Fantasztikus előfoglalási árak az Air Transatnál a 2016-ra Budapest, Montréal, Torontó útvonalakra

airtransat-crewAz Air Transat 2016. június 2. és október 13. között ismét elindítja közvetlen járatait Kanadába. Budapestről Torontóba közvetlen járattal, míg Montreálba Torontón keresztül átszállással jutnak el az utasok. A légitársaság előfoglalási akciót hirdetett a nyári járataira. Az akciós árú retúr jegyek már 155.000 Ft-tól (A gyengélkedő kanadai dollárra átszámítva ez ma kb. CAD 775) foglalhatók illetékkel együtt. – adta hírül a Turizmus Online.

 Tavaly a sok év szünet után ismét közvetlen Kanada – Magyarország kapcsolatot létesítő Air Transat  első járatának fogadására és az ünnepi megnyitóra meghívta a légitársaság portálunkat, a “Kanada Világát” is, melyet jeles delegáció köszöntött. A budapesti ünnepi fogadásról készült fotóalbum itt tekinthető meg.

Kanada mint úti cél

 A kanadaiak egyre inkább választják úti célnak Európát, és növekedett a Magyarországra érkezők száma is az Air Transat közvetlen járatának köszönhetően tavaly.

 Ám Kanada is rengeteg felfedeznivalót tartogat a magyar turistáknak: Montreál, a franciás hangulatú romantikus város a nyári fesztiválok sokaságával, a fantasztikus földalatti városával. Innen egy kis továbbutazással könnyedén elérhető a főváros, Ottawa is.
Torontó a gazdasági központ, a nyüzsgő metropolisz felhőkarcolóival, zöld parkjaival, híres múzeumaival, és a Niagara-vízeséssel várja a látogatókat. Csatlakozó járattal pedig Vancouver is elérhető, amit egyik oldalról az óceán, míg másik oldalról a fehérsipkás hegycsúcsok határolnak, nem beszélve a lenyűgöző szépségű nemzeti parkokról…

10 ok, amiért érdemes az Air Transattal utazni:

1. Közvetlen járat Budapest és Kanada között
2. Személyre szabható fedélzeti szórakoztató rendszer
3. Ergonomikus utastér új formájú ülésekkel és természetes hatású világítással
4. Barátságos, figyelmes és készséges személyzet
5. Ingyenesen feladható csomagok 23 kg-ig
6. Club Osztály nyújtotta előnyök és kényelmi szolgáltatások
7. Fókuszban a család program, mellyel egyszerűvé és streszmentessé válik a kisgyermekekkel történő utazás
8. Versenyképes all inclusive árak
9. Több mint 50 különböző útvonal Európa és Kanada között, lehetőséget biztosítva az átszállásra másik városban
10. Fenntartható turizmus támogatása és előmozdítása

Röviden az Air Transatról

Az Air Transat Kanada vezető légitársasága, mely évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába. A légitársaság flottája 21 db szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll. A vállalatnál 2000 munkatárs dolgozik.

Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Euróbába és a Karib-térségbe.

A légitársaság 2015-ben ismételten elnyerte a Szabadidőre szakosodott legjobb légitársaság Észak-Amerikában díjat, melyet az utasok véleménye alapján ítélt oda Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég.

Budapest-Torontó | csütörtökönként | indulás: 12:15, érkezés: 16:55
Torontó-Budapest | szerdánként | indulás: 19:50, érkezés másnap: 10:40

Az Air Transat légitársaságot Magyarországon az AVIAREPS Kft. képviseli.

Elérhetőség: Airtransat.Hungary@aviareps.com

A kanadai légitársaság előfoglalási akciót hirdetett a nyári járataira (természetesen retúr!)…

Közzétette: Kanada Világa – 2016. január 18.

13 hozzászólás

  1. Az Air Canadának is vannak közvetlen járatai Torontóból Budapestre. Nem tudom, hogy ők is csak nyáron indítják-e, vagy előbb is volt-e már közvetlen járat, de jelenleg a nyári időszakra már lehet jegyeket venni.

  2. kar hogy csak nyaron! most is indithatna hetente egyet budapestre kozvetlen…

  3. Sajnos Eszak Amerikai repulojegyek Europai es Azsiaikhoz kepest nagyon dragak..most neztuk az utat Manilaba..Air Canada kb $400 -ral tobb szemelyenkent mint az Azsiai legitarsasagok..az uj most inditot legitarsasagot biztos megoli Air Canada es Westjet megint epp ugy mint ahogy a tobbivel is elbantak az utobbi 10 evben..

  4. Pálffy Erzsébet

    Szuper!!!! Ez nagyon jó árnak tűnik

  5. És oda is ér? vagy az oceanba köt ki….

  6. Az Air Transat egy undorito,csalo legitarsasag…Igernek fut-fat es becsapjak lehuzzak az utasokat…Mindenkinek ajanlom kerulje el oket…Sajat tapasztalatbol irom…Undorito egy nyalis banda..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*