Nem kímélte magyar származású ellenfelét sem Darányi Zsolt, sajnos le is sérült

Hiába őrizte meg makulátlan mérlegét és gyarapította kiütéseinek számát szombat este a Kanadában élő Darányi Zsolt, úgy tűnik, hogy a 21 éves öklöző hosszabb kihagyásra készülhet.
DaranyiZsoltKez

Zsolt keze már azóta gipszben

Zsolt édesapja elmondta, hogy a szombat esti mérkőzés első menetében kiújult a korábbi kézsérülése, így legalább 6 hónap pihenő várhat rá. Zsolt keze azóta már be is van gipszelve.

 A magyar származású amerikai Jacob Szilasi, Zsolthoz hasonlóan eddig hibátlan volt (4-0-0 TKO/TKO).
“Zsolti a mérlegelésen tudta meg, hogy változott az ellenfele és 4 menetről hatra változott a menetszám. Egy veretlen, magyar származású srácot kapott, aki még soha nem volt padlón. Sajnos már az első menetben, az első léütésnél megfájdult a keze, aztán a meccs végére látni is lehetett, hogy keveset használja a jobbosát. Általában jobb kézzel üti ki az ellenfeleit, de most nem tudta úgy meghúzni, mint ahogyan szokta. Most beszéltem vele, minimum 6 hónap kihagyás várhat rá. Meg kell röntgenezni, mert nagyon fel van dagadva, elképzelhető, hogy el is tört. Felhívja majd Lennoxot (Lennox Lewis – a szerk.), ő ismer egy kiváló specialistát. Most kell rendbe hozatni, nehogy később nagyobb baj legyen belőle.”

Zsolt profi mérlege: (9-0-0, 9KO).
forrás: id.Darányi Zs. és profiboksz.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*