Csepregi Éva a kanadai vendégszereplésükről mesélt (+video)

 Csepregi Éva és a Neoton Família Sztárjai az első alkalommal megrendezett Pannon Summer Fest vendégei voltak az elmúlt hétvégén. A  könnyűzenei fesztiválról már hazatért énekesnő a kanadai élményeiről beszélt a FEM3 Caféban. A beszámolóból az is kiderült, hogy Kubában még mindig őrzik a Neoton Família emlékét. 

 Hatalmas élményekkel gazdagodott Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője Kanadában, ahol most járt második alkalommal. Tavaly tavasszal a Cambridge-i (Ontario) Kossuth Házban lépett fel. Akkor egyedül érkezett, most viszont a Pannon Summer Festre a teljes zenekar meghívást kapott.

Az egy hetes kanadai tartózkodása alatt a zenekar tagjai igyekeztek a főbb látványosságokat is megnézni. A Niagara vízeséshez közelségét sem hagyták ki, bár a klasszikus attrakciókról rendre lebeszélte őket valaki. Például ezért sem hajóztak be a vízeséshez, mert ott “úgy is csak olyan nagy a pára”.

 A fesztiválról és a szervezésről is jó véleménnyel volt Csepregi Éva, aki bízik abban, hogy hagyománnyá válik a Pannon Summer Fest, és évről-évre érkezhetnek majd a magyar zenekarok, hogy a helyi közösséget szórakoztathassák.

A teljes élménybeszámoló:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*