A szerzőről

20080628_Lakitelek_016 “Budapesten születtem 1927-ben, iskoláimat is ott végeztem. Egy fiú testvérem van. Születésem óta a jobb lábamat többször műtötték, a sorstól kaptam a grafológiát – és ez adott célt az életemnek.

Még 13 éves koromban, gyerekként találkoztam a grafológia csodájával. Apám az utca porában találta Giay Rudolf A grafológia tankönyve című kötetét, s azzal nyomta a kezembe: “Olvasd!” Azóta a könyvben leírtak eligazítottak, hogy mit jelent és mit üzen az írás. Nem tudom, a grafológia kísért engem, vagy én kísérem a grafológiát!? Igaz, el kellett viselnem a kollégák lesújtó véleményét, hogy a könyv idejét múlta! De Isten megjutalmazta gyerek-fejem kíváncsiságát: egy életen át taníthattam e könyv segítségével az írást rejtelmeit.

A sors igazolta, hogy a Giay-féle könyv alkalmas a grafológia tanítására, az ott meghatározott alapok megdönthetetlenek, csak érteni kell az összefüggéseket. Ma már elfogadják és tanítják a könyvben foglaltakat.

Tanításaim során – az elmúlt 60 év alatt, amit a grafológiával töltöttem – az életben beigazolódott történesekről sok visszajelzést kaptam. Ezt a könyv -Az én grafológiámat- tapasztalataim alapján állítottam össze. Szeretettel és tisztelettel ajánlom minden érdeklődő figyelmébe”

 Füzes Mária

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*