“A barátnőm világkörüli sétára vitt” (+galéria)

Ezt mondhatja el magáról Murad Osmann fotóművész, aki egészen különleges fotósorozaton örökítette meg Föld körüli utazását a párjával. A “Follow Me To” névre keresztelt fényképgyűjtemény minden egyes darabja ugyanarra a koncepcióra épül. Murad szemszögéből mutatja be az adott helyszín szépségeit, központban a barátnőjével, akivel kézen fogva fedezik fel a aktuális látnivalókat.

A hölgyemény arca egyszer sem tűnik fel a képeken, ettől érezhetjük úgy, hogy egy egészen különleges utazásnak lehetünk részesei mi is, legyen az egy romantikus este Moszkvában, egy kalandos utazás Ázsiában vagy egy gondolázás a vízek városában, Velencében.

Murad már korábban készített erre a koncepcióra fotókat, amelyeket most új képekkel egészített ki. Így jelenleg 84 kép és egy “így készült” fotó áll rendelkezésre. Az elsőt 2011. októberében kattintotta, az utolsót pedig 5 napja lőtte a párjával.

Ezeket a fotókat mi meg összefűztük egyetlen 4 perces  videóvá.

Néhány gyönyörű fotó a kollekcióból:

fm-Spain fm-Alhambra-Granada02fm-Bali02 fm-Barcelona05-CasaMila fm-Barcelona06 fm-Berlin01 fm-Berlin03 fm-ikea fm-Miami02 fm-Moscow02 fm-Moscow03 fm-Moscow06

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*