Magyarországot népszerűsítették az AirTransat kanadai roadshow-ján

 Több ország turisztikai bemutatása mellett Magyarország is terítéken volt az AirTransat kanadai roadshow-ján. A bemutatón a Magyar Turizmus Zrt. New York-i képviselete vett részt a légitársaság meghívására. Az eseménysorozat állomásai Kanada néhány jelentősebb városai voltak: Torontó, Montreál, Hamilton, Kitchener és Québec City.

Fekete Magdolna Magyar Turizmus Zrt.

Az öt helyszínen a magyarokkal együtt összesen 900, a Transat Holidays útjait értékesítő utazásszervező volt jelen. A magyar képviselet részvételének a célja pedig az Air Transat júniusban induló közvetlen Toronto-Montreal-Budapest járatainak népszerűsítése, illetve Magyarország, mint ideális úti cél bemutatása volt.

 A Magyar Turizmus Zrt. intenzív marketingaktivitásba kezdett a kanadai piacon, ebben kiváló partnere az AirTransat. A megbeszélések szerint az MT Zrt. New York-i képviselete a nyár folyamán internetes szemináriumot (webinárt) és prezentációt is tart a légitársaság szakembereinek. Továbbá részt vesz az ottawai Travel and Vacation Show-n márciusban, ahol az Ottawai Magyar Nagykövetség közreműködésével gasztronómiai bemutatót és sajtótájékoztatót is tart. A képviselet célja, hogy a kanadai szakmát informálja, és szoros együttműködést alakítson ki azokkal a légitársaságokkal, melyek budapesti légi járatot indítanak, ennek megfelelően januárban már Ódor Bálinttal, Magyarország kanadai nagykövetével is találkozott Fekete Magdolna Ottawában.

Növekvő kanadai érdeklődés Magyarország iránt

A kanadai érkezések és vendégéjszakák száma dinamikusan nő: a KSH adatai szerint 2014-ben Kanadából 33.100 vendég látogatott hazánkba, akik összesen 91.400 vendégéjszakát töltöttek el a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken. Ez a vendégszám tekintetében 5,4%, míg a vendégéjszaka-szám esetében 8,3%-os növekedést jelent 2013-hoz képest. Az eseménysorozatról további részleteket itt olvashatók angolul:

iconarrowhttp://www.paxnews.com/article/transat-launches-2015-europe-program

iconarrowhttp://www.paxnews.com/article/air-transat-unveils-2015-europe-program

iconarrowhttp://www.paxnews.com/galerie/72157650750870492

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*