint az apa ezt mondaná, : Kislányom ez pont forditva
   történt volna sajnos! És ha apád ezt nem állitotta volna meg az utolsó
   pillanatban akkor talán soha nem láthatott volna téged! És szépen megmutogatná a
   bizonyitékokat a Kislányának hogy, hogy is történt ez valójában, és mennyi
   mindenen kellett keresztül mennie saját gyermekéért ,és mennyi gyalázást kellett
   elviselnie , lenyelnie plusznak idegen emberektöl akik megrodták a saját
   gyermekéért harcoló apát, akik nem is ismerték öt vagy az igazságot, csak azért
   mert ö férfi , és nem tudta ugy sajnáltattni magát hazúgságokkal kicicomázva
   mint az anya! Aki megprobálta elhitettni mindenkivel hogy ö ártattlan , és
   mindenki higgyen neki mert ö a Nö és az Anya egyszemélyben még az apa csak egy
   férfi és pont ezért egy nagy senki mint minden más olyan férfi akivel már
   megtörtént ilyen és sajnos nemtudta kivédeni és elvesztette szeretett
   gyermekét! Aztán megmutogatná a lementett irásokat ,a hazug kitervelt videót is
   amivel az anya kiakarta csinálni öt , és igy tovább. Lenne mit muttasson
   lányának böven ehez nemfér kétség! Szerintem ezt tenné. Ha nem, akkor tévedtem!

   • Kedves Robin, de jo lesz az Stevnek is! Ugylatszik Te evek mulva is csak negativ dolgokat mondanal az anyarol a gyermekednek pedig tudjuk az evek mulasaval enyhulnek a fajdalmak is…… Negativ erzelmekkel nemlehet gyereket nevelni! Nagyon sokat artasz a sajat gyermekednek! Talan felre kellene tenni a kettotok kozotti haragot es csak a kislanyra gondolni!

    • Te pedig mért avatkozol bele a kettőjük életébe Ildiko Furi ? Az anya szerinted nem nevelheti negativ érzelmekkel vagy hozzá állással a gyereket, ? Ha még mindig azon töri a fejét hogy törjön borsot az apa orra alá? Te nagyon elfogult egy nö lehetsz akinek nincs más dolga csak beleszolni mások életébe!

     • Luke Laky kar engem tamadnod nem En vagyok az ellenfeled a birosagon :))) es megint mint mindig csak elarulod magad.

     • Nem én vagyok Steve, de tudod mit? gondolj amit akarsz 🙂 Leszarom nagy ivben mit zagyválsz itt össze! Elmondtam a véleményem!

   • Huh, ez nem olyan mint, ha az apa írta volna? Ember Te látod magad kívülről, hogy mit művelsz ?

    • Mért irta volna az apa ? Másnak nem is lehet véleménye??? Normális ez hogy minden tücskőt bogarat rákiabáltok?? Naaa!!

   • Ember ha te kicsabitod a gyermeked anyjat Canadaba azt el veszed a gyereket, es kidobod az utcara egy ev utan akkor ki a SZAR EMBER ? Es ne tagadd le mert ezekre mind van bizonyiték !!!!

    • steve nem csábitott ki senkit te ismeretlen kérdöjelekből álló győkér! és föleg nemdobott ki senkit az útcára! Az érmének is kétfele van, és anélkül hogy megkérdeztétek volna az ö oldalát támadtátok le öt! Erre van egy mondás itt Siófokon, de inkább hagyjuk! Aki nem ismeri az apát az duguljon el!

    • 42 évesen? Ne viccelj, cselekvőképes emberről beszélsz,saját döntésekkel!

  • Világosan látszik,itt sem érted a kérdést vagy rosszul olvastam a cikket.Az anyuka akarta a gyereket elrabolni.Lehet nem jó a szövegértésem? Ha nincs gyámsági felügyeletem a rendőrség engem von felelőségre gyerekrablásért.Sőt le is tartóztathatnak,hacsak apuka ezt nem ellenezte,hogy netegyék meg az anyával szemben.Sajnálom,de nem tudom osztani a véleményeteket,egy gyerek két szülős minden esetben,és mindkét szülőnek joga van hozzá.Nem el kellene rabolni,megkellene beszélni”egymással,a gyerekért”.

   • Hol szerepel olyan, hogy az anyuka akarta elrabolni a saját gyermekét?

    • A reptéren elvették a gyereket ha jól olvastam! A rendőrség nem veszi el a gyereket hacsak nincs joga elvinni az anyának az országból! Ezek szerint nem volt!

     • Kedves Panna! Az utolsó tartózkodási napján az anyuka mégis hova rabolhatta volna el a gyermekét amikor Magyarországra a tervek szerint együtt mentek volna az apukával. Egyszerűen az apuka ezt ki akarta használni, hogy az anyukának el kell hagynia Kanadát és így megszerzi a gyermeket, sőt már akkor megvolt a határozat, hogy gyermekelhelyezési pert indít és ezzel a papírral plusz rendőrökkel akarta nyomatékosítani, hogy a gyermek marad az anyuka pedig megy. De az anyuka ennél bátrabb volt és amikor szembesült a csellel, akkor ösztönösen elragadta a saját kislányát és elmenekült a mellékhelyiségbe.

 89. Sziasztok! Kérdéseim lennének először is.Kérdezlek benneteket elgondolkodott-e valaki azon,ha a családjogi törvények szigorúak,akkor véleményem szerint a gyereknevelésre való alkalmasságot főleg ilyen kiskorú esetében nagyon szigorúan vizsgálják,Gondolok itt Gyámügy és szakértői bizottságra. Megkérdezném miért volt alkalmatlan anyuka a gyermek nevelésére? Ezen gondolkoztatok már?

  • Az alkalmatlansagot az apa allitja a birosag meg nem. De most is tobb napot van az anyaval a gyermek mint az apaval, ugy hogy majd a birosag itelkezik nem mi!

   • Én csak a jogi oldalát néztem az ügynek,hiszen pici gyerekek esetében az anyától lehetetlen elvenni a gyereket ha csak nem alkalmatlan.Ez nagyon szigorú szakértői vizsgálatok során derül ki. Valami nem kerek itt nekem.

   • Neharagudj,de itt a bíróság döntött.Nem értem az aláirásos sztorit sem,ha én vitatkozom valamin valakivel,akkor senki nem ir alá semmit,ezért van vita ami a biróság elé kerül.Tehát ez esetben csak a bíróság dönt,hiszen mi nem egyezzünk meg,tehát nincs mit írni.
    Ezért megyek perbe,hogy döntsön egy hivatalos szerv helyettünk. Tehát döntés született alapos környezettanulmány után,s abba senki sem szólhatott bele. Nem is értem miért kérdés ez bárkinek! Csak gondolkodni kell.

  • Talán azért, mert semmilyen státusszal nem rendelkezett Kanadában, ellentétben az apjával aki kanadai állampolgár és a kislány is az. Ez nem alkalmassági kérdés. Ilyen kondíciók mellett a rendőrségnek bármit be lehet mesélni, azonnal elveszik a gyermeket a nem kanadai szülőtől, legyen az férfi vagy nő. Az igazságszolgáltatás viszont úgy tűnik kezdi feldolgozni az ügyet, mert a cikkben az anyuka felé heti háromszor két órás láthatás szerepel, egy McDonald’s-ban, ami azóta a tárgyalásoknak köszönhetően jelentősen az Anyuka oldalára billentette a mérleget. Többet van már az anyukánál a gyermek, még a fenti kondíciók mellett is. Na ez az ami igazán fura és az apuka felé nézve szégyen.

   • Ehhez is lenne még pár szavam,ha nem sértelek meg. Miért kell a szülőknek itt vitatkozni? Normál esetben ez két értelmes felnőtt ember ügye,és mégegyszer hangsúlyoznám a gyerek érdekében! Ez a legfontosabb! Kérdezem én, a gyerek miben sérült e miatt, fejlődésével minden rendben van? Azzal foglalkozik anyuka, vagy csak a facebokon pózolgat vele? Mégegyszer mondom, a lényeg a Gyermek!!!

    • Pontosan azert mert a Gyermek a legfontosabb ezert az anyuka megtesz mindent, hogy a jo legyen neki. Ha nemtudsz az anyukarol semmit, mert ugyanis az irasodbol az tunik ki, hogy csak egyoldalu dolgokat ismersz es kozvetlenul nem ismered, akkor kar itt ilyen es ehhez hasonlo gondolatmenetet lefolytatni.

     • Egyik szülőt sem ismerem,ezért nem védek senkit. Viszont egyoldalú véleményeket látok! Megkérdezhetem ha nem sértelek meg…Te mindkét szülőt pontosan ismered, vagy hallottál valamit valakitől és ez alapján vélekedsz itt? Mindenkit megillett a védelem és szólás szabadság jogán nekem is van véleményem.S csak azt látom itt mindeni az apát mocskolja! De kérem,ő is csak a gyereket akarja,neki is ugyanolyan joga van hozzá!

     • Igen Panna mindket szulot ismerem. Ha egy tizes skalan minositeni kellene Oket ebben az ugyben akkor az en pontozasom a kovetkezo keppen alakulna: Apuka -1 pont Anyuka 10 es nem elfogultsag alapjan, hanem a tenyek alapjan! De nem mocskolja itt seni az apat, csak tudod sokan ismerik es tudjak, hogy milyen ember!

     • Tudod,nem ezt gondolom. Ha hagyná anyukának a gyereknevelést és egy vassal sem támogatná akkor szuper apa lenne? Mert sokan vannak ilyenek!

     • Ha hagyta volna az anyukanak a gyereknevelest akkor a kislany 3 evesen mar sokkal elobbre lenne. De nemakarok ebbe bele menni mert rovidesen elokerul es kedves apuka valamilyen neven es lefog tamadni!

     • Nos egy 3 éves gyerek felméréséhez szükséges tesztet szivesen mellékelek,ha őszinte választ kapunk a szülőktől. Nagyon sajnálom szegény kislányt,szánalmas amit itt müvel az anya,(apukának még nem láttam videóját). A gyerekkel kellene foglalkoznia.Dolgozik-e anyuka? S ha többet van a gyerek vele,ahogyan írtátok akkor küldöm a tesztet,mennyit foglalkozik vele,a tesztből kiderül!

     • A kérdéseimre kedves Nóra nem érkezett válasz,pedig te ismered mindkét szülöt! Szóval felteszem ujra. A törvények szerint ha a gyerek nincs megfelelően ellátva a gyámnál,akkor ujból lehet bírósági gyermekelhelyezési pert inditványozni.Viszont az alkalmatlanságot igazolni kell.Természetesen az alkalmasságot is! Újra megkérdezem.Dolgozik-e anyuka,vagy 3 éve segélyen tengődik? Ha nem sikerült elhelyezkednie hogy eltartsa a gyereket a gyerekért (mert fontos a gyereke) akkor beteg? Ha nem dolgozik akkor hol él?Mert lakást nem tud bérelni,mert nincs jövedelme! Szóval ha nekem fontos a gyerekem,akkor mindenképp dolgozom,bármit,csak megszerezzem a gyerekemet,mert eltudom tartani,tudok neki fedelet a feje felé biztositani és enni adni,ruhákat venni neki. Ezekre a kérdésekre nem kaptam választ! Miért nem? Alapkérdések egy szakértőnek!

     • Kedves Panna! Ezekkel a kerdesekkel csak alatamasztod azt, hogy nemvagy ingazan tajekozott az ugyben. Szerinted akinek nincs statusza kulfoldon az hogy kaphat munkat? De talan javasolna, hogy valoban tajekozodj kicsit jobban mert ahogy latom mar kezd kicsit kotekedesbe menni a beszelgetes. Javasolnam meg, hogy az ujsag altal irt reakciot is olvasd at, hogy tajekozottab legyel es ne azon ragodjal, hogy az anya dolgozik e vagy sem. Es vajon az apa mit dolgozik?????? Szoval maradjunk annyiban, hogy elobb olvasgasd at a dolgokat!

     • Tájékozott?Remélem ez vicc volt,gondolom munkavállalási engedéllyel! Kanadában vagy gondolom akkor ezt tudnod kellene!
      Gondoltam hogy kellemetlenek lesznek ezek a kérdések! AKKOR EGY UTOLSÓ KÉRDÉSEM LEHET MÉG? TE VAGY EZEN A NICK NÉVEN AZ ANYUKA? Ezt nevezem akkor bátorságnak!

     • Még valami. A videon miért nem az anyuka mesél? Miért a szülőket tolja oda. Ő sem vállalja magát? Miért nem? Gondolkodjunk ezen is embertársaim! Ez volt nekem gyanús! Vállalja magát fel és álljon ki a nyilvánosság elé ” ez vagyok emberek, harcolok,dolgozom és mindent megteremtek a gyermekemnek és mégsem kaphatom meg!” én ezt hinném el!

     • A videon pedig azert a szulok vannak mert a felvetel magyarorszagon keszult es az anyuka nem lehetett ott, es hogy a kedves “embertarsaink” min is gondolkozzanak el, szerintem talan azon, hogy az apukanak 17 alneve volt par honap leforgasa alatt melyeken hozza szolt az ugyhoz, szoval talan ezen is el lehetne gondolkozni. Es az anyuka nagyon is felvallalta magat, a par hozzaszolasa mindig is a sajat neven jelent meg.

     • Ez sem kielégitő válasz a technika világában bármikor nyilatkozhatok bárhonnan, Elnézést hogy gondolkodni merek!
      Az mindegy ki hogyan szól hozzá,sajnálatos az ha az egyoldalú vélemények álneveken való védekezésre kényszeritenek valakit. Jöjjön mindkét szülő és ha vita mondják el a saját igazukat. De ne álneveken bujkálva!

     • Nem nem az anyuka vagyok, ha en lennek az anyuka akkor minden maskepp alakult volna errol biztosithatlak.

     • Elhiszem neked,bár nem ismerlek. Gondolom dolgoznál hogy visszaszerezd a gyereket! Mert én ezt tenném és nem videókat osztogatnék unalmamban és fórumoznék egész nap!

     • Ez nagyon erdekes, mibol gondolod, hogy az anyuka forumozik egesz nap?, mert en nem tapasztaltam ilyet, de ha ugy is lenne abban sem lenni semmi kivetni valo, hiszen nincs nala mindig a gyermeke.

     • Akkor ujra kérdezem!.Ha nincs nála a gyermeke,akkor a fórumozásból lesz megélhetése? Talán azt az időt hasznosan munkával kellene töltenie,vagy álláskeresőssel!

     • En pedig ujra megkerdezem, hogy tisztaban vagy e azzal, hogy mennyi ido utan kapja meg valaki canadaban a letelepedesi es munkavallalasi engedelyt? Honnet tudod, hogy nem keres e munkat? vagy, hogy maris nem e dolgozik? tulzasba viszed nemgondolod.
      Te is forumozol mint mas is, szoval ezert nem kell tamadni senkit, hogy valaki a szabadidejet mivel tolti.

     • ELNÉZÉST A KELLEMETLEN KÉRDÉSEKÉRT KEDVES ANYUKA! Sajnos nagy hátrányom a gondolkodás! Nekem pedig Őn gyanús itt! Ezennel ki is vonulnék ebből. Remélem a kérdéseim elgondolkodtatják az embereket!

      ui: 2-3 év kinntartózkodás után,sőt azonnal kaphatsz munkavállalási engedélyt ha dolgozni szeretnél. A hitelesség miatt egy linket mellékelnék! Remélem segítettem ezzel!

      http://welcometocanada.hu/hu/munkavallalaskanadaban.html

     • Rosszul tudod, es az anyuka az epp nincs itt. Nekem pedig kedves Panna Te vagy gyanus, az en hatranyom is a gondolkodas 🙂 es ugyvelem, hogy eppen Tolni Ur ujabb “ismeroset” tisztelhetjuk benned! es ennek csak orulunk sokan.

     • Nem védekezem,hisz nincs miért. Csak véleményem volt,ez talán nem baj. De nem kérdezek többet csak a jogi oldalról közelítettem meg a dolgot. Sem önt sem a párját nem ismerem és próbáltam szubjektiv maradni.Elnézést ha kellemetlen helyzetbe hoztam. Ez csak egy vélemény volt a sok között.

     • Bocsi hogy itt merek lenni,vasárnap van ls dolgozom képzeld már hosszú évek óta .Mitöbb mindig is dolgoztam!

     • Akkor mi a baj? mashol is vasarnap van nem?

     • Nefáradj az irással. Nekem ennyi hogy tisztán lássak pont elég volt!

     • Nekem is 🙂

     • Szerintem hivjuk meg apukát és anyukát is ebbe a meddő beszélgetésbe és kérdezzük meg mit tud a gyerek 3 évesen? Ennyi az egész.mert a gyerek a fontos, A többi csak háború, értelmetlenül!

     • Talan nem a mi feladatunk tesztelni egy gyermeket, de ha figyelmesebben atnezned az itt leirtakat akkor latnad az apa hozzaszolasait is! Az hogy az anya a nyilvanossaghoz fordult az teljesseggel termeszetes ebben a helyzetben, mivel az apa canadai allampolgar es az anya nagyon nehez helyzetbe kerult az altal, hogy elhagyta a hazajat. Tokeletesen ki lett szolgaltatva egy embernek aki dont es itelkezik felette!

 90. Még egy gondolat. 42 évesen szerintem pontosan tudnia kell egy nőnek kinek szül gyereket,ezt nevezik felelős döntésnek. Kérdezem én ha anyukának nem tetszett amit kanadában tapasztalt és a párja,akkor miért döntött a gyerekszülés mellett? Nem egy 16 éves nőről beszélünk.Miért nem szült egy magyar férfinak?

  • Kedves Panna! Lehet, hogy kegyed nem olvasta el a cikket rendesen? Amiben igaza van, hogy 42 évesen már felelős döntéseket kell hozni minden embernek, az anyuka meg is tette az addigi tapasztaltai szerint, viszont éppen az történt, hogy a gyermek születése után kezdődtek el a problémák. Addig “tündérmese” volt a kapcsolat, sehol nincs utalás arra, hogy előtte Kanadában bármi rosszat is tapasztalt volna az anyuka. Olvassa el újra.

   • És 42 évesen hinni kell a mesékben? Sőt 42 évesen már felelősen kell szülni! Addig mivel tengette az életét az anyuka, normál esetben hacsak nem karriert épített 35 éves kor alatt a genetikai rizikók miatt már szülnek a nők! Akkor miről is beszélünk?

    • Panna! Ez talan a holgy maganugye, hogy miert is szult az O koraban. A lenyeg, hogy van egy baba akit fel kell nevelni normalis korulmenyek kozott. Nagyon furcsa ahogy boncolgatod itt a dolgokat!

     • Egyáltalán nem furcsa. Nekem az a furcsa,hogy miért nem két ember magánügye ez? Miért nem ülnek le és miért kell harcolni,hiszen mindketten szeretik a gyereket,valószinüleg. Pajzs a gyerek vagy tárgy? Csupán érdekből??

     • Te vagy én megoldom helyettük? Szerintem nem! Szivesen megkérdezném mindkettőt, a gyerekkel mi van? Fejlődik rendesen? Mennyire sérült ebben? Korának megfelelő képességekkel bir? Vagy ez lényegtelen? Mert biztos vagyok benne hogy szegény gyermek sérült ebben. Szomorú és egyben szánalmas az egész!

 91. Kedves Ildikó! Gondolkodjunk együtt, ha bead egy nő gyerekelhelyezéshez a birósághoz perinditványt és igazolja alkalmasságát(mert időközben a lakhatását vagy a megélhetését stabillá tette). Szerintem a bíróság az anya gondozásába helyezné a gyereket,mert ugye anyapárti 99%-ban általában a bírósági döntsek többsége.Ez vajon miért nem történik meg?

  • Kedves Panna! A birosagi ugyek nagyon hosszadalmasak, burokratikus intezkedes, de mint mondtam az anyanal van a gyermek tobb idot, es a birosag intezkedett igy, de hagyjuk az itt talalgatasokat mint ahogy irtam is a birosag majd eldonti a dolgokat.

  • Azért nem történik meg , mert folyik a per! Folyamatban van!! Te nagyon intelligens !!! Ha l volna hallgattál bölcs marattál volna !
   NEM IS SOKÁRA RÁ JÖSSZ ANYUKÁM, HOGY MILYEN EMBERREL KEZTÉL !

 92. Ez az egész nagy zagyvaság ugy rőhej ahogy van! Megkéne osszam az ismeröseimmel is hagy röhögjenek ök is ezeken az elfogult beszólásokon! 🙂

 93. Szerintem más nem látszik az anyuka viselkedéséből, mint tele sírja a világot és segítségért kiabál. Talán a körülményeit rendezve, jogi úton megoldódna az eset.valamint véleményem szerint,ha a két szülő a gyerek érdekeit nézni,azzal foglalná el magát hogy mi a gyereknek a jó és megbeszélve a gyerekkel foglalkoznának és nem közvéleménkutatással.Mert a gyerek fejlődése a legfontosabb,az hogy kinél van elhelyezve teljesen mellékes.

 94. Mellékesen még annyit,senki nem fogja menteni.Magának kellene ezt a helyzetet normalizálni.Én sem engedném a gyerekemet ellopni,s szerintem ti sem,hogy sohase láthassátok.Az apának ugyanolyan joga van a gyerekhez,mint az anyának.Örülni kellene,hogy ragaszkodik a gyerekéhez,hiszen nagyon sok esetben az apukák nagyrésze nem harcol a gyerekéért.

 95. Húú ezek jókérdések voltak panni nénnye 😉 Anyuka majdnem lehidalt a válaszok erölködésétől pedig azt a vécén kell eröltettni! Mondtam hogy ez az egész egy nagy marhaság itt és mást nem tud az anya mint mocskolni az apát! Ez tök egyoldalú az apa ellen irányuló annyus által pontosan kitervelt hadjárat! 😉 És Nóra Lukács személyében egyben üdvözölheted Szabó Mariannát! 🙂

  • De nagy butasagot irtal:) mint emlitettem ha en lennek Mariann akkor a kedves apuka vagyis Luke mar bizony az allam kenyeret enne, es sajnalom, hogy nem Mariann vagyok, de ha nagyon akarod akkor ezt meg bizonyitani is tudom, hogy nem O vagyok:)))
   De kedves Panna kicsit faraszto voltal, es nemvalaszoltal egy neked feltett kerdesre sem, es valojaban honnet tudod, hogy az anya nemdolgozik???? erdekes dolgozk ezek az alnevek kedves Panna mert a tied is az!

   • Én nem vagyok az apuka Marian, talán nézz meg a fb honnan nyomom a sódert! De te bizony az vagy akit az elöbb megneveztem! 🙂 Válald be nyugottan nem kell itt bujócskázni! 🙂 És mégvalami, aki nem ert egyet veled az ellenseg?

    Akkor ez nem forum,hanem dicsosegfal! Lmao

    • Kedves Luke! Nagyon boldog ember lennek ha En lennek Mariann, mivel az azt jelenteni, hogy meg eleg fiatal lennek, elnenek meg a szuleim, es lenne kicsi lanykam, ugyanis az enyemek mar eppen felnottek. Ja es eppen most vegeztem a vasarnapi rantotthussal a csaladnak:)) majdnem oda is egett ez miatt a nevetseges forumozas miatt:))) de talan Te is nezz be a facebookra.

     • Kedves Nora benéztem a fb ra mit kéne látnom ? Mert kong az ürességtől! De az én baráti listámat most publikussá tettem számodra!

     • Felesleges mert nemerdekel es en nemfogom publikussa tenni egy idegen kedveert, hogy visszaeljen dolgokkal!

  • te nem is létezel ? vag y az vagy akire gondolok !!? Egy biztos írdatlan módon szét lesz baszva a szád !!! Erre mérget vehetsz !! Jó lesz ha most már a hátad mögé nézel apukám ! Bár ez nem fog segíteni rajtad ….

   • ja és ha nem lenne világos : ezt Luke Laky-nak írtam !

   • Kivagy te faszszopó aki igy publikusan fenyegetni mersz engem?? Gyere nyugottan várlak Siófokon! Adjak cimet is esetleg? És majd meglátjuk kinek lessz baj a szájával te szennyfazék!!

 96. Kedves Luke Laky! Legyszi ugyelj arra, hogy ne ugyan azokat a helyesirasi hibakat kovesd el mint az apuka!

  • Ildikó Fúri , kopj le rollam világos? Megmondtam érthetöen hogy nem én vagyok az apa nem? És kopj le a haverom baszogatásáról is mert elkezdem feléd én is hamarosan és meglátjuk ki nyer a végén rendi?

   • Nemtudok rola, hogy b………..m volna a haverodat vagy Teged, csak az eszreveteleimet tettem kozze, mint ahogy Te es a barataid! Vagy csak ez a ti jogotok? Masnak nem lehet velemenye? Jo hogy Siofokrol hajnalban ilyennel tudsz foglalkozni!!!!!
    A gyenge ember fenyegetozik!

   • Nemtudjatok, hogy amit itt leirtok annak nyoma van, es akar a fenyegetest birosag ele is lehet vinni? Nagyon megerdelmedelned luke………

    • Erről a fenyegetésről beszélsz ugye Kedves Nora? laky buum—> Luke Laky • 4 órája

     te nem is létezel ? vag y az vagy akire gondolok !!? Egy biztos írdatlan módon szét lesz baszva a szád !!! Erre mérget vehetsz !! Jó lesz ha most már a hátad mögé nézel apukám ! Bár ez nem fog segíteni rajtad ….

     Na jo mára ennyi elég volt bellőletek! Most már huzok alvadni Nem érte meg fenn mardni ezért!!

 97. Tisztelt hozzászólók! Megkérek mindenkit, hogy a trágár, fenyegető kommenteket legyenek szívesek mellőzni. Köszönettel: Kanada Világa

 98. Üdv . Valamit nagyon nem értek….hogy fordulhat elő olyan itt Kanadában hogy nem ellenőrzik le az apa anyagi helyzetét…mert az 1 dolog hogy valakinek több a tartozása mint az itt kommentelőknek összesen… ez előfordul…az is hogy valaki lufi várat épít ami egyszer csak kidurran és akkor nagyon nagyot fog szólni….de hogy tudja a gyereke biztos jövőjét olyan valaki biztosítani akinek több 100 ezer dollár tartozása van és alkalmi munkákból és ????

  • Röhejes vagy Okoska, látszik hogy nem ismered az apát vagy az anyagi hátterét, különben nem beszélnél igy! Magyarul rossz az infód ! Menj vissza a tudor info segitő barátnödhöz és mond meg neki hogy ne etessen legközelebb hülyeségekkel! Azon felül jóbban tennéd öreg ha a saját családoddal foglalkoznál mert szépen muttattok a lányoddal a facebookon, nameg a feleségeddel és a kis lerongyolodott éteriddel, és örülj hogy nem kérdezi meg senki tőlled mennyi pénzed van vagy adósságod !!! Szálj le erről a témáról hidd el megéri neked!

   • Vidorka……szerintem bújj vissza a csigaházadba…és tanulj meg helyesen magyarul írni…bár úgy tudom az iskoládat se sikerült befejezned …

   • Van aki megijed Tőled….van egy rossz hírem…én nem !!! Szeretem az ilyen beképzelt hólyagot mint Te jó modorra tanítani….nekem van olyan ami Neked sose lesz…gondolkozz el mire gondoltam 🙂

 99. Kedves Panna…Te abban a szerencsés helyzetben vagy hogy a nap bármelyik percében megkérdezheted apukát….de eljön az a pillanat amikor a gyerek is tudd beszélni… vélhetően kiváló nevelésbe lesz része 🙂 mint az apukája mint Panna személyébe de azt tudjuk hogy a gyerek és a részeg mondja meg az igazat…….izgalmas volt úgy olvasni Panna hozászolását hogy tudni vélem kit takar ez a név…ugye Panna…vagy hívjalak Áginak…mert telefonon ezt a nevet használod…de az igazi neved maradjon titok !!! Mert Panna te hogy is…és főleg mi célból kerültél ki Kanadába ??? Osztod az észt itt bőszen de szerintem Te inkább ne !!!…vagyok abban a helyzetbe hogy tisztán lássak…főleg Marianna és Klaudia helyzetét ismervén…a tiedről meg már nem is beszélve…egyszóval nekem Te már nem vagy hiteles…vagy állítsalak bele a problémába ???? mert Te sosem hazudsz…igaz…ügyvezető asszony…!!!!

  • Okoska, Panna legalább osztotta az észt itt az észrevételeivel, de neked eszed sincs vazze! Olyan ne szoljon be ide lehetöleg aki azt sem tudja mit beszél csak másvalaki elmondása alapján probál itt nyekeregni! LoL

  • Okoska, Panna lelegalább osztotta az észt itt az észrevételeivel de neked eszed sincs vazze! Olyan ne szoljon be ide lehetöleg aki azt sem tudja mit beszél csak másvalaki elmondása alapján probál itt nyekeregni! LoL

  • Hivhatjuk a holgyet talan J…..th-nak is?

  • Kedves Juel! Van egy otletem! Esetleg majd par honap mulva kerdezzuk meg a kedves “Pannat” hogy ugyan most mi a velemenye a tapasztalatai utan! 😉 Vajon akkor is ennyire atlatszoan az anya ellen lesz? Erdekes, hogy no letere mennyi ostabasagot letudott irni.

   • Kedves Lucky ! Sejtem mi ” Panna ” szándéka…egy dolog biztos sosem fogja beismerni hogy tévedett !!!.Csak azt tudja le írni amire az agykapacitása engedi…..az meg mostanság eléggé meg van tépázva…pedig a neheze még csak most jön neki…:-)

 100. Okoska, rőhelyes vagy! Inkkább maradj csöndben meglátszik hogy azt sem tudod kiről beszélsz! Hidd el jóbban teszed mielőtt az apa, aztán mindenki más aki ismeri az apát halálra röhögi magát rajtad! Vagy menj szolj tudornak az hátha többet tud tolled!! LoL

 101. Halihali hallottam a hiret enne a tortenetnek itt Dublinban

  Olvasva a hulyebbnel hulyebb hozzaszolasokat csak vakarom a felyem. A serto dolgokat szabad irni csak a tragar kifelyezesek tilosak? haha kamadavilaga nevetyseges hozzaallas de ez is tobb mint a semmi. Helyetekben lezarnam a hozzaszolast

  Keves cigany ment ki ki kanadaba ugy latszik. Vagy sok jott vissza? 1-2 innen is onnan is hozzaszol a irashoz.

  azet mert egy per tart szinte mindenki az apaba tenne a legvastagabbat ez hol fer ? en az anyaba helyeznem ,
  Joggal van az apanal a gyerek aki ezt nem tudja megerteni az hulye elvakult komunista vagy uttoro. nekem 100.
  -tonkre akarja az anya tenni az apat ezzel a cikkel ? Igen. csupan a velt
  igazsag miatt persze. ez buntetendo dolog ? es jottok TI a csorda.

  csak 2 napot idezek vissza.

  1,Okoska Torpapa jon es seggedbe fog aranyeret keresni azt nezegethetsz mert nyomod a hulyeseget ezerrel. Hogyan allitasz problemaba barkit te madar. (csak nem megkivantad es kozosulni akarsz Pannaval ? vagy csak bas*ogatni akarsz valakit

  Tudtommal okoska mindent ert es hozzaszol mindenhez de ez itt balfek :
  *hogy fordulhat elő olyan itt Kanadában hogy nem ellenőrzik le az apa anyagi helyzetét*. – Honnan tudod mindezt csillagokban meg volt irva? mert nala van a gyerek fel hetet? a Tied tuti a NAV se ellenorzi …bezzeg nekem kuldott de az EEkartya megoldotta a problemam.Neked ?

  3, Kedves Nora Teged valaki nagyon felrevezetett mert a hozzaszolasoknal nincsen semmi azonosito amit a birosag elfogadna.
  *fenyegetest birosag ele is lehet vinni? *

  4, Luke Laky Te nem leszel a kedvence Ildikonak az mar biztos. en azert sem fogom a fbom ide erre az alpari helyre tenni.

  5 Pannanak kerdese *Megkérdezném miért volt alkalmatlan anyuka a gyermek nevelésére? ” mert mar alkalmas ? senki nem firtatta eddig az alkalmassagot ezert van tobbet nala a gyerek. gyakorolja, tapasztalja meg.

  6, Panna Verona • 2 napja
  És 42 évesen hinni kell a mesékben? Sőt 42 évesen már felelősen kell szülni! Akkor miről is beszélünk? Beszeljetek melle mert abban jok vagytok.

  7, Nora *Panna! Ez talan a holgy maganugye, hogy miert is szult az O koraban*
  A nagy kakit a maganugye ha ezt a dolgot ide kirakatta. Mindent ki kellene teregetni de o nem teszi masok probaljak elkenni ezt a nagy hatar szart amit anyuka rakott ide. Koszonjuk kanadavilaga.
  o mert nem szol hozza?

  8, Verona Pannanak*
  Kedves Panna! Lehet, hogy kegyed nem olvasta el a cikket rendesen?
  Amiben igaza van, hogy 42 évesen már felelős döntéseket kell hozni
  minden embernek, az anyuka meg is tette az addigi tapasztaltai szerint,
  viszont éppen az történt, hogy a gyermek születése után kezdődtek el a
  problémák. Addig “tündérmese” volt a kapcsolat, sehol nincs utalás arra,
  hogy előtte Kanadában bármi rosszat is tapasztalt volna az anyuka.

  -tunder szemu verona aki elovasta a cikket te vagy. A cikk olyan egyoldalu mint vezerunk Orban Vitya sunyi bandaja pesze nem a jeles vezerrol beszelek.Egy szerencsetlen kapcsolat ha tobb evig tart soha nem egy tundermese. 42 evesen nem feleszu anyuka hanem szamito anyuka ,elszamitotta magat mert ide jott sirni mindenkinek. Talan vigaszert, szamitok mindeki egyutterzesere csak mert nem vette felesegul apuka. Ezzel is komplikalva ezt a pofonegyszeru esetet. ahol pofara eses utani sirasrivasrol van szo.

  9,Nora Lukacs Pannanak
  *Igen Panna mindket szulot ismerem. Ha egy tizes skalan minositeni
  kellene Oket ebben az ugyben akkor az en pontozasom a kovetkezo keppen
  alakulna: Apuka -1 pont Anyuka 10 Nem kicsit elvakultsagot latok mert kulonben ha nem ezt az ugyet nezed akkor forditott lenne az a pontozas? hanyni hol lehet ?

  10, Margo kivetelesen rahibazott a fel igazsagra , hogy tart a per.

  dagonyazzunk erezzuk egyutt joll magunkat.

  • Kezdjük rögtön az elején….Torontóba lehet venni magyar helyesírási könyvet ? Túró Rudi azt kezd el sürgősen tanulmányozni..
   Zavarna ha csak egyszer !!! igazat mondanál és nem kamuznál folyamatosan …tudom van aki kajálja azt a sok maszlagot ami ki jön a szádból….de erősen lecsökkent a rajongó táborod létszáma…a bohócsapka nagyon jól áll neked 🙂

   • turorudi lennek ? nem de szeretem,

    minek bizonygassam ki vagyok .Teged sem engedtek ki a tebolydabol. itt ragadtal , lassan 1 eve nyomhatod, tuti elme roggyant vagy. ezt tutira nem varom meg… Juel erdekel is a kerdesed? igazat irtam te madar , orulj, hogy laszarom az egeszet, nem kapok semmit azert, hogy ber kommentelo legyek.

   • Juel te egy ### [Ez a hozzászólás moderálva lett!!]

 102. esetlegesen valaki reagalni szeretne ne varjon azonnali valaszt.
  Legmelyebb udvozletem mindenkinek.

 103. Janos! Folytonosan bele esel abba a hibaba, hogy ugy teszel mintha most hallottal volna az ugyrol es velemenyezed azt a vilag kulonbozo helyeirol. De sajnos atesel a lo tulso oldalara mert nem az ugyet hanem a kommenteloket kritizalod. Erdekes hozza allas egy forumon. Na es persze csak azokat kritizalod akik az anya mellett tettek le a voksukat. Furcsa nagyon furcsa. A masik eszrevetelem pedig az, hogy ahany holgy megfordult nalad az elmult evben azok amikor meg frissek akkor rogton itt kezdenek kommenteket irni aztan amikor lefut az idejuk soha tobbe nem hallunk feloluk egy pozitiv hozzaszolast sem az apa mellett, vajon mi lehet az oka? Lehet kozben megismertek? Ki tudja talan igy van. Elobb utobb majd “Panna” is az O sorsukra jut, de remelhetoleg azert a Niagara vizeses tetszett neki 😉

  • Ennek csak generált barátai vannak ! Ő generálja őket ! Kár az energiát pazarolni rá.. aki ilyen csekély intelligenciával született annak nem tudsz semmit megmagyarázni ….

  • Kivel keversz te ossze ? en nem vagyok az apa. Magasrol szarom le, a kavarasodat. pontosan ezert irtam , zarjak mar le a forumot mert ez szarkavaras. ebben te meno vagy.

   hibaba esek azert mert kritizaltam az elmult 2 nap hozzaszolasait ? elment az eszed vagy nem is volt. velemenyt is irtam de ha mar baszogatni akarsz
   szerinted ez mi ?

   -azet mert egy per tart szinte mindenki az apaba tenne a legvastagabbat
   -Joggal van az apanal a gyerek aki ezt nem tudja megerteni az hulye
   -tonkre akarja az anya tenni az apat ezzel a cikkel

   otthon mennyi gyerekelhelyezesi per van, mindegyikhez jar 1 forum ahol lehet ocsmarolni a masikat? ez kanada vazze. bocsanat a kivetelektol.

   furcsa furcsa es tessek : edesanyadat is szeretettel lattam az agyamban ha mar holgyekrol esett szo, nem emlitette? mellekesen kivel akarsz te , anyaddal ,lanyoddal ? Faszom foglalkozik a Panna es te Niagaras hulyesegeddel.

   Margo csak mert irtal a nyomorult 2 napban 1 nekem is elfogadhato dolgot MERT tart az a per … egybol ledegradaltal, generalt baratta ?
   eszem-faszom megall. VAGYIS mit akarsz nekem megmagyarazni? csekely ertelmunek belyegzel.
   B+, te is kevesz az apaval? nektek elment otthonrol a maradek eszetek is.

   Ki a f@sz kialtott farkast?
   Terapias kezelesre szorul itt mindenki.

   • Te János vagy ki a f…om!! Mocskos a szád!!! De ha az vagy akire gondolok hidd el hamar össze fogod szorítani… a fájdalomtól !!!
    Patkány!

    • en jeleztem ,hogy moderaljak a hozzaszolasomat te patkany mert szerkeszteni az mar lukszus.
     bezzeg a te hozzaszolasod nem te jelezted. Mert sertegetsz ???

     • János! Jó lenne , ha nem égetnéd magadat… pl. azzal, hogy a luxus szót sem tudod leírni ! És képzeld ez nem magyar szó !

     • Heyesiras huszar vagy. ez viszont igenis magyaros. kezed csokolom.

     • 5.-es anyag: Idegen szavak átvétele a magyar nyelvbe ! De gondolom hiányoztál?! Alapvető intelligenciád sincsen meg ember ?! Úgy gondolom nem is Jánosnak hívak, hanem Lacinak vagy Steve-nek … vagy majomnak.
      Ne égesd magad a kommentekkel apafi!
      Mér így is fél Kanadai magyarság rajtad röhög !

     • Te, hat irni sem tudsz! Olvasd mar el mit irtal Marika vagy Marianna?! Johat tegyuk a Szabot is ele?! Azt megneznem apano hogy kin is rohog a Kanadai Magyarsag! Dehogy felgyorsitsd a folyamatot Margo hogy tudd kin rohognek alj tukor ele.

     • Janos hozzaszolasa nem az enyem de ez az apafi apano?

      apafi erdelyi legnevezetesebb csaladja.te nagyon intelligens.

      mert kell gondolkodnod ha nem megy? mert nem a rokonaid, anyadat majmozod le?
      “Nem vonom kétségbe, h elmebeteg vagy!
      Nem kell bizonygatnod!!
      Azt sem, h anya szült!
      De azt sem, hogy ártány csinálta fel!!”

      talan tenyleg a szabo mariann nyilvanul meg margo alneven.

      Margo a Szotan es abbol az idegen szavak atvetele 7-8as tananyag.igen ez nalad hozza tartozik az intelligenciahoz?
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Intelligencia talan okosabb leszel ha elolvasod ebbol tutira nem eretsegiztel.

     • Nem Marika és nem Marianna vagyok ! Ha az lennék már régen nem élnél Te fogyatékos ! Az a szerencséd, hogy nem az én családomba történt ez az eset, mert már rég ketté lennél harapva !!!
      Ja és , hogy örüljél mindenütt ott hagyod a digitális ujlenyomatodat – ismerős szöveg – meg teszem a kellő lépéseket, magyarul fel leszel jelentve !

     • Akkor Apafi-t írok Te faszkalap !
      Az apafi Pesti szleng, na csak egy kicsit kellene gondolkoznod! Ha volna mivel!
      Ismét tanúbizonyságát adtad annak, hogy mennyire sötét vagy !

    • minden jot neked, nektek. minden vadaskodoknak kuldom az ajandekot.

 104. Kovács László

  Szép Jó Napot !
  Megnéztem ezt a videot, el olvastam 1-2 kommentet is .
  Nem tisztem megítélni egyik felet sem.. de gondolom véleményem lehet..
  Ad 1. Minden elismerésem azoknak akik ki mernek állni a nyilvánosság elé, és ország világ elött merik vállalni a történetüket.. az apa részéről csak nevetséges kommenteket láttam
  Ad 2. Hogy lehet az kedves Apuka, hogy 1 évig neveli Mo.-on a gyereket az anyja, aztán 1 évig Canadában, maaajd, és ott akarja hagyna a gyermekét!!?
  Ezt komolyan azt hiszi, hogy valaki elhiszi Önnek ???

  Ad3. : Milyen ember, emberi viselkedés az, hogy a gyermekem anyját megtévesztem egy hamis repülőjegyel, majd ki akarom toloncoltatni, és ki rakom az utcára egyedül, pénz, fedél minden nélkül egy vad idegen országban ?!?!??????
  FELHÁBORÍTÓ !!!
  Ad 4. : Hogy lehet az, hogy aki senkit nem ismert Canadában , most ennyien mellé álltak ? Ennyi barátja lett?

  Így viselkedik egy normális férfi ? Az én fiam is távol él tőlem rendszeres a kapcsolatunk, de soha nem jutott volna eszembe az anyjától elszakítani, mert rendesen neveli. Ne mondja nekem , hogy a fent nevezett anyuka nem nevelte a gyermeket , mert a tények nem ezt mutatják !
  Anya gyermek viszony, gondolom erről hallott?
  Gondos előre kitervelt akciójához azért gratulálok!
  De vigyázzon, mert a Canadai bíróság sem hülye!
  Anyukának kitartást és igazságot kívánok.

  • Minden tiszteletem neked, hogy elovastal sok sok kommentet.En nem tettem meg.
   4, facebook, egyesulet mittomen, szanalom.

   3, ezt honnan tudod? az apanak inditekot adott ilyenre az anya?

   2, ha igaz lenne az allitas akkor tenyleg nem akarta az apat, apanak. felhaborito. minek volt 1 evig kanadaban akkor ?

   1,nem olvastam. de meg fogom tenni.

   Nemtudom milyen tenyekrol beszel kedves Laszlo. honnan tudhatnank hogy neveli egyik vagy a masik ?

   Teny es valo nem helyen valo anya nelkul nevelni 1 kis gyereket, ez a belenk rogzult. persze apa nelkul sem az igazi nemde? erre talaltak ki a hazassagot.

   Mert nem vette felesegul az apa a gyereke annyat? 1 evig kanadaban elt. Nem volt ra ido? vagy ekkor mar gyujtotte a baratokat? nem is erdekel.

 105. Vida Róbert

  Kedves anyuka, kedves Apuka!
  Nézzük a tényeket: ez az állapot senkinek sem jó, nem jó az apának, mert folyamatos felügyelet kell a gyerekre, nem jó az anyának , mert nem tudja az otthonában nevelni a gyermeket, és nem jó a gyereknek, mert ide-oda van rángatva .
  Gondolkozzanak! Nem hiszem el, hogy nem tudnak megegyezni !
  Apuka legyen nagyvonalü és nézzen magába…egy gyereket csak az anya tud hosszú távon napi 24 órában nevelni, az anyának nem gond ha nem megy sehova és éjszakázik vele….stb.
  Anyuka ön meg biztosan megengedi az apának , hogy láthassa a gyermekét, sőt még talán ki is viszi hozzá !
  Kompromisszumot kell kötni, mert itt nincsen megoldás!
  1 vesztes van a GYERMEK ezt kéne felfognijuk és nem a sértődős szülőt játszani, hogy nem jött össze és most ahol tudok aládteszek !
  Apuka, ha bebizonyosodik ez a reptéri átverése, akkor a bíróságon nagy bajban lesz…. jobban járna, ha okosan gondolkozna és elengedné őket ill. vissza vonná a keresetet.

  • Kedves Vida Robert! Onnek tokeletesen igaza van. Igy kellene az egesz ugyet lerendezni ahogy leirta, bekeben, baratsagban es akkor senki de foleg a kislany nem serulne. Ezt inteligens emberek igy szoktak rendezni, de sajnos ha az egyik fel nem er fel arra a szintre, hogy ezzel tobbet art a gyermekenek mint a volt tarsanak akkor ilyen es ehhez hasonlo ugyek gazdagitjak a birosagokat!

 106. Ki a faszom tesz fel kilos aranylancot egy gyerek nyakaba? Szuloknek: Taps-taps-taps

 107. Vazz, nagyon kemeny, elolvastam az osszes kommentet. Annyira magyarok vagyunk. Barhol is eljunk a vilagban. Mondom ezt:
  5252.9 km

  tavolsagbol 🙂

 108. Csak azt nem értem, hogy jöhet valaki össze egy ilyen emberrel?! Csókolom ilyen naívnak tetszik lenni ?

 109. Kedves Apuka! Komolyan hülyének nézi a Canadai igazságszolgáltatást? Legyen férfi! Ismerje be a hibáit, és legyen nagyvonalú!!! Csak az időt húzza, de ez rettentő sokba fog kerülni Önnek ! ÉS nem csak anyagira gondolok !!!!! Ilyent ép lélekkel rendelkező ember nem tesz ! Nézzen mélyen magába, és, ha van lelke akkor ismerje be a hazugságait. Bár az ilyen típusú embernek hiába mond bárki bármit…. egy próbát megért! Az a baj, hogy saját maga is elhiszi a kreált hazúgságait ! Szégyelje magát ! De sikeres úton halad afelé, ha a kislánya fel fogja a körülötte levő tényeket, akkor szépen utálni fogja!

 110. En nem ismerem egyik felet sem, csupan az itt talalhato ujsagcikket olvastam el es a hozzatartozo rengeteg hozzaszolasba olvasgattam bele. En nem itelek el senkit az ugyben mivel az eremnek ketto oldala van es az apuka szajabol en nem olvastam a tortenteket. Arra azert meg kivancsi lennek….. Viszont azt nem ertem, hogy hogyan lehet egy kisgyerek kanadai allampolgar az egyik szulo tudta nelkul. Erre szeretnem megkapni a valaszt egyebek kozott DE!! csak olyan illetotol aki tudja a jog erre torteno vonatkozasat Kanadaban. Rengeteg pocskondiazo megjegyzest olvastam itt amire nem talalok szavakat. Erdekes modon nagyon sok embernek van rengeteg ideje….Pl: Nora Lukacs osszeszamolta hany neven jelentkezett be az apuka. LOL Szamomra meg az is erdekes, hogy Luke Laky -aki elmondasa szerint Siofokon el, ahonnan a Szabo Marianna is szarmazik- miert az edesapat vedi? Akkor meg kiemelnem SF neven futo hozzaszolast is aki szerint az edesapa pilota, vallalkozo , epiteszmernok es meg ki tudja, hogy mi…:) Csupan annyit kell tenni, hogy a Googleba bekell irni az edesapa nevet es maris megtudjuk a foglalkozasat es ezaltal megtudjuk, hogy SF oriasi marhasagot allit… Erdekesnek talalom meg a Kanada Vilaga legutolso megjegyzeset is:” Ha még nem hallott a borostyánláncról és hatásáról, akkor a mai napra jutott egy újabb ismeret” wowww Szerintem egy ujsag ilyen hangnemet nem engedhet meg maganak! Az ujsag tenyeket kozolhet dehogy beleszoljon a vitaba es ilyen hangnembe???? Ahogy olvasgattam a dolgokat szerintem a Kanada Vilaga ujsag nem partatlan! Mas: Az edesanya erdekes dolgokat nyilatkozott: A 71 eves nagymama a 35 eves baratjaval.. woww erdekes modon ez senkinek nem szur szemet? Kivancsi lennek akik ismerik a nagymamat vagy az edesapat ezt miert nem tamadjak meg? Talan tenyleg igaz? Ha egy kapcsolatba beleszol az anyos akkor ott tenni kell ellene..szerintem… Elhiszem az edesanyanak, hogy a nagymama megmergezte a kapcsolatukat DE! ha a ferfi igazan szereti a not akkor megoldja ezt a problemat. Azt sem ertem, hogy miert kellett “szponzori orvosi vizsgalat”…. Az edesanya egyszeruen kijohetett volna menyasszony vizummal vagy elveszi ot az illeto uriember Kanadaban. Az edesanya allitasa szerint 2012 junis 6-an megerkeztek Kanadaba es elmondasa szerint ugy volt, hogy nyar vegeig osszehazasodnak.. Ez miert nem tortent meg? Mi volt az oka? Erre is kivancsi lennek es arra is ez miert nem volt ez into jel az edesanyanak? Miert kellett addig varnia amig a vizuma le nem jart? Ha csak magambol indulok ki -nagyon sok “red flag”-et talaltam a sztoriban- en mar regen leleptem volna az edesanya helyeben! Ha tenylegesen annyit “szenvedett”…. Miert kellett ezt elturni??? Arra is kivancsi lennek, hogy ki mondta neki, hogy az o neve “kuss” mivel nem fizet a rezsibe mert tegyuk fel, hogy a parja mondta neki akkor mar regen rossz… Azt is nehez elhinnem, hogy mikor a szuleivel beszelt az edesanya mindig volt ott mellette valaki. Egyszeruen fogja meg a telefont es vigye be a szobajaba…. Nagyon kivancsi lennek mindket fel velemenyere.. ja es egy olyanera aki tudja a jogot …. En nem itelkezem mivel nincs jogomban megtenni sem nekem sem masoknak csupan kerdeseim merultek fel az itt olvasott ujsagcikk es hozzaszolasok alapjan. Kivanom, hogy minel hamarabb megoldodjon az ugy mar csak a gyerekre valo tekintettel is es nagyon jo egeszseget kivanok mindenkinek! Az esetleges helyesirasi hibakert pedig elnezest kerek … kulfoldon szulettem…
  A gyerekert pedig imadkozom, hogy minel elobb rendezodjon a sorsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*