Kanadába utazik? 2016 március 15.-től életbe lépnek a változások

Tájékoztatjuk a Kanadába utazó magyar állampolgárokat, hogy Kanada 2015. augusztus 1-jén bevezette az elektronikus beutazási engedélyt (Electronic Travel Authorisation / Autorisation de voyage électronique, röviden: eTA), amely 2016. március 15-től lesz a vízummentes beutazás feltétele.

A beutazási engedély hiányában a Kanadába induló repülőjáratra történő beszállítást a légitársaság meg fogja tagadni.

kanadai Kormány magyar nyelvű tájékoztatója az alábbi linken érhető el:

iconarrowhttp://www.cic.gc.ca/english/visit/eta-facts-hu.asp

Javasoljuk, hogy utazása előtt alaposan tájékozódjon a Külgazdasági és Külügyminisztérium Utazási Tanácsok tájékoztató oldalán:

iconarrowhttp://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika?kanada

Korábbi írásunk pedig itt olvasható:

Változás a Kanadába történő beutazás szabályaiban

4 hozzászólás

  1. Nem kell szidni a magyar kormányt! Mindenkinek szigorítások jönnek! A svájciaknak, németeknek…., mindenkinek, aki Kanadába akar utazni! Na, errôl is Orbán tehet?? Gondolkozzon kérem! Nézzen utána pontosan a rendelkezéseknek, mielôtt mocskolódna!! Tegnap a Swiss gépen ki volt írva angolul, hogy változások lesznek a kanadai beutazást illetôen. Ugye a ” szarházi mocskos magyar kormány” a felelôs?????!!! Ekkora sötét, buta gyûlöletet még nem tapasztaltam!

  2. Kanadanak is kell az ETA Magyarorszagra? Ez nem korrekt!

  3. En megcsinaltattam tavaj,par perc volt online,rogton kuldtek az emailt,hogy beutazhatok Kanadaba es ez a regisztracios szam egeszen addig jo amig lenem jar az utlevelem,so mehetek par evig meg akarmikor. Szerintem nem rossz otlet,inkabb 7 dollart veszitsek,mint meglepetes erjen a repteren. 🙂

  4. Szerintem Kanada is veszit a varazsabol,miutan behozta a migransokat.Nem volt eleg jo pelda,hogy mit muvelnek Europaba?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*