A Sydney-ben élő Molnár Tamás lehet október hónap színésze egy ausztráliai szavazáson

A StarCentral ausztrál Magazin a feltörekvő színészekről rendez szavazást, amelyen egy magyar tehetségre is lehet szavazni. 1500 jelentkezőből már csak hárman vannak versenyben.

Molnár Tamás Szlovákiában született és ott is kezdte el a színészet mesterségét kitanulni, majd később Magyarországra, utána pedig az Egyesült Államokba költözött. Az iskolában kezdett el játszani; a legtöbb munkája és színészi tapasztalata is színházi, amelyet Szlovákiában és Magyarországon szerzett az elmúlt hat évben. Jelenleg színiiskolába jár Sydney-ben miközben számos projekten illetve rövidfilmen is dolgozik.

“A nevem Molnár Tamás és Sydney-ben élek a párommal. Színészi pályán haladok kisebb-nagyobb sikerrel, de haladok előre. A cél pedig Hollywood. Jelenleg egy Ausztrál weboldalon szerepelek, ahol a hónap kezdő színészét lehet megválasztani. Több mint 1500 jelentkező közül lettem kiválasztva és a döntőben két másik Ausztrál sráccal kell megküzdenem.

Szeretnélek megkérni titeket, hogy szavazzatok rám és osszátok meg, hogy megmutathassuk az Ausztráloknak, hogy mi magyarok itt is jelen vagyunk és kitartunk. Köszönöm előre is a Kanada Világa olvasóinak”

Bár jelenleg Tamás első helyen van, de a cikk írása pillanatában csak 100 szavazattal vezet.  Segítsünk neki, hogy innen már ne is csússzon vissza.

Tamásra a következő oldalon lehet szavazni, egészen november 15.-ig (Klikk az alábbi linkre, és ott Tom Molnar-t kell a lap alján választani)
http://www.starcentralmagazine.com/promising-actors/2013/10/10/actors-october-2013

 

  Szöveg és fotógrafika: Remzső László – Kanada Világa 

7 hozzászólás

  1. Zsuzsa Lengyel

    1375 🙂

  2. Zsuzsa Lengyel

    Kanada Világa 2788 🙂 …és minden nap lehet szavazni!!!

  3. Zsuzsa Lengyel Most 10456, lefelé korrigáltak közben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*