Kubai ritmusok a Pannon Summer Fest-en | Bemutatjuk a fellépőket – 2. rész (+video)

  A Kanada Világa portálon folyamatosan bemutatjuk a nyári Pannon Summer Fest könnyűzenei fesztiválnak a fellépőit (2016. július 8-9), hogy előzetesen is az érdeklődő olvasóink megismerhessék a programokat. A fellépőket Kovács László a Pannon Retro Production szervezője mutatja be több részben. 

 Múlthéten a magyar Dolce Vita zenekart ismerhették meg a kedves olvasóink>>

Most pedig a kubai ritmusok szerelmesei örülhetnek, hiszen Café Cubano-t mutatjuk be, akiket nem csak a fesztiválon, hanem már májusban is láthatnak a magyar közösség tagjai:

 Ahogy a fesztivál felvezetőjében és a szlogenjében is látható a könnyűzenei fesztiválunknak lesz egy
különlegessége,. Igazi hamisítatlan kubai zene.

Jorge Betancourt és a város vezető cubai zenészeiből álló zenekara a Cafe Cubano előadásában. Ők Toronto egyik legkedveltebb és legnépszerűbb salsa & timba együttese.

Aki szeretné Őket élőben látni és  egy kis ízelítőt kapni a legforróbb táncparkett-barát cubai zenékből még a nyári fesztivál előtt, akkor szeretettel várjuk május 21-én szombaton este a Milan Hallban, ami a Pannon Retro Production egy különleges – a nyári fesztivált felvezető programja.

Sok szeretettel várunk mindenkit, hölgyeknek a belépés este 10 óráig ingyenes. A zenekar pedig ezzel a koncerttel ünnepli fenállásának 12-ig évfordulóját ami szintén egy garancia a forró hangulatra.

Részletes információk a poszterünkön.

Nyomtatott

buek-logoItt, a Kanada Világa portálon a Pannon Retro által szervezett valamennyi jövőbeli koncertről, és rendezvényről folyamatosan hírt adunk, így nem maradnak le semelyik eseményről sem. Pannon Retro>>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*