Torontóban járt a magas házak tetején ugrabugráló orosz srác (+video)

Toronto | Hong-Kong és Dubai után a torontói magasházakon is megcsillogtatta tudását (vagy inkább elmeháborodottságát) Oleg Cricket, aki annak a – főleg orosz és ukrán fiatalok által képviselt – épületmászó generációnak a képviselője, akikről nem szeretnénk, hogy példát vegyenek gyermekeink.  36 emelet magasan egy elhibázott csúszás és vége mindennek..

 Oleget és operatőrét egyébként letartóztatták, mert illetéktelenül hatolt be az egyik lakóépületbe. A rendőrség 5  ezer dollárra bírságolta a párost. Bizonyára nem vágja földhöz a büntetés, hiszen a Torontóban készült anyagot a Bomberg svájci óragyártó cég is bemutatta reklámanyagként a saját twitter-oldalán, korábban pedig a Red Bull TV promótálta Oleget, akit úgy mutattak be, hogy az ember, akinek nincs tériszonya.

A CBC megpróbálta elérni az óragyártó cég képviselőit, hogy megtudják, vajon az ő megbízásukból készítették-e az idegölő videót Torontóban, de nem jártak sikerrel, mivel a cég nem válaszolt. A Szibériában született Oleget is felkeresték, aki azt a választ adta, hogy ő kereskedelmi alapon végzi tevékenységeit, így nyilatkozni is csak pénzért, 500 dollárért hajlandó. Ebből nem is lett semmi.

  Az alábbi videót kizárólag olyanok nézzék meg, akik nem szívbajosak!!! Utánozni pedig senki ne utánozza, mert ez egy életveszélyes őrület! Nézni is rossz!!!  Mi szóltunk!!!

A Bomberg Twitter videója

Ennek az épületnek a tetején akrobatikázott az orosz

Ennek az épületnek a tetején akrobatikázott az orosz “Mr. nulla tériszony” Torontóban

Dubai-t is meghódította már Oleg, akit a Youtube-on 300 ezren követnek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*