Ganxstáék Torontóban nyitották az Észak-amerikai túrájukat (+video)

A sör sem hiányzott

Mikrofonnak látszó sör | Fotó: Nagy Szilvia

A magyar gengszter hip-hop fenoménja, a lányos anyukák rémálma Ganxsta Zolee, na meg a kartel bő egy hetes amerikai koncertturnéra indultak tegnap, és helyi idő szerint csütörtök délután sikeresen megérkeztek Torontóba, ahol mostanában egymásnak adják a kilincset a magyar zenekarok. Két hete a népszerű Tankcsapda is a kanadai metropoliszban vendégszerepelt.

 A Los Angelest, Brooklyn-t és Garfield-et érintő egy hetes körút igazából Kanadában kezdődött, hiszen Ganxstáék Torontóban szálltak át, és ha már így alakult, akkor a túra szerves részeként toltak egy gyorsat a torontói magyarok nagy-nagy örömére.

 A rapid koncertnek a Club Hispano adott otthont, és egy rövid hangolás után, már szólt is a jó, a rossz és a kartel.. 

 A hosszú repülőút után szinte rögtön lezavart koncert ellenére nem fáradtak a tagok, Zoliék nagyon közvetlenek voltak. Készségesen fotózkodtak és váltottak pár szót a kis szórakozóhelyen összegyűlt publikummal. Kiderült az is, hogy Zolival nem volt semmi gond a torontói reptéren, de Big Daddy Lacát elsőre nem igazán akarták beengedni az országba a hatóság éber kanadai őrei. Egy kicsit jobban elbeszélgettek vele mint ahogy azt az ember szeretné, nem is volt könnyű menet, de végül, sikerült neki is belépni Kanadába.

 A Kartel November 21.-én már Los Angelesben lép színpadra, majd 27.-én Brooklyn és végül 28.-án Garfield lesz az amerikai túra végállomása.

Ganxsta Zolee és a Kartel visszatérő vendégek Torontóban.

Videó: Nagy Szilvia

10 hozzászólás

  1. MIT KERESNEK EZEK ANADABA?? Ennyire igenytelenek az ujj BEVANDORLOK? Beszaras!

  2. Anno mimeg a Konc zsuzsara Jaroka Sandora stb stb jartunk!!! Az en generaciom!

  3. Mi ez pince club és hol van a közönség????????????

  4. Zenekar hol van ? most megint minidick lemezről és rá ének vagy mi ?

  5. Don't be a fuckin' retard…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*