Harcias lúddal találta szembe magát a férfi (+video)

Ádáz harc dúlt egy kanadai férfi és egy lúd között. A szakértő szerint csak egy mód van arra, hogy elkerüljék a konfliktust, ha hasonló helyzetbe kerülnek.

Elképesztő harc lett a vége a dolgára igyekvő kanadai dolgozó és egy lúd találkozásának. A szárnyasnak nem tetszett a szembe jövő férfi, és pillanatokon belül rátámadt, rárepült ijedt áldozatára, aki egy újsággal próbálta elhessegetni. A férfi hiába tett párbajtőrözőket is megszégyenítő mozdulatokat, a harcias ludat nem tudta eltántorítani. Sőt, csak még jobban feldühítette a hadonászó férfi, aki megnyugodván, hogy elűzte a harcias állatot, elindult földre dobott táskájáért. A lúd azonban többször utána futott és rárepült. A vicces videó az internet egyik szenzációja lett.

– Csak akkor támadnak, ha meg akarják védeni partnerüket, fészküket. Bárki is megy a területükre, azt fenyegetésként élik meg – mondta a Daily Mailnek Nathalie Karvonen, a torontói Wildlife Center ügyvezető igazgatója. Hozzátette: mindenkinek, aki egy ilyen helyzetben találja magát, azt ajánlja, hogy fordítson hátat, és menjen el, semmiképp se keveredjen harcba, mint a videón látható férfi.

borsonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*