Bemutatjuk a Pannon Summer Fest fellépőit – 5.rész: Zenegép (+video)

Az együttes itteni, jó képességű zenészek alkotta új formáció. Hitvallásukról, zenéjükről és céljaikról Ők mondták :,,Az inspiráció hogy összeálljon ez a csapat onnan jött, hogy híres Magyar zenekarok műveit el tudjuk juttatni az új generációkhoz. A csapat tagjai hozzájárulnak tapasztalatukkal és odaadásukkal e nemes cél eléréséhez.    

Mottójuk: “Éltessük együtt a Nagy Magyar Legendákat!”

A zenekar tagjai Nádasdy Zsolt – gitár, ének

                             Zónai Attila – billentyük, ének

                             Szabó Ádám – dob

                            Jorgio Dacosta – basszus gitár

                            Nádasdy Noémi – billentyük, szaxszofon, vocal

A zenekar a hétvégén mutatkozott be a Pannon Retro Production első szabadtéri rendezvényén a Pannon Hampton Picnic-en. A rendezvényt mind a szervezők mind a zenekar elsősorban a fesztivál főpróbájának tekintette. A nagyon jó hangulatú hétvégén a kilátogatók izelitőt kaphattak  az igényes, színvonalas színpad, fény és hangtechnikából. A Zenegép együttes jóvoltából pedig egy felejthetetlen, nagyszínpados szabadtéri koncert részesei lehettek, előre vetítve a közelgő zenei fesztivál hangulatát. Mindazoknak akik nem tudtak kilátogatni erre a koncertre egy kis ízelítő a koncertből és a hangulatából.

Itt a Kanada Világa portálon a Pannon Retro által szervezett valamennyi jövőbeli koncertről, és rendezvényről folyamatosan hírt adunk, így nem maradnak le semelyik eseményről sem. Pannon Retro>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*