Bemutatjuk a Pannon Summer Fest fellépőit: 3. rész| Flipper Öcsi TRIBUTE (+video)

Kanada Világa portálon folyamatosan bemutatjuk a nyári Pannon Summer Fest könnyűzenei fesztiválnak a fellépőit (2016. július 8-9), hogy előzetesen is az érdeklődő olvasóink megismerhessék a programokat. A fellépőket Kovács László a Pannon Retro Production szervezője mutatja be több részben.  

iconarrowElőször a magyar Dolce Vita zenekart ismerhették meg a kedves olvasóink>> majd pedig

iconarrowA Cafe Cubano kubai zenekart>>

A nyári fesztivál felvezetőjét Flipper Öcsi Tribute – a 80-as évek slágereivel folytatjuk. 

 Talán senkinek nem kell bemutatni a legendás zenész Flipper Öcsi munkásságát. Eme kiváló művésznek a tiszteletére a Dolce Vita Zenekar egy különleges műsort állított össze. A koncerten Gyuszi egyedülálló ‘flipperes’ hangja és életérzése teszi a leghitelesebbé ezt az egyedi előadást. A show keretében felcsendülnek Öcsi legnagyobb slágerei (Gina, Arrivederci Amore, Bossanova Senorita, Tedd a szívedre a kezed…), valamint olyan szerzemények is melyeket mások vitte sikerre, bár az ő dalai voltak (Ciao Marina..). Az előadással megidézzük az akkori koncertek hangulatát és a 80-as évek különleges zenei világát. Meglepetésként megszólal Gyuszi és Öcsi egyik közös szerzeménye is.

Amikor megkérdezték  Jáger Gyuszitól ki volt Flipper Öcsi , mit jelentett számára a következőt válaszolta:

“Öcsi volt az az ember, aki kinyitotta „Rockandrolliának”, ennek a zenével fűszerezett mesés világnak a kapuját. Amíg élek hálás leszek neki ezért. Szeretném a dalait megismertetni a fiatalabb generációkkal, így továbbvinni azt a lángot, amit Ő gyújtott a szívemben. Flipper Öcsi számomra a jampi életérzés megtestesítője, és nem egy személy. Olyan, mint John Travolta a Grease-ben. Egy fiatal, vidám jampi, aki az élet színesebbik, boldogabb oldalát választotta, aki a viharfelhőket kikerülve szemléli az életet. Ezt a Flipper Öcsit testesítette meg Jeszenszky Béla Tibor, és ezt a világot tárta elém és még sok ezer rajongója elé. Öcsi, mint minden ember pótolhatatlan, viszont nekünk „jampiknak” fontos, hogy tovább vigyük azt, amit Ő elkezdett. Ezt csak úgy lehet, ha mesélünk róla és énekeljük a dalait, amikkel olyan sok boldog pillanatot szerzett nekünk is!
Gina:

-Hát ezt válaszoltam! További szép napot Mindenkinek! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*