Darányi Zsolt eljegyzéssel kezdte az új évet, január végén pedig már újra a ringben láthatjuk

 KV – Toronto | Még tavaly májusban szenvedett komoly sérülést a jobb kezén ifj. Darányi Zsolt profi ökölvívó, amikor a magyar származású Jacob Szilasival kesztyűzött. Azt a meccset a sérülés ellenére is TKO-val nyerte Zsolt, de azóta nem volt mérkőzése. Persze a színfalak mögött fenomén módjára edzett és készült a Torontóban élő fiatal ökölvívó, hogy az új esztendőben tovább gyarapítsa hibátlan mérlegét.

 De az új év nem csak a bokszról szól Zsoltnak, hiszen az év első napján eljegyezte élete párját, a montreáli Dombi Claudiát, aki Zsolthoz hasonlóan szintén erős keresztényi szellemben éli életét, kapcsolatuk is ennek köszönhető. Zsolt is, és Claudia is egy nem túl jó kapcsolatból találtak egymásra, és mind a kettőjüknek az előző kapcsolatukból született már egy-egy gyermek. Mielőtt még nem ismerték egymást a Jóistenhez fohászkodtak, hogy az általuk elképzelt társra, az életük párjára leljenek, és az Úrnál meghallgatásra talált imájuk, hiszen egymás útjába sodorta őket az élet. 2017 január elsején pedig az eljegyzés is megtörtént.

 Mindeközben Zsolt édesapja elmondta lapunknak, hogy fia keze is szépen javult az elmúlt hónapok alatt, sőt teljesen helyre jött. A következő meccsére így már nem is kell sokat várni, amely január 28.-án Philadelphiában lesz.

Sok boldogságot az ifjú párnak, és rengeteg K.O. győzelmet Zsoltnak a ringben | Fotó: Darányi család

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*