Bepereltél Celine Diont

Aligha akad olyan híresség, akit nem citáltak még bíróság elé. A kanadai énekesnőt, Celine Diont elmaradt túlóra pótlékért pereli egy volt alkalmazottuk.

Céline Dionés férje, Rene Angelli nem bánik kesztyűs kézzel az alkalmazottaival – ezt állítja legalábbis egy volt ezermester, aki most azért adott be keresetet a házaspár ellen, mert szerinte korábbi munkaadói nem fizették meg kellőképpen.

A vádirat szerint Keith Sturtevant 2009 márciusában kapott megbízást a pártól. Bár a szerződése szerint raktár menedzseri pozícióban dolgozott, rendszeresen átjárt kisebb-nagyobb javítási munkálatokra a pár floridai, Hobe Sound-i villájába. Az ezermester akkor kezdett gyanakodni, hogy mégsem csinált jó boltot, amikor kiderült, hogy kiemelt, menedzser szintű állása ellenére sem vehetett fel, vagy rúghatott ki munkásokat.

Az floridai munkajog lehetővé teszi a munkaadóknak, hogy a kiemelt munkavállalók túlóráit kiemelt bér formájában fizesse ki, de Sturtevant szerint a fizetésén egyáltalán nem látszott meg, hogy rendszeresen jóval többet dolgozott a heti normál 40 óránál.

A férfi azt állítja, hogy a pár nem megfelelően és illegálisan adott neki kiemelt munkakört, azzal a céllal, hogy a túlórákat ne kelljen kifizetni, és rajta kívül jónéhány munkásukkal megtették ugyanezt.

A munkás jelenleg az összes elmaradt bérét szeretné jogi útonvisszakapni. Celine Dion képviselői egyelőre nem regáltak a perrel kapcsolatban.

Forrás: starity.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*