A montreáli Misa Campo (+galéria)

Misa Campo 1987 január 22.-én született Montreálban. Két éves korában a kaliforniai Newport Beach-re költözött, ahol édesapjával élt.  Tíz éves koráig itt lakott, majd ezután kezdett Kalifornia és Montreál között ingázni. hiszen édesanyaja és két nővére a quebeci városban élte mindennapjait.  Misa később aztán végleg Montreálba maradt és munkát is talált exluzív éjszakai klubokban ahol főnökeit lenyűgözte egzotikus szépségével. Ők terelgették az autós bemutatók felé és az Auto Show Sport Compact Performance-on be is mutatkozott. Innen pedig egyenes út volt számára a Miss Rocawear 2006-ban.

Az egyre magasabb szint megkövetelte tőle, hogy visszatérjen Kaliforniába, és ideiglenesen Los Angelesben ismét egy szórakozóhelyen dolgozott. Közben számtalan újság oldalán is feltűnt mint pl. Uno, és DragSport (ez utóbbiban a hónap szépe lett 2006- decemberében). Valamint szerepelt még a Maxim magazinban is.

Misa imádja a montreáli hokizókat. Láthatóan még nincs meg a kedvenc csapatának teljes felszerelése, de ennek ellenére (vagy épp ezért) a Montréal Canadiens hokisai is biztos szeretik Őt.

Misa Campo

Misa Campo
Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Campo

Misa Camp

9 hozzászólás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*