Már lehet foglalni jegyet a SkyGreece Toronto – Budapest járatára: CAD 800 oda-vissza

gos-skygreece

A hivatalos reklám 899 amerikai dollártól (csillaggal)

 A SkyGreece légitársaság végre elindította saját weboldalát egy hónappal a beígért Budapest – Torontó légijárat indulása előtt. A közvetlen transzatlanti járatra már elkezdték értékesíteni a jegyeket, így hát megnéztük mibe kerül a görögökkel Kanada és Magyarország, – egészen pontosan Torontó és Budapest között átszállás nélkül közlekedni.

Ahogy az év elején bejelentették, valóban a levegőbe fog emelkedni májusban a SkyGreece Torontó és Budapest között közlekedő járata, legalább is jegyet már lehet rendelni rá. Az előkészületeket mutatja az is, hogy két hete Budapesten landolt a SkyGreece egyik gépe, igaz egyelőre szervizelés céljából.

 

Torontó és Budapest viszonylat példája | május-június (798.90 CAD)

toronto-budapest

A honlapon a fenti menuben a “Book your Trip“-nél érdemes keresni, mert különben csak oda útra ajánl 799 dollárért a SkyeGreece főoldala jegyet.

  A SkyGreece weboldalán május 27.-ére tudtunk helyet foglalni a Torontóból induló járatra, és valamivel több mint két hetes magyarországi tartózkodás beállítása esetén június 11.-én repülnénk vissza Kanadába.

 Ez esetben a torontói Pearson reptérről május 27.-én 16:45-kor száll fel a görög légitársaság repcsije, hogy az éjszakát végigrepülve másnap reggel 8-órakor a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren dokkolhassunk és lázasan kezdjük keresni a csomagjainkat a 9 órásnál kicsivel hosszabb út után.

 A jegyrendelésnél beállított paraméterek szerint vissza tehát június 11.-én indulunk és 15:00-kor száll fel a gép Budapestről, majd közel tíz órás út után torontói idő szerint 18:45-kor landolunk A Pearsonon.

Az odaút így 400.20 kanadai dollárra, a visszaút 398.70 kanadai dollárra jött ki jelen pillanatban.

Azaz összesen: 798.90 dollár a tarifa oda-vissza a görögökkel  Torontóból hazalátogatni egy felnőtt részére a turistaosztályon, akciós nyitó áron, szezonon kívül…!!!

Budapest és Torontó viszonylat példája | május-június (803 CAD)

 Ha valaki Budapestről indul neki Kanadának, akkor ő – a példa szerint – május 21.-én az első géppel elrepülhet (még volt hely). Budapestről 15:00-kor indul a repülőgép és 18:45-kor száll le helyi idő szerint Torontóban.

Szintén két hetes kanadai tartózkodást beállítva visszafelé június 3.-án megy a repülő, amely 16:45-kor száll fel Torontóból és másnap reggel 8-órakor száll le közvetlenül Budapesten.

Ebben a példában a jegy ára oda 400.60 kanadai dollár, vissza Budapestre 402.40 dollár.

Azaz összesen 803 kanadai dollár a tarifa oda-vissza egy felnőtt részére a turistaosztályon.

Persze számtalan beállítási mód lehetséges, amely a jegyárakat befolyásolják (dátum, turistaosztály, gyerek jegy, poggyászok, helyfoglalás..stb.), de ebben a pillanatban úgy látszik, hogy július elejéig 800 kanadai dollár körüli a jegy ára a fenti klasszikus utazási példákat alapul véve, azután elkezd drágulni a nyárra való tekintettel. Az alapárban két poggyászt lehet feladni, max 20 kiló súlyig, a harmadik csomag plusz 215 dollárba kerül. A kabinba pedig egy darab max. 8 kilós batyut vihetünk fel, ahogy az lenni szokott – többnyire.

4 hozzászólás

  1. Nagyon jónak igérkezik!

  2. Orulok neki, remelem tartosan fog kozlekedni!

  3. Szabó Rozália

    Hááát igen…. csak a jelenlegi görög helyzetet figyelembe véve, kicsit fél az ember, mennyire megbízható ez a járat….

  4. végre ujra egyenes járat remélem biztonságos is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*