Bemutatjuk a Pannon Summer Fest fellépőit: 4. rész (+video)

A fesztivál fellépői sorozatunkban korábban már bemutattuk a Dolce Vita zenekart és énekesét Jáger Gyuszit. Azóta azonban volt Budapesten egy nagysikerű Flipper Öcsi emlékkoncert melynek sikerét és hangulatát jól érzékelteti egy kedves rajongó alábbi írása, és az ott készült videó:

 ”A vasárnap esti Flipper Öcsi születésnapi emlékkoncert margójára: Ez a kezdeményezés nagyon jó ötlet volt, bárkiben is merült fel. Sokkal-sokkal előbb esedékes lett volna, aktualitás is lett volna (pl.50. születésnap, stb…), de a lényeg, hogy végre valahára összejött egy emlékkoncert. Azon az estén Öcsi zenésztársai minden tőlük telhetőt megtettek azért, hogy méltó emléket állítsanak Öcsinek és a közönség is jól érezze magát. Azt hiszem, ez sikerült is, fergeteges buli kerekedett. 

 Az est sikeréhez jelentősen hozzájárult, hogy a fellépők között volt egy srác, aki szerintem kimagasló teljesítményt nyújtott. Amikor Ő a színpadon volt a közönség felállt és táncolt, amit sokan szájtátva néztek. Ez számára és a zenekara, valamint a rajongóik számára természetes, hiszen erről szólnak a Dolce Vita bulik. Ez a fiú tökéletesen megidézte nekünk Öcsit, hiszen a hangja, a gesztusai kísértetiesen hasonlítanak Öcsiére.

Az ő teljesítménye jelentősen emelte a műsor színvonalát, talán valahol még az egyébként is lelkes zenésztársakat is inspirálta. Tereh István egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, hogy a fellépőkről közösen döntöttek. Nos, a döntésük helyesnek bizonyult. Valóban olyan személyek léptek fel, akik alázattal énekelték Öcsi egykori dalait. Köszönet érte! Külön köszönet azért, hogy Jáger Gyula is a fellépők között volt, mert neki köszönhetően egy olyan euforikus hangulat alakult ki, amit soha nem felejtünk el, amire bármikor szívesen gondolunk vissza. Ezt a feltöltött videók is igazolják. Azt hiszem, sokunk nevében hálával és köszönettel tartozunk neked Gyuszi azért, amit azon az estén képviseltél és velünk együtt átéltél! Természetesen köszönet jár az összes fellépőnek és szervezőnek is.”

Az írásból és a mellékelt videóból látható hogy, milyen élményben lehet része annak aki kilátogat a fesztiválra. Péntek este DOLCE VITA Party, szombaton a nagyszínpadon Flipper Öcsi Tribute, Jáger Gyuszival.

 A Pannon Summer Fest helyszínéről bővebben itt lehet olvasni>>

Itt a Kanada Világa portálon a Pannon Retro által szervezett valamennyi jövőbeli koncertről, és rendezvényről folyamatosan hírt adunk, így nem maradnak le semelyik eseményről sem. Pannon Retro>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*